ROCKWOOL ROMANIA

ROCKWOOL ROMANIA

Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

ROCKWOOL ROMANIA

Grupul ROCKWOOL este liderul mondial in ceea ce priveste producerea de vata minerala bazaltica - un material ce imbunatateste calitatea vietii si contribuie la atenuarea problemelor de mediu, precum efectul de sera, smog-ul si ploaia acida.

Grupul ROCKWOOL a fost infiintat in 1909. In prezent, compania cu sediul central in Danemarca, se bucura de o prezenta mondiala. Are mai mult de 8500 de angajati si 23 de fabrici.
Termoizolatia ROCKWOOL ne ofera un mediu interior placut, protejandu-ne de frig; vara, in conditii de temperaturi ridicate, vata minerala bazaltica ajuta la pastrarea unui climat racoros la interior.
Izolatia ROCKWOOL este unul din putinele produse care poate economisi de mai mult de 100 ori energia utilizata pentru fabricarea sa. Contribuie la conservarea resurselor insuficiente de energie si reduce poluarea aerului si emisiile de CO2 prin minimizarea consumului de combustibil.

ROCKWOOL ofera o gama larga de produse pentru aplicatii in:
- Termoizolare si fonoizolarea cladirilor, la exterior si interior
- Izolarea instalatiilor tehnice
- Protectia impotriva focului

Produsele sunt fabricate folosind cea mai moderna tehnologie in domeniu, ceea ce le confera performante optime in protectia la foc si capacitate mare de izolare.

Gama de produse este foarte larga si acopera diferite segmente din sectorul constructiilor:
- Izolatii generale pentru cladiri - pereti de compartimentare, izolarea mansardelor, izolarea planseelor
- Fatade ventilate si tencuite - fatade ventilate, fatade din casete metalice, fatade tencuite (termosistem)
- Acoperisuri terasa - izolarea acoperisurilor terasa
- Izolatii tehnice - izolatii pentru echipamente tehnice, conducte, cosuri de fum, etc.

In ultimii ani, izolarea termica a cladirilor a devenit un subiect actual, datorita cresterii continue a costurilor energiei. Economisirea a cat mai multa energie, folosind cele mai viabile si profitabile solutii, este in momentul de fata imperativa pentru fiecare investitor. Economisirea energiei inseamna in acelasi timp reducerea poluarii cat si beneficii pentru proprietari precum imbunatatirea standardului de viata prin costuri de intretinere mai mici si prin economisirea de bani.
Este cunoscut faptul ca izolarea termica este una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea pierderilor de energie.
8 game de produse înscrise