Receptori/Guri de scurgere ape pluviale pentru montaj in Atic HL Hutterer & Lechner

Receptori/Guri de scurgere ape pluviale pentru montaj in Atic HL Hutterer & Lechner

Marca:
HL Hutterer & Lechner
Produs furnizat de:

HL ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HL Hutterer & Lechner
Daca evacuarea apei de ploaie de pe terasa sau acoperis nu este posibila cu ajutorul unui receptor standard sau nu are sens, receptorii pentru atic reprezinta o solutie potrivita pentru suprafate mici de acoperis cum sunt cele ale teraselor, balcoanelor sau logiilor.
Datorita drenajului apei de ploaie in afara anvelopei cladirii, exista anumite avantaje, in special in cazul cladirilor rezidentiale.
 
AVANTAJELE SOLUTIEI DE DRENAJ A APELOR PLUVIALE FOLOSIND RECEPTORII DE ATIC 
- Termoizolatia nu este afectata si nu apar punti termice. 
- Nu vom avea zgomot in interiorul cladirii (conducta de apa pluviala este in afara cladirii). 
- Economie de spatiu: nu exista conducte in interiorul cladirii sau sub tavan.
- Nu exista goluri in placa, prin urmare nu exista o slabire statica a plafonului.
- Este o varianta eficienta din punct de vedere al costurilor, mai putine materiale, timp de lucru mai redus.
 
Seria de receptori pentru Atic HL68 este alcatuita din 3 elemente de baza si un numar mare de accesorii care pot fi utilizate pentru realizarea drenajului oricarui tip de acoperis, chiar si acoperisuri inversate.
In continuare va prezentam o selectie a celor mai comune exemple de proiectare.
 
Exista totusi si cateva DEZAVANTAJE in cazul utilizarii acestei solutii, unul dintre cele mai importante fiind debitul redus pe care acesti receptori il asigura. Astfel, indiferent de producator, debitul asigurat de un receptor de atic (fie el si cu diametrul de 110 mm) rareori depaseste 1,0 l/sec. Astfel, numarul necesar de receptori este mai mare in comparatie cu numarul de receptori clasici.
Practic, receptorii de atic se etanseaza la nivelul membranelor de hidroizolatie si se echipeaza apoi cu un parafrunzar, indiferent de tipul de structura al acoperisului si straturile componente
Apa de ploaie este drenata catre sistemul de canalizare ca urmare a existentei pantei acoperisului catre receptorul de atic instalat. In mod normal, un nivel redus al apei apei de ploaie de 35 mm si evacuarea orizontala a apei pluviale conduc la un nivel redus al capacitatii de scurgere, comparativ cu capacitatea de scurgere a unor receptori cu racord vertical.
 
Spre exemplu, pentru o terasa cu suprafata de 200 mp, daca luam in considerare o intensitate a ploii de 300 l/sec x ha rezulta ca trebuie sa asiguram o capacitate de evacuare a apei de 6 l/sec.
Astfel, daca dorim sa folosim receptori de atic clasici, va fi necesar un numar de minim 6 bucati de receptori de atic. Prin comparatie, daca se alege solutia clasica un receptor cu racord vertical, (de exemplu HL3100THK - cu diametrul de evacuare vertical D75/110) sunt suficienti 2 astfel de receptori.
Pentru a elimina acest dezavantaj, speciaistii de la HL au proiectat un sistem complet, astfel incat si in cazul acestor tipuri de receptori sa se poata obtina debite ridicate de scurgere. Astfel prin pozitionarea acestor receptori la nivelul stratului de difuzie si barierei de vapori se pot obtine debite de scurgere substantial marite. Va rog sa consultati mai jos - "Capacitati de scurgere seria HL68".

Receptori pentru atic HL68

Noua serie de receptori pentru atic HL68 a fost conceputa pentru designul modern al acoperisurilor plate, teraselor si balcoanelor. Pe langa inalta calitate a receptorului, acesta se caracterizează printr-o varietate larga de combinatii posibile in vederea drenajului unei game variate de structuri de terase si acoperisuri. In functie de tipurile de hidroizolatii utilizate, acesti receptori sunt echipati cu flanse de etansare din BITUM, PVC sau PP (pentru membrane FPO sau TPO pe baza de Pp) si sunt disponibili în diametrele uzuale de D50 mm, D75 mm și D110 mm.


