HL ROMANIA

HL ROMANIA

Str. Brauhausgasse nr. 3-5, Himberg 2325


Relatii clienti:

HL ROMANIA

În 1950, doi tineri ambițioși - Leopold Hutterer și Viktor Lechner - au înființat o nouă companie cu scopul de a crea o platforma in afacerile cu plumb. Calificările lor tehnice și comerciale le-au permis să construiască o companie care să poată satisface cerințele unor ramuri complexe, cum sunt industria chimică și sistemelele de instalatii.

 

După începutul timid, cei doi, au fost capabili ca în scurt timp, să construiască un mic atelier de productie. Câțiva ani mai târziu au cumpărat o clădire mai mare pe care au transformat-o intr-o fabrică care si este și astăzi locația companiei. Cu muncă asiduă, seriozitate și înțelepciune, afacerea a fost extinsă încet, dar sigur. Cei doi au intiuit ca viitorul în domeniul instalațiilor de canalizare este reprezentat de materialele plastice, materiale ce vor înlocui treptat plumbul. Această schimbare a fost realizată în timp și, în câțiva ani, producția a fost sistematic schimbată de la plumb la plastic. Aceasta alegere a fost dificilă, dar s-a dovedit a fi înțeleaptă. În 1993, o suprafată de 6.000 m2 învecinată fabricii a fost achiziționată pentru a permite extinderea ulterioară.

 

Partenerul Leopold Hutterer a murit în 1982. Fiica sa, doamna Christiana Schütz-Hutterer, s-a alăturat companiei ca partener de conducere și a condus afacerile împreună cu Viktor Lechner până la moartea sa în 1998.

 

Astazi, compania HL Hutterer & Lechner GmbH este la cea de-a treia generatie fiind condusa de catre fiul Doamnei Schutz. Deși HL a crescut puternic în ultimele decenii, caracterul unei afaceri de familie a fost păstrat de-a lungul timpului. Astfel, nu exista nici o presiune exercitata de catre alti actionari cu privire la rezultatele financiare, ci singurele obiective sunt acelea de a crea produse profesionale, inovative, de inalta calitate si fiabilitate precum si satisfacerea prompta a cerintelor clientilor. Spiritul de echipă, abordarea simpla a provocărilor, procesele de luare rapidă a deciziilor și know-how-ul cuprinzător al angajaților cu mare vechime in companie, contribuie semnificativ la succesul companiei. Astăzi, compania este lider în domeniul sifoanelor și solutiilor de drenaj.

 

Faptul că produsele noastre atât de cunoscute și populare se datorează, în principal, faptului că HL este 100% fabricat în Austria. În departamentul propriu de cercetare și dezvoltare, cu un laborator afiliat, angajații lucrează în mod constant pentru a se asigura că produsele HL sunt întotdeauna cu un pas înaintea timpului lor. Produsele, vor părăsi fabrica, numI dacă trec toate testele de etanșeitate in proporție de 100%. Pentru a atinge acest obiectiv, acordăm o mare importanță calității ridicate a materiilor prime procesate pentru toate produsele.

 

 

În Romania, ca de altfel în întreaga Europa, soluțiile marca HL sunt utilizate de catre profesioniștii in domeniul instalațiilor deoarece și-au dovedit calitatea și fiabilitatea deoarece au trecut cu success peste testul timpului. In decurs de peste 15 ani de utilizare a acestora in Romania, nu ne-am confruntat cu absolult nici o reclamație din partea utilizatorilor sau beneficiarilor produselor noastre

11 game de produse înscrise