Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Soluții durabile pentru amenajări exterioare - Model gard "Hystria" din profile WPC

Continuam seria de articole prin care descriem compunerea (profilele de wpc necesare realizarii principalelor tipodimensiuni de garduri) si modul de montaj al gardurilor WPC.
Soluții durabile pentru amenajări exterioare - