565 produse în 80 game în acoperis terasa, terase, balcoane

Acoperisul tip terasa se considera a fi o rezolvare eficienta pentru cladirile inalte (blocuri si cladiri comerciale cu peste 4 etaje) si pentru cladirile cu intindere mare la sol (mall-uri, hale industriale, etc).


Tehnologiile moderne precum si materialele performante aparute in ultimii ani si pe piata romaneasca permit implementarea dar si transformarea si reabilitarea teraselor din spatii necirculabile in terase circulabile si/sau inierbate. Fara a va gandi ca veti schimba ” jungla urbana” cu jungla amazoniana, daca este implementat corect, conceptul poate aduce mai multe avantaje decat dezavantaje iar in cazul reabilitarilor este nevoie de o expertiza tehnica pentru a putea spune daca structura cladirii ar putea prelua si sustine noile incarcari.


Functionarea corecta a teraselor este legata in principal de hidroizolarea si de termoizolarea performanta a planseului de la utlmul nivel dar si de evacuarea fara sincope a apelor meteorice. Daca in cazul teraselor necirculabile se recomanda utilizarea unor materiale hidroizolante rezistente la radiatiile ultraviolete sau a unor protectii performante pentru acest scop, in cazul teraselor inierbate si/sau circulabile protectia se realizeaza prin pamantul utilizat pentru inierbare sau prin pavajul utilizat pentru circulatie,  accentul fiind pus in acest caz pe capacitatea drenanta si de scurgere a apelor meteorice.


Ca si in cazul acoperisurilor terasa, terasele adiacente caselor dar si balcoanele sau logiile deschise sunt expuse la aceleasi conditii de functionare, avand aceleasi nevoi legate de protectia la actiunea apei, de termoizolare si de protectie, si/sau rezistenta la actiunea razelor UV sau a conditiilor de mediu. 


 1 - 30 din 80 de game

Acoperis cu vegetatie extensiva, intensiva BAUDER

BAUDER
BAUDER
În această gamă:
17 documentații
45 imagini
10 produse
1 detalii CAD

Cosuri de fum ceramice si accesorii KaminHorn

KaminHorn
KaminHorn
În această gamă:
1 documentații
27 imagini
17 produse
2 video

Izolatii din pluta expandata AMORIM

CORKLINE
AMORIM
În această gamă:
37 documentații
18 imagini
10 produse

Membrane hidroizolante din PVC pentru acoperis SIKA

SIKA Romania
SIKA
În această gamă:
14 documentații
10 imagini
8 produse
50 detalii CAD
Ai o întrebare?
Scrie aici!
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva