GEODRY EST EUROPE

GEODRY EST EUROPE

Str. Fundatura Harmanului nr. 4/A, Brasov


Relatii clienti:

GEODRY EST EUROPE

HIDROIZOLATII FARA COMPROMISURI

Sisteme Constructive Hidroizolante

 

GEODRY este divizia specializată a COLMEF dedicată dezvoltării sistemelor constructive de hidroizolaţii. Sistemele de hidroizolaţii GEODRY rezolvă problemele care apar în faza de execuţie a lucrărilor și oferă proiectanţilor și arhitecţilor flexibilitate de intervenţie și soluţii personalizate.


Tehnologia materialelor, însoţită de o aplicare simplă şi rapidă, reduce riscul de eroare umană, costurile şi timpii de realizare a lucrării. Soluţiile GEODRY garantează funcţionalitate, durabilitate, uşurinţă în exploatare şi oferă posibilităţi constructive pe suporturi de orice tip, atât vechi, cât şi noi.


GEODRY se naşte din experienţa COLMEF în sectorul materialelor tehnice pentru construcţii şi integrează cercetarea din domeniul materialelor plastice cu calitatea adezivilor şi a sigilanţilor.

 

De la producători la furnizori de soluții


Furnizori de sisteme și soluții cu produse specializate și personalizate pentru nevoile domeniului construcțiilor :

  • SIMPLU pentru utilizare, pentru a reduce riscul de eroare;

  • INOVATIV pentru a oferi flexibilitate și viteză;

  • SIGUR pentru a garanta o performanță de lungă durată.


Membranele G-TEX ,‘’motorul’’ sistemelor noastre, sunt 100% reciclabile, antibacteriene, antimucegai și previn formarea și proliferarea microorganismelor dăunătoare sănătății. Toate în conformitate cu Standardele Internaționale de Certificare.

1 gamă de produse înscrisă