Receptorii de atic pot fi comandati ca articol complet (element de drenaj și tub de evacuare) sau pot fi combinati intr-un sistem modular (element separat si tub de evacuare separat).


Proprietati / avantaje ale familiei de receptori HL68 

- Unul dintre neajunsurile majore ale receptorilor de atic este reprezentat de siguranta si fiabillitatea imbinarii intre receptor si tubul de scurgere. Receptorii de atic din familia HL68 asigura o conectare sigura intre elementul de drenaj si tubul de evacuare datorita tipului de etansare dubla executata direct in procesul de injectie al tubului. Clema speciala de fixare livrata asigura siguranta ridicata la extragere impotriva incarcarilor mecanice. 

- Versiunea cu flansa de bitum (seria HL68H) este echipata cu o insertie integrata din otel inoxidabil, ce serveste ca protectie la flacara atunci cand elementul de drenaj este expus la flacara directa, utilizata in cazul membranelor bituminoase. 

- Aceelasi element de drenaj poate fi folosit atat pentru evacuarea standard a apei (cu parafrunzarul normal de colectare a frunzelor HL068.1E), cat si ca o scurgere de urgenta (prin utilizarea parafrunzarului de drenaj de urgenta HL068.1Safe).

- Prin combinatie cu un receptor de terasa instalat în zona terasei, seria HL68 poate fi de asemenea folosita:

a) ca o trecere etansa prin atic pentru o conducta cu D75 mm (prin utilizarea garniturii HL0114D

b) ca o trecere etansa prin atic inclusiv cu posibilitatea de preluare a apei de pe bariera de vapori (prin utilizarea inelului de drenaj HL163.1)

- Noile accesorii de scurgere HL163 si HL164 pot fi combinate cu elemente de extensie (HL37N, HL3000, HL85N (H), HL340N) si inelele de drenaj HL180 si HL163.1. Aceasta inseamna ca apa din toate straturile celor mai variate structuri de acoperisuri si terase (acoperis rece, acoperis cald, acoperis inversat ...) poate fi drenata in siguranta.

Modele, variante ale acestui produs
Receptor cu flanse din bitum
 Receptori pentru atic HL68

Receptor cu flanse din bitum

Receptor cu flanse din PVC
 Receptori pentru atic HL68

Receptor cu flanse din PVC

Receptor cu flanse din PP
 Receptori pentru atic HL68

Receptor cu flanse din PP

Capacitati de scurgere seria de receptori de atic HL68
Asa cum s-a precizat anterior, un dezavantaj al receptorilor de atic standard este debitul redus al acestora si ca urmare necesitatea utilizarii unui numar mai mare de astfel de receptori comparativ cu receptorii clasici cu racord vertical. Pentru a elimina acest dezavantaj, specialistii de la HL au proiectat un sistem complet, astfel incat si in cazul acestor tipuri de receptori sa se poata obtina debite ridicate de scurgere. Astfel prin pozitionarea acestor receptori la nivelul stratului de difuzie si barierei de vapori se pot obtine debite de scurgere substantial marite.
 
Prin utilizarea accesoriilor familiei HL68 este posibil sa profitam de inaltimea mai mare a coloanei de apa si astfel sa atingem debite mult mai ridicate. Rezulta astfel, un numar necesar de receptori mult mai redus, un numar redus de gauri in atic si evident un numar mai redus de coloane de coborare, toate acestea conducand la o reducerea extrem de importanta a costurilor. Mai mult decat atat, acum prin utilizarea inelului de drenaj HL163.1 se pot prelua si evacua si apele accidentale de pe bariera de vapori.
Iata cum, pentru aceeasi structura a acoperisului, prin instalarea receptorului de atic la nivelul barierei de vapori, se obtine o majorare a debitului de aproximativ 3,5 ori.
 
Un alt avantaj al instalarii in acest mod este acela ca apa de ploaie se poate evacua imediat pe perioada desfasurarii constructiei de la nivelul membranei de difuzie si a barierei de vapori, astfel ca acoperisul se protejeaza de umezeala pana la instalarea termoizolatiei si a membrane de hidroizolatie.
Va rugam sa consultati si materialul ce prezinta valorile de debit obtinute pentru diferite structuri de terase, respectiv pentru diferite variante de constructie a receptorilor de atic.
 
PRINCIPALELE ELEMENTE COMPONENTE ALE FAMILIEI DE RECEPTORI DE ATIC HL68

Receptor pentru atic cu guler de bitum sudat in fabrica si racord de evacuare din PP - HL68H.0

- Receptor complet pentru atic fabricat din PP/bitum - gulerul de bitum este sudat in fabrica de corpul receptorului Corpul receptorului este prevazut cu o insertie integrata din otel inoxidabil, ce asigura protectie la flacara. 

Cu racord de evacuare orizontal D50, D75 sau D110 mm, cu panta de 2,5 grd; 

- Capacitate de drenaj - a se consulta tabelul de mai jos. Date suplimentare cu privire la valorile de debit ale receptorilor pentru niveluri diferite ale apei se pot consulta pe site: www.hl.at.

- Se livreaza impreuna cu tubul de evacuare din PP cu D50. D75 sau D110 in functie de cerinta si sistemul special de fixare a tubului de elementul de drenaj HL68KH; 

- Recomandat pentru sudarea cu flacara a membranelor de hidroizolatie din bitum; 

- Dimensiunea necesara a golului in atic: 75x75 mm/Ø75-pentru HL68H.0/50; 100x100 mm/Ø100-pentru HL68H.0/75; 140x140mm sau Ø140mm-pentru HL68H.0/110.

- Receptorul se poate echipa fie cu parafrunzar (normal sau de preaplin insa la acesta se pot conecta si alte accesorii cum sunt extensii, elemente de inaltare cu gratar de inox (in cazul teraselor circulabile etc).


Cod produs
Diam iesire Debit Greutate produs* Buc/cutie Buc/palet UM

mm l/sec
gr


HL68H.0/50
50
0,48
2050
164buc
HL68H.0/75
750,72
2100
164
buc
HL68H.0/110
1100,8
2200
164
buc

* Greutatea este exprimata in grame pentru produsul ambalat.

Schiță dimensiuni Receptor pentru atic cu guler de bitum sudat in fabrica si racord de evacuare

Receptor pentru atic cu guler de PP si racord de evacuare din PP - HL68F.0

Receptor complet pentru atic cu flansa din PP pentru sudura cu aer cald a membranelor FPO pe baza de PP

- Cu racord de evacuare orizontal D50, D75 sau D110 mm, cu panta de 2,5 grd

- Capacitate de drenaj - a se consulta tabelul de mai jos. Date suplimentare cu privire la valorile de debit ale receptorilor pentru niveluri diferite ale apei se pot consulta pe site: www.hl.at.

- Se livreaza impreuna cu tubul de evacuare din PP cu D50. D75 sau D110 in functie de cerinta si sistemul special de fixare a tubului de elementul de drenaj HL68KF.

- Recomandat pentru terase la care se folosesc benzi de hidroizolatie din FPO pe baza de PP (polipropilena).

Atentie! - Asigurati-va ca membrana FPO care se va monta este pe baza de PP (polipropilena) si nu pe baza de alt tip de poliolefina.

- Dimensiunea necesara a golului in atic: 75x75 mm/Ø75-pentru HL68F.0/50; 100x100 mm/Ø100-pentru HL68F.0/75; 140x140 mm sau Ø140 mm-pentru HL68F.0/110

- Receptorul se poate echipa fie cu parafrunzar (normal sau de preaplin insa la acesta se pot conecta si alte accesorii cum sunt extensii, elemente de inaltare cu gratar de inox (in cazul teraselor circulabile etc).


Cod produs
Diam iesire Debit Greutate produs* Buc/cutie Buc/palet UM

mm l/sec
gr


HL68F.0/50
50
0,48
1200
164buc
HL68F.0/75
750,72
1300
164
buc
HL68F.0/110
1100,8
1400
164
buc

* Greutatea este exprimata in grame pentru produsul ambalat.

Schiță dimensiuni Receptor pentru atic cu guler de PP si racord de evacuare din PP -

Receptor pentru atic cu guler de PVC si racord de evacuare din PP - HL68P.0

- Receptor complet pentru atic cu flansa din PVC pentru sudura cu aer cald a membranelor DIN PVC .

- Cu racord de evacuare orizontal D50, D75 sau D110 mm, cu panta de 2,5 grd.

- Capacitate de drenaj - a se consulta tabelul de mai jos. Date suplimentare cu privire la valorile de debit ale receptorilor pentru niveluri diferite ale apei se pot consulta pe site : www.hl.at.

- Se livreaza impreuna cu tubul de evacuare din PP cu D50. D75 sau D110 in functie de cerinta si sistemul special de fixare a tubului de elementul de drenaj HL68KP.

- Recomandat pentru terase la care se folosesc benzi de hidroizolatie din PVC.

- Dimensiunea necesara a golului in atic: 75x75 mm/Ø75-pentru HL68P.0/50; 100x100 mm/Ø100-pentru HL68P.0/75; 140x140 mm sau Ø140 mm-pentru HL68P.0/110.

- Receptorul se poate echipa fie cu parafrunzar (normal sau de preaplin insa la acesta se pot conecta si alte accesorii cum sunt extensii, elemente de inaltare cu gratar de inox (in cazul teraselor circulabile etc).


Cod produs
Diam iesire Debit Greutate produs* Buc/cutie Buc/palet UM

mm l/sec
gr


HL68P.0/50
50
0,48
1400
164buc
HL68P.0/75
750,72
1500
164
buc
HL68P.0/110
1100,8
1600
164
buc

* Greutatea este exprimata in grame pentru produsul ambalat.

Schiță dimensiuni Receptor pentru atic cu guler de PVC si racord de evacuare din PP -

Parafrunzar pentru receptorii de atic din seria HL68 - HL068.1E

- Fabricat din PP

- Se potriveste la toata gama de receptori de atic din familia HL68


Cod produs
Greutate produs Buc/cutie Buc/palet UM

gr


HL068.1E
115
10
buc



Parafrunzar pentru drenaj de urgenta pentru receptorii de atic din seria HL68 - HL068.1Safe

- Fabricat din PP

- Cu margine de scurgere integrata (h=35 mm) pentru drenajul de urgenta al teraselor sau acoperisurilor

- Se potriveste la toata gama de receptori de atic din familia HL68


Cod produs
Greutate produs Buc/cutie Buc/palet UM

gr


HL068.1Safe
172
10
buc



Accesoriu de evacuare a apei pentru terase inversate pentru receptorii de atic din seria HL68 -HL163

- Fabricat din PP

- Pentru drenajul apei din traturile inferioare ale structurii terasei (de exemplu pentru terase inversate sau din zone cu pietris)

- Se potriveste la toata gama de receptori de atic din familia HL68


Cod produs
Greutate produs Buc/cutie Buc/palet UM

gr


HL163
156
10
buc



Accesoriu de evacuare a apei pentru drenaj de urgenta - pentru receptorii de atic din seria HL68 - HL163Safe

- Fabricat din PP

- Cu margine de scurgere integrata (h=35 mm) pentru drenajul de urgenta al teraselor sau acoperisurilor finisate de exemplu cu pardoseli flotante

- Se potriveste la toata gama de receptori de atic din familia HL68


Cod produs
Greutate produs Buc/cutie Buc/palet UM

gr


HL163Safe
224
10
buc



Accesoriu cu racord etans pentru receptorii de atic din seria HL68 - HL164

- Fabricat din PP

- Element ascuns pentru constructii de acoperisuri calde (prevazute cu termoizolatii)

- Se potriveste la toata gama de receptori de atic din familia HL68


Cod produs
Greutate produs Buc/cutie Buc/palet UM

gr


HL164
228
10
buc



Garnitura de etansare pentru receptorii de Atic - HL0114D

- Fabricata din EPDM

- Garnitura ce se livreaza impreuna cu accesoriile HL068.1Safe, HL163Safe si HL164

- Se potriveste la receptorii de atic din familia HL68

- Se poate utiliza si pentru conectarea receptorilor de terasa cu racord lateral la receptorii de atic


Cod produs
Greutate produs Buc/cutie Buc/palet UM

gr


HL0114D
12

buc



Inel de drenaj pentru receptorii de Atic - HL163.1

- Fabricat din PP

- Se potriveste la receptorii de atic din familia HL68

- Pentru preluarea apelor accidentale de la nivelul barierei de vapori si evacuarea acestora prin receptorul de atic

- Se poate combina cu receptorii de atic si accesoriul HL164 sau pentru conectarea receptorilor de terasa cu racord lateral D75 mm montati in campul terasei


Inelul de drenaj HL163.1 a fost special conceput pentru acoperisuri calde si extinde astfel  gama accesoriilor familiei receptorilor de Atic (HL68) cu un nou accesoriu extrem de util.

