Membrane hidroizolante din FPO, antibacterii si antimucegai  GEODRY

Membrane hidroizolante din FPO, antibacterii si antimucegai GEODRY

Contactează furnizorul
GEODRY
GEODRY uneşte inovaţia fiecărui produs în termeni funcţionali şi prestaţionali cu calitatea de integrare în sistem şi punere în operă.

Membranele G-TEX se integrează în aplicaţii multiple şi oferă soluţii pe suprafeţe arhitectonice complexe, altfel dificil de realizat cu sistemele tradiţionale.
- Pe suprafeţe vechi fără demolare
- Fără straturi intermediare
- Sub pardoseli tehnice
- Interpuse între materiale diverse
- Pe suprafeţe încălzite
- Pentru acoperişuri verzi
- Pe suprafeţe cu tensiuni de vapori
- Pe pereţi de fundaţii
- Pe suprafeţe fisurate
- În subsoluri

Membrană din aluminiu - FPO G-TEX REFLEX

Membrană din aluminiu - FPO, de culoare albă reflexivă, hidroizolantă, impermeabilă, antirădăcină, antimucegai, cu rezistență ridicată la străpungere, flexibilă chiar și la temperaturi scăzute (-30 °C), cu controlul difuziei vaporilor de apă și stabilitate dimensională cuprinsă între -40 °C și +80 °C, pentru realizarea de hidroizolații pe suprafețe de orice tip și dimensiune.


Membrană din FPO hidroizolantă G-TEX ACTIVE

Membrană din FPO hidroizolantă, impermeabilă, antibacteriană, antimucegai, antirădăcină, antialcalină, elastică, deformabilă, modelabilă, flexibilă chiar și la temperaturi scăzute (-30 °C), cu stabilitate dimensională cuprisă între -40 °C și +80 °C, cu rezistență ridicată la substanțe chimice*,  pentru realizarea hidroizolațiilor la cabine de duș, băi, zone wellness, spații umede, balcoane, terase, înainte de aplicarea oricăror materiale de finisaj: ceramică, gresie porțelanată, piatră naturală sau artificială, mozaic, produse protective sau decorative.


Membrană din FPO hidroizolantă G-TEX AIRFULL

Membrană din FPO hidroizolantă, impermeabilă, cu controlul vaporilor de apă, antibacteriană, antimucegai, antirădăcină, antialcalină, modelabilă, flexibilă chiar și la temperaturi scăzute (-30 °C), cu stabilitate dimensională între -40 °C și +80 °C, cu rezistență ridicată la substanțe chimice*, pentru realizarea de hidroizolații la: piscine, bazine, rezervoare sau pe suprafețe de orice tip** și dimensiune, cu umiditate reziduală ridicată.


Membrană din FPO hidroizolantă G-TEX FOUNDATION

Membrană din FPO, hidroizolantă, impermeabilă, elastica, antirădăcină, antibacteriană, antimucegai, cu rezistență ridicată la străpungere, flexibilă chiar și la temperaturi scăzute (-30 °C), cu controlul difuziei vaporilor de apă, pentru realizarea hidroizolațiilor la fundații sau la structuri din beton / zidărie supuse la presiune hidrostatică pozitivă.


Membrană din FPO hidroizolantă G-TEX INFINITY

Membrană din FPO hidroizolantă, impermeabilă, elastică, deformabilă, antibacteriana, antimucegai, antirădăcină, antialcalină, modelabilă, flexibilă chiar și la temperaturi scăzute (-30 °C), cu stabilitate dimensională între -40 °C și +80 °C, cu rezistență ridicată la substanțe chimice*, pentru realizarea de hidroizolații pe orice tip de suport**, de orice dimensiune, înaintea aplicărilor de: ceramică, gresie porțelanată, piatră naturală sau artificială, produse decorative sau protective, pardoseli tehnice sau flotante.


Membrană din FPO, multifuncțională G-TEX TUTOR

Membrană din FPO, multifuncțională, hidroizolantă, impermeabilă, cu rol de decuplare, antifisură, fonoabsorbantă, cu controlul difuziei vaporilor de apă, antibacteriană, antimucegai, antirădăcină, antialcalină, modelabilă, flexibilă chiar și la temperaturi scăzute (-30 °C), cu stabilitate dimensională între - 40 °C și + 80 °C, cu rezistență ridicată la substanțe chimice*, pentru realizarea de hidroizolații pe orice tip de suport**, de orice dimensiune, chiar și fisurat, înaintea aplicărilor de: ceramică, gresie porțelanată, piatră naturală sau artificială, produse decorative sau protective, pardoseli tehnice sau flotante.


Membrană de decuplare, antifisură G-TEX JOKER

Membrană de decuplare, antifisură, cu elasticitate și capacitate ridicată de preluare a fisurilor statice și dinamice, transpirantă, deschisă difuziei de vapori, pentru realizarea sistemelor de finisaj decuplate pe suporturi problematice din ciment, beton, lemn, metal.

8 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Membrane hidroizolante din FPO, antibacterii si antimucegai GEODRY
Contactează GEODRY EST EUROPE și cere prețuri pentru proiectul tau.