Pavaje, borduri pentru amenajarea aleilor, curtilor, gradinilor Petra Pavaje

Pavaje, borduri pentru amenajarea aleilor, curtilor, gradinilor Petra Pavaje

Marca:
Petra Pavaje
Produs furnizat de:

PETRA PAVAJE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Petra Pavaje
Potrivite amenajării spațiilor outdoor de orice fel, produsele din gama Premium poartă, nu în mod întâmplător, denumiri inspirate din natură. Varietatea nuanțelor de gri, roșu sau maro te duc cu gândul la peisajele montane pe care le-ai admirat în cea mai recentă vacanță și îți permit să recreezi atmosfera relaxantă pe care o simți ori de câte ori te conectezi cu natura. 

Pavaj Premium Alpin

Pavajul Alpin se potrivește celor care preferă un design discret și elegant. Are un amestec de nuanțe foarte delicat, iar culoarea este însoțită de o suprafață ondulată, cu efect 3D. Această formă oferă spațiului o personalitate aparte și nu poate să nu fie observată. Versatilitatea modelului îl face potrivit pentru locații rezidențiale, dar și comerciale sau publice. Tehnica de producere folosită este de ultimă generație, iar asta garantează o performanța tehnică ridicată.


Beneficiile produsului Alpin:

-           Aspect estetic atractiv

-           Rezistență în timp

-           Versatilitate

-           Rezistență la ciclurile îngheț-dezgheț

-           Montare ușoară


Petra Pavaje oferă 5 ani de garanție!


Pavaj Premium Antic

Dacă vreți să creați o atmosferă ruptă din paginile de istorie, atunci pavajul Roca este ceea de ce aveți nevoie! Are un iz antic, arată bogat, sofisticat, dar delicat în același timp. Este disponibil în mai multe dimensiuni, astfel încât poate fi adaptat în orice spațiu. Îl recomandăm pentru curți, alei pietonale, terase sau chiar grădini.


De ce să îl alegeți:

-           Aspect estetic superior

-           Rezistent la uzură și trafic

-           Ușor de montat

-           Rezistență la variațiile de temperatură

-           Aspect neschimbat chiar și după timp îndelungat


Petra Pavaje oferă 5 ani de garanție!


Pavaj Premium Gemina

Prin aspectul natural si combinația de trei dimensiuni, pavajele Gemina sunt ușor de mixat, iar datorita versatilității volumetriei mixului 6.72  se obține un efect inedit. Coordonarea între dimensiuni oferă continuitate estetică pentru spațiile care necesită cele mai înalte standarde de proiectare și coerență vizuală. Sunt potrivite în arhitectura stilului clasic sau rustic, decorând frumos aleile pietonale, parcurile, terasele și trotuoarele.  Disponibile in culorile: alb, negru, caramel și brun.

              

Beneficiile produsului:

-           Rezistenta deosebită la uzură

-           Format combiform

-           Montarea usoara

-           Aspect estetic deosebit

 

Mix 6.72 are în componență 72 bucăți, de 3 forme diferite:

-           16 piese cu dimensiunea  12x9x6 cm

-           32 piese cu dimensiunea 12x12x6 cm

-           24 piese cu dimensiunea 18x12x6 cm

 

Produsul are 5 ani garanție!


Pavaj Premium Maya

Cu toții căutăm acel pavaj care să îndeplinească următoarele condiții: raport bun calitate/preț, forma și culoarea potrivită! Petra Pavaje răspunde acestor nevoi și vă pune la dispoziție pavajul Maya - o soluție rezistentă și versatilă. Există o varietate de dimensiuni pentru acest model, astfel încât putem găsi cea mai bună soluție pentru spații de dimensiuni diverse. Putem amenaja curți, terase, grădini, dar și alei.


Se remarcă prin:

-           Aspect estetic deosebit

-           Versatilitate

-           Montare ușoară

-           Rezistență la variațiile de temperatură

 

Mix 6.30 are în componență 30 bucăți, de 3 forme diferite:

-           12 piese cu dimensiunea  20x10x6 cm

-           12 piese cu dimensiunea 20x20x 6 cm

-           6 piese cu dimensiunea 30x20x 6 cm

 

Oferim 5 ani de garanție!


Pavaj Premium Mediterana

Pavajul Mediterana este unul care cucerește prin expresivitatea sa! Creează o atmosferă caldă, primitoare, iar asta datorită texturii naturale și mixului de nuanțe. Un aspect important este faptul că stratul de bază este impregnat cu un lac special care îi oferă culorii mai multă intensitate și durabilitate.


De ce să alegeți pavajul Mediterana de la Petra Pavaje?

-           Aspect estetic superior

-           Rezistență la trafic

-           Autoblocant: poate fi montat pe rampe

-           Versatil

-           Rezistență la variațiile de temperatură

-           Montare ușoară


Linia de producție este automatizată, în armonie cu natura, procesul având un impact minim asupra mediului.


Terra

Pentru o atmosferă în care să te simți permanent în vacanță, MEDITERANA este alegerea ideală. Prin textura naturală și mixul de nuanțe de terracotta, suprafața amenajată te va transpune pe străduțe din provinciile toscane, îți va insufla relaxarea din timpul zilelor de vacanță și te vei trezi fredonând încântat „La vita è bella…”


Rossa

Un pavaj excentric, expresiv, care nu va lăsa indiferentă nicio privire. Datorită texturii și compoziției insolite de nuanțe din spectrul roșiatic oferă un farmec inimitabil suprafeței amenajate și inspiră o ambianță caldă, primitoare.

Pavajul are 5 ani de garanție!


Pavaj Premium Pastel

Modelul care încântă prin cromatica sa deosebită! Este disponibil în 4 tonuri: Winter, Spring, Autumn și Summer.  Nuanțele pavajului Pastel Winter, care se succeed în degradeuri reci surprind privirea oricărui privitor. Vor oferi spațiului amenajat o atmosferă calmă, perfectă pentru relaxare și pentru a petrece timpul cu cei dragi. Amenajarea obținută este așadar întocmai unei opere de artă, pentru că nuanțele care se succeed în degradeuri calde sau reci surprind privirea oricărui privitor. Produsul este disponibil în 2 dimensiuni: 20x10x4 si 20x10x6. De asemenea, puteți opta și pentru mixul 4.30 sau 6.30, care combină mai multe forme de piese din acest pavaj.


Ce beneficii are și de ce îl recomandăm?

-          Aspect estetic atractiv

-          Ușor de montat

-          Rezistență în timp

-          Păstrarea aspectului chiar și după timp îndelungat

-          Rezistență la îngheț-dezgheț, uzură și trafic

Produsul este fabricat pe o linie de producție automatizată, În armonie cu natura (R), procesul având impact minim asupra mediului.


Fiecare client beneficiază de 5 ani de garanție!



Pavaj Premium Grand Urban

Pentru o amenjare vastă, fie ea vorba despre o piață, un parc sau o terasă generoasă, Petra Pavaje propune o soluție deosebită: plăcile de mari dimensiuni. Acestea sunt disponibile în 2 formate: mix 4.4, 100x50x8. Pe lângă varietatea inedita a culorilor și diferențele în suprafața plăcilor, cele 2 dimensiuni diferite permit o versatilitate mare a amenajărilor, oferind răspunsul la multiple proiecte, fie ele rezidențiale, publice sau comerciale. Plăcile Grand Urban sunt ideal pentru aranjarea lor coliniară, reducând considerabil proporția rosturior de îmbinare din proiect. Se obține astfel un spațiu cu puține linii, ceea ce crează o suprafață uniformă și elegantă chiar și în zone foarte spațioase.


Grand Urban poate fi folosit și în proiectele de decorare a spațiilor verzi, prin adăugarea acestor plăci ca pași înnierbați în stil japonez, ceea ce permite crearea unor proiecte inedite și atractive, pline de creativitate dar și practice.


Dace optezi pentru plăcile cu lungime de 1 metru, ai ales o soluție unică în România, Petra Pavaje fiind singurul producător autohton care are pusă în funcțiune tehnologia pentru aceste plăci de mari dimensiuni.


Pavaj Premium Mistic

Unul dintre cele mai noi produse de la Petra Pavaje! Varietatea de nuanțe ne permite să folosim acest pavaj atât pentru amenajarea caselor, cât și pentru spațiile publice. Fiecare client este în căutarea unei soluții rezistente, aspectuoase și versatile. Acest mix de pavaj este exact ceea ce căutați!