Inelul de drenaj raspunde solicitarilor mai multor clienti care au solicitat o solutie tehnica pentru evacuarea apei de pe bariera de vapori in cazul utilizarii receptorilor de atic la acoperisurile calde.

Astfel, inelul de atic asigura evacuarea apelor accidentale de pe bariera de vapori, fara a influenta (reduce) debitul receptorului de atic.


In cazul acoperisurilor calde, inelul de drenaj HL163.1 se poate combina cu accesoriul HL164 sau cu o conducta de evacuare cu diametrul de 75 mm. (de exemplu racordul unui receptor cu racord lateral D75mm montat incampul terasei.


Capacitatea de scurgere (debit):

- 0,25 l/sec (pentru un nivel al apei de 35 mm deasupra membranei)

- 0,70 l/sec (pentru un nivel al apei de 90 mm deasupra membranei)

 
ALTE ARTICOLE CE SE POT COMBINA CU FAMILIA DE RECEPTORI DE ATIC HL68
Elemente de extensie pentru receptorii din familiile HL80, HL90, HL310N, HL510N

Element de extensie simpla din PP - HL340N


Cod produs
Diametru Greutate Inaltime totala Inaltime utila Buc/cutie UM
HL340
Ø110 78
103
78 1 buc



Element de extensie din PP cu flansa - HL85N

 - Se combina cu kiturile de hidroizolare


Cod produs
Diametru Greutate Inaltime totala Inaltime utila Buc/cutie UM
HL85N
Ø110 365
103
100 1 buc



Element de extensie din PP cu guler de bitum - HL85NH

- Guler bitum Ø 420 mm


Cod produs
Diametru Greutate Inaltime totala Inaltime utila Buc/cutie UM
HL85NH
Ø110 1247
106
100 1 buc


Kituri de hidroizolare pentru receptorii din familiile HL80, HL90, HL310N, HL510N
Kituri pentru hidroizolarea utilizate in diferite variante, functie de hidroizolatia utilizata la locul de montaj

Kit de etansare - HL83.0

Kit de etansare fara folie alcatuit din contraflansa inox, garnitura de etansare intre flansa receptor si hidroizolatie, set de suruburi inox pentru fixarea flansei de inox de flansa receptorului; utilizare cu elementul de extensie HL85N. Pentru fixarea hidroizolatiilor existente in santier pe flansa receptorului cu grosime de maximum 2mm.


Cod produs

Diametrul flansei

Greutate Dimensiune folie Buc/pachet UM
HL83.0
196x114 250
- 1 buc


Kit de etansare - HL83.M

Kit de etansare cu folie alcatuit din contraflansa inox, folie de hidroizolare laminata caserata, garnitura de etansare intre flansa receptor si membrana, set de suruburi inox pentru fixarea flansei de inox de flansa receptorului; utilizare cu elementul de extensie HL85N; Pentru hidroizolatii pensulabile din 2 componente epoxidice sau paste din 2 componente de etansare Flex.


Cod produs
Diametrul flansei Greutate Dimensiune folie Buc/pachet UM
HL83.M
196x114 325
400x500
1 buc



Kit de etansare - HL83

Kit de etansare cu folie alcatuit din contraflansa inox, folie de hidroizolare din EPDM, garnitura de etansare intre flansa receptor si membrana, set de suruburi inox pentru fixarea flansei de inox de flansa receptorului; utilizare cu elementul de extensie HL85N. Pentru hidroizolatii cu folii din EPDM, acoperiri cu bitum si pentru lipirea cu bitum (exclusa sudura cu flacara!!)


Cod produs
Diametrul flansei Greutate Dimensiune folie Buc/pachet UM
HL83
196x114 442
400x400
1 buc



Kit de etansare - HL83.P

Kit de etansare fara folie alcatuit din contraflansa PVC,  garnitura de etansare intre flansa receptor si membrana, set de suruburi inox pentru fixarea flansei de inox de flansa receptorului; utilizare cu elementul de extensie HL85N. Pentru sudarea cu aer cald a membranelor din PVC.


