ALUKONIGSTAHL

ALUKONIGSTAHL

B-dul. Unirii nr. 64, bl. K4, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

ALUKONIGSTAHL

Fondata in Austria in 1864, ALUKÖNIGSTAHL este o companie de familie care se afla deja de 4 generatii in proprietate privata. Din anii 50 Grupul König s-a specializat in comertul cu sisteme din aluminiu, otel si plastic si astazi este un ofertant de nivel european si pentru profile tubulare si rectangulare din otel.

 

De circa 50 de ani exista o alianta cu doi producatori de sisteme, lideri internationali: SCHÜCO, lider mondial pentru sisteme din aluminiu si expert in sisteme din PVC si sisteme solare; si JANSEN, specialist in sisteme din otel. Aceasta colaborare si produsele inovative au dus ALUKÖNIGSTAHL in pozitia de lider tehnologic si de piata. Impreuna cu SCHÜCO si JANSEN, ALUKÖNIGSTAHL ofera un pachet unic de servicii pentru solutii personalizate.

 

ALUKÖNIGSTAHL lucreaza strans cu cei mai experimentati constructori din domeniu. Parteneriatele dureaza de ani de zile si se bazeaza pe incredere reciproca. Si rezultatul este ca prin imbinarea dintre solutiile de sistem de la ALUKÖNIGSTAHL si executia de buna calitate este posibila buna realizare a obiectivelor. ALUKÖNIGSTAHL si partenerii sai - o legatura de mare putere.

 

Diferenta consta in: Know-how

ALUKÖNIGSTAHL nu inseamna doar sisteme de aluminiu, otel si plastic. In primul rand inseamna solutii complete de sistem. Avantajul hotarator al investitorilor este know-how-ul bogat, experienta de ani de zile, oferita de ALUKÖNIGSTAHL partenerilor sai. Pentru fiecare cerinta de detaliu, solutii speciale sau solutii complete, exista in firma un expert, care se va mobiliza pentru realizarea celei mai bune variante. Si asta de la inceputul proiectarii pana la predarea obiectivului. Experienta si cunostiintele sustin colaborarea optima dintre investitori, dezvoltatori, arhitecti, instalatori si prelucratorii de sisteme. Si astfel se realizeaza si valorificarea pe termen lung a obiectivului. In concluzie, acest lucru inseamna ca: investitorul nu primeste doar cel mai bun produs, ci si tehnologia optima pentru proiectul sau, in limitele bugetului sau.

 

Gandim spre viitor, construim sustenabil

Pretul crescator al energiei, resursele diminuate, reducerea emisiilor de CO2 - temele viitorului pun economisirea si producerea energiei in centrul atentiei.

Ambele sunt posibile cu anvelopele inteligente pentru cladiri oferite de ALUKÖNIGSTAHL.

 

Tema cladirlilor eficiente energetic va deveni din ce in ce mai importanta datorita noilor directive aprobate la nivel European privind performanta energetica a cladirilor. Astfel la nivelul anului 2020 se va vorbi doar despre cladiri independente energetic, chiar si la nivelul cladirilor private.

 

Realizari „verzi”

In ultimii ani si unel cladiri de birouri din tara noastra au fost certificate drept „cladiri verzi”. Eurotower, Lakeview Offices, Swan Offices and Tehnology Park, Crystal Tower, sunt cateva dintre obiectivele realizate in Bucuresti in ultimii 2 ani, toate avand anvelopanta realizata din sisteme de aluminiu pentru ferestre, usi si pereti cortina Schüco.

9 game de produse înscrise