Izolatii termice din vata bazaltica pentru conducte, aer conditionat si instalatii industriale ROCKWOOL

Izolatii termice din vata bazaltica pentru conducte, aer conditionat si instalatii industriale ROCKWOOL

Contactează furnizorul
ROCKWOOL

Saltele din vata minerala bazaltica - ROCKWOOL Larock 32 ALS

Sunt formate din placi taiate sub forma de lamele, cu fibrele orientate perpendicular pe suprafata. Lamelele sunt lipite pe folie de aluminiu ranforsata cu plasa de fibra de sticla (ALS).


Domeniul de aplicare:

Izolarea termica si fonica a echipamentelor de distributie a caldurii: boilere, rezervoare, conducte si sisteme de ventilatie, alte suprafete curbe. Dispunerea perpendiculara a fibrelor mareste rezistenta produsului la compresiune si incarcari mecanice.


Saltele lamelare din vata bazaltica - ROCKWOOL Larock 40 ALS

Saltele lamelare din vata bazaltica Larock 40 ALS caserate pe o parte cu folie de aluminiu armata cu plasa din fibra de sticla, impermeabile pe toata sectiunea.

Fixarea produsului Larock se efectuaza prin sudarea punctuala a cuielor speciale sau folosind adeziv poliuretanic.


Domeniul de aplicare:

Larock 40 ALS este materialul perfect pentru termoizolarea canalelor de ventilatie si aerisire, rezervoarelor de apa calda, conductelor instalatiilor tehnice. Aranjamentul perpendicular pe suprafata fibrelor si densitatea nominala mai mica conduce la calitati superioare de rezistenta asigurand in acelasi timp flexibilitatea necesara la montare chiar si la colţurile canalelor de ventilatie. Temperatura maxima admisa pe partea foliei de aluminiu este de 100 °C. Imbinarea se face cu banda de aluminiu autoadeziva, folia de aluminiu constituind un strat hidroizolant.


Cochilii izolatoare din vata minerala bazaltica - ROCKWOOL Pipo / Pipo ALS

Cochilii izolatoare din vata minerala bazaltica Pipo / Pipo ALS, hidrofobizate in masa, necaserate (PIPO)/ caserate (PIPO ALS).

Au forma cilindrica, cu taietura pe toata sectiunea longitudinala. La diametre mari, sunt formate din doua jumatati de cilindru. Cochiliile Pipo ALS sunt caserate cu folie de aluminiu ranforsata cu plasa de fibra de sticla. Folia este prevazuta cu banda autoadeziva pe toata lungimea taieturii, suprapusa peste imbinare. Pentru a usura asamblarea, cochilia este crestata in unul pana la trei puncte in interior. In conformitate cu standardele europene, recomandam strangerea longitudinala a cochiliilor cu banda de aluminiu sau sarma in 2 -3 puncte pe fiecare metru de cochilie.


Domeniul de aplicare:

Izolatii termice pentru tevi si conducte cu temperaturi de lucru intre +15 si +250 °C.

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Izolatii termice din vata bazaltica pentru conducte, aer conditionat si instalatii industriale ROCKWOOL
Contactează ROCKWOOL ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România