Cod produs
Diametrul flansei Greutate Dimensiune folie Buc/pachet UM
HL83.P
290x114 430
-
1 buc



Kit de etansare - HL83.PP

Kit de etansare fara folie alcatuit din contraflansa PP, garnitura de etansare intre flansa receptor si membrana, set de suruburi inox pentru fixarea flansei de inox de flansa receptorului; utilizare cu elementul de extensie HL85N. Pentru sudarea cu aer cald a membranelor din FPO pe baza de PP.


Cod produs
Diametrul flansei Greutate Dimensiune folie Buc/pachet UM
HL83.PP
290x114 656
-
1 buc



Inel de drenaj pentru receptorii din familiile HL80, HL90, HL310N, HL510N - HL180

- Inel pentru asigurarea drenajului realizat din PP (polipropilena)

- Se instaleaza intre flansa de etansare (hidroizolatie) a elementul de extensie HL85N (sau HL85NH) si inaltatorul cu gratar de inox astfel incat sa se asigure spatiul necesar si suficient in vederea evacuarii apei de pe hidroizolatie (de exemplu la terasele inversate). 


Cod produs

Diametrul flansei

Buc/pachet UM
HL180 
110 1 buc



Parafrunzar pentru receptori din familiile HL80, HL90, HL310N - HL080.8E

- Realizat din PP

- Pentru terase necirculabile cum ar fi spatii cu pietris sau verzi

- Pentru receptorii din familiile HL80, HL90, HL310N


Parafrunzar plat pentru receptori din familiile HL80, HL90, HL310N - HL181

- Realizat din PP

- Pentru terase necirculabile cum ar fi spatii cu pietris sau verzi

- Pentru receptorii din familiile HL80, HL90, HL310N



Inaltator cu rama din PP si gratar inox - HL37N

- Inaltator din PP cu rama PP si gratarul din inox V2A 

- Inaltator ajustabil in inaltime cu rama din PP cu dimensiunile de 123x123mm. Este astfel proiectat incat apa infiltrata accidental pe membrana de hidroizolatie sa poata fi preluata in corpul receptorului in care se monteaza evitand astfel acumultarea apei sub placile ceramice si riscul de inghet al acesteia la temepraturi reduse. In aceast caz nu se va monta garnitura de etansare (HL01067D) intre inaltator si corpul receptorului. 

- Cu gratar din inox V2A, cu dimensiunile de 115x115 mm

- Clasa de sarcina : K3, max 300 kg

- Recomandat pentru corpurile de receptori din familiile HL80, HL90, HL310N


Cod produs

Diametrul

Dimensiuni rama Dimensiuni gratarGreutate in pachetBuc/pachetUM

mm

gr

HL37N
110 123x123
115x115
601buc



Inaltator cu rama din INOX si gratar inox cu sistem "Klick-Klack - HL3000

- Inaltator din PP cu rama INOX si gratarul din inox V2A 

- Inaltator ajustabil in inaltime cu rama din INOX cu dimensiunile de 121x121 mm

- Cu gratar din inox V2A cu dimensiunile de 115x115 mm

- Clasa de sarcina: K3, max 300 kg

- Recomandat pentru corpurile de sifon din familiile HL80, HL300, HL304, HL90, HL310N, HL510N


Cod produs
Diametrul Dimensiuni rama Dimensiuni gratarGreutate in pachetBuc/pachetUM

mm

gr

HL3000
110 121x121
115x115
3501buc



Inaltator cu rama din INOX si gratar inox cu sistem "Klick-Klack" fixat suplimentar cu 2 suruburi inox - HL3011

- Inaltator din PP cu rama INOX si gratarul din inox V2A 

- Inaltator ajustabil in inaltime cu rama din INOX cu dimensiunile de 121x121 mm

- Cu gratar din inox V2A cu dimensiunile de 115x115 mm

- Clasa de sarcina: K3, max 300 kg

Cu gratarul fixat suplimentar cu 2 suruburi inox

- Recomandat pentru corpurile de sifon din familiile HL80, HL300, HL304, HL90, HL310N, HL510N


Cod produs
Diametrul Dimensiuni rama Dimensiuni gratarGreutate in pachetBuc/pachetUM

mm

gr

HL3001
110 121x121
115x115
3551buc

cu suruburi


3 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Receptori/Guri de scurgere ape pluviale pentru montaj in Atic HL Hutterer & Lechner
Contactează HL ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.