Amenajarea curții unui magazin agrigol din Sebeș, Alba Iulia, cu produse Elis Pavaje

Un proiect cu totul deosebit a fost realizat de catre un arhitect, pentru  un magazin agricol din Sebes, folosind pentru amenajarea curtii produse Elis PavajeElis Pavaje este cel mai important producator de pavaje de pe piata romaneasca, oferind solutii complete de amenajare, pornind de la proiectarea si executia produselor, la transportul si descarcarea acestora si incheind cu amenajarea eficienta a spatiilor. Pentru a inlesni pavarea personalizata a spatiului ales, Elis Pavaje ofera o paleta larga de culori si nuante, adaptabile oricaror tipuri de amenajare.

 

Materiale folosite:

 

Bucati de pavaj patrat P6, combinatii de alb-crem, gri si antracit, cu ajutorul carora a realizat cercuri intrepatrunse. pentru gard a folosit elemente de gard Clasic, iar colectarea apelor pluviale a realizat-o prin montajul rigolei R1 scafa.


Pavajul Patrat P6 se remarca prin dimensiunea redusa a pavelelor de forma regulata, care libertatea de a amenaja spatii oricat de neconventionale. Grosimea pavelelor este de 60 mm.

 

Rigolele scafa R1 sunt utilizate pentru terase.
Montajul se face pe un strat de nisip, ceea ce confera avantajul de a putea fi desfacute si remontate in urma unor lucrari in subteran. Acestea nu se fisureaza deoarece permit solului sa respire, avand in acelasi timp si o buna rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet. Dimensiuni: L-400, l-300, h-120.

Curtea dupa amenajare cu pavaj  Sebes ELIS PAVAJEPavaj vazut de aproape  Sebes ELIS PAVAJECurtea magazinului agricol, dupa amenajarea cu pavaj  Sebes ELIS PAVAJECurtea magazinului vazuta seara  Sebes ELIS PAVAJEPavajul montat sub forma unor cercuri  Sebes ELIS PAVAJECercuri de culoare gri si alb-crem, din pavaj   Sebes ELIS PAVAJE