Avantajele acestei alegeri sunt:

-           Aspect estetic deosebit

-           Versatilitate

-           Montare ușoară

-           Rezistență la variațiile de temperatură

-           Întreținere ușoară


Gri Indigo – Vânătările Ponorului

La poalele calcaroase ale Platoului Bedeleu din Munții Apuseni se află o rezervație naturală unică în România. Este vorba despre Cascada Vânătările Ponorului. Zona a fost mereu învăluită în mister, oamenii din zonă vorbind și acum despre balaurii care locuiau în acea stâncă. Dungile de pe peretele de piatră au inspirat numele cascadei și totodată nuanțele acestui pavaj. Prin varietatea nuanțelor care se desfășoară pe suprafața materialului, pavajul Gri Indigo este ideal pentru amenjările grădinilor, a aleilor, dar și a spațiilor publice.

Gri Bazaltic – Sarmisegetuza Regia

Poate nu este un loc mai mult învălut în mister decât Sarmisegetuza Regia, fosta capitală a Statului Dac. Istoricul Herodot spunea despre daci că „sunt lipiți de munți”, toate cetățile lor de apărare fiind construite la înălțime. Stânca dură în nuanțe de griuri reci este cea care a inspirat produsul gri bazaltic, un pavaj ideal mai ales pentru amenajările moderne.


Gri Acvatic – Izbucul Tăuz

Legendele despre acest loc povestesc cum că ar fi tocmai Lacul Fermecat unde se scaldă zânele. Asta pentru că lacul are o culoare de-a dreptul deosebită, iar cadrul natural care îl înconjoară este rupt parcă dintr-un basm. Ochiul de apă este de o culoare deosebită, iar din aceste tonuri colorate a luat naștere acest pavaj. Unul dintre cele mai noi produse ale companiei, se pretează atât pentru amenajările caselor, cât și pentru cele ale spațiilor de afaceri.


Gri Grafit – Salina Turda

Călătoriile noastre au continuat, iar culorile pe care le-am găsit în natura ne-au ajutat să creem un nou produs din gama Inspirat din Transilvania ®: Mistic Gri Grafit. Locul care ne-a inspirat de această dată a fost Salina Turda, o destinație pe care niciun turist care trece prin Transilvania nu trebuie să-l rateze. Pereții de sare în culori unice sunt reproduși pe suprafața acestui produs, care suprinde prin tente gri, albe și negre. Aceasta este cea mai nouă nuanță din gama Mistic și este un pavaj în culori reci, potrivit pentru amenajările moderne. Pavajele în tonuri reci sunt preferatele arhitecților și a peisagiștilor în sezonul actual. Diersitatea de mărimi și forme îl face ușor de integrat atât pentru amenajările rezidențiale, cât și pentru sediile de companie. Produsul beneficiază de tehnologia Color Lock ®, prin care suprafața sa a fost impregnate cu un lac de protecție care asigură rezistența și intensitatea în timp a culorii.


Petra Pavaje oferă 5 ani de garanție!


Pavaj Premium Sahara

Fie că aveți un design rustic sau unul elegant, căutați plăci de dimensiuni mari sau un mix de pavaje, în gama Sahara găsiți acele produse care vor da un plus amenajării potecilor sau curților voastre. Produsele au fost inspirate din nuanțele dunelor de nisip, care variază de la tonuri deschise de ocru și galben, așa cum veți găsi în Travertin, la tente mai umbroase, din paleta culorii maro, așa cum veți găsi în Moca.

Produsele sunt potrivite atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Tehnologia de producere asigură o dăinuire a culorii, aceasta fiind protejată cu un lac special.


De ce îl recomandăm?

-          Aspect estetic atractiv

-          Rezistență în timp

-          Versatilitate

-          Rezistență la ciclurile îngheț-dezgheț

-          Montare ușoară

-          Întreținere ușoară

 

Oferim 5 ani de garanție pentru toată gama de produse!


Pavaj Premium Relief

Pavajul care combină designul cu utilitatea! Modelul Relief este caracterizat de aspectul zgrunțuros care împiedică alunecarea. Astfel, inclusiv zonele cu umiditate ridicată vor putea avea un design modern, dar care să nu ne pună în pericol. Aduce un plus de rafinament spațiului amenajat, iar diversitatea de culori, ne permite să facem combinații diverse. Poate fi folosit pentru curți, terase, grădini, alei. Cu o largă varietate de nuanțe superbe si calitati incredibile de rezistență și durabilitate, culoarea marmorat ofera o doza de calmitate, iar spațiul amenajat cu produsele de această culoare vă va face să simtiti linistea de acasă mereu.


Câteva dintre avantajele pe care le are:

-         Versatilitate

-         Montare ușoară

-         Rezistență la variațiile de temperatură

-         Întreținere ușoară


Toate produsele beneficiază de 5 ani de garanție.


Pavaj Premium Roca

Încă din Roma Antică, pavajele au fost utilizate pentru construcția drumurilor din ilustrul Imperiu. Prin ROCA se preia izul antic autentic și se transpune într-un stil contemporan.

Amenjarea finală va exprima splendoarea și măreția unei construcții imperiale, creând o ambianță decupată din paginile de istorie. Roca s-a născut în inima țării, la Alba Iulia. Este natura care a prins o nouă viață, o viață care te face să călătorești fără să fie nevoie să părăsești curtea sau grădina ta.

Este disponibil în mai multe dimensiuni, astfel încât poate fi adaptat în orice spațiu. Îl recomandăm pentru curți, alei pietonale, terase sau chiar grădini.


De ce să îl alegeți:

-           Aspect estetic superior

-           Rezistent la uzură și trafic

-           Ușor de montat

-           Rezistență la variațiile de temperatură

-           Aspect neschimbat chiar și după timp îndelungat


Petra Pavaje oferă 5 ani de garanție!


Pavaj Premium Roman

Pavajul Roman este soluția inteligentă, atunci când vine vorba despre amenajarea suprafețelor de mari dimensiuni. Mixul de culoare este distribuit perfect pe fiecare placă, iar minuțiozitatea cu care este prelucrată placa nu poate fi neobservată. Modelul Roman se găsește în diferite dimensiuni, astfel că putem găsi soluția potrivită pentru orice tip de amenajare.


Galben Cărămiziu – Roșia Montană

Roșia Montană este un loc unic în lume. Aici sunt peste 100 de kilometri de galerii, săpate în inima muntelui, încă de pe vremea împăratului roman Traian. Denumirea localității face referire la pământul și valea bogate în minerale care fac piatra să aibă o nuanță unică. Mai mult, legenda spune că așezarea s-a format în locul în care în urmă cu mai bine de 2000 de ani, o femeie pe nume Cotoroanța a găsit un bulgăre galben și strălucitor, care s-a dovedit a fi aur. Aurul a fost cel care a atras legiunile romane spre Munții Apuseni și această nuanță a inspirat pavajul Roman, Galben Cărămiziu, în care se îmbină tonuri de ocru, galben, cărămiziu și roșu, într-o armonie care vor face din fiecare grădină un colț al acestui monument istoric și natural.


Roșu Canion – Râpa Roșie

„Micul canion al României”, pentru că acesta este numele pe care îl mai poartă Râpa Roșie, este unul dintre cele mai cunoscute destinații din județul Alba. Argila roșie, veche de 60 de milioane de ani, a fost în timp modelată de ploi, dând naștere unor piramide și conuri de-a dreptul spectaculoase! Aceste tonuri de roșu au fost cele care au inspirat nuanța Roșu Canion al pavajelor. Culoarea versatilă îl face potrivit pentru orice tip de amenajare, iar dimensiunile plăcilor mari oferă oportunitatea unor proiecte pline de creativitate.


Caracteristicile produsului:

-           Aspect estetic deosebit

-           Versatilitate

-           Montare ușoară

-           Rezistenta la inghet – dezghet

-           Întreținere ușoară


Cumpârănd pavajele Roman te vei bucura de 5 ani garanție!


Pavaj Premium Viena

Este un model care emană grație și eleganță! Pavajul Viena este unul somptuos și impresionează prin culoarea puternică pe care o are. Oferă spațiilor amenajate un efect spectaculos pe care nimeni nu îl poate trece cu vederea. Designul creat este apropiat stilului aristocratic și e potrivit atât pentru curți, terase, cât și pentru grădini sau alei.


Avantajele sunt:

-           Aspectul estetic

-           Rezistență la variațiile de temperatură

-           Rezistență la uzură

-           Ușor de montant

-           Eleganță și utilitate

 

Produsul are 5 ani de garanție!

103 imagini

65 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pavaje, borduri pentru amenajarea aleilor, curtilor, gradinilor Petra Pavaje
Contactează PETRA PAVAJE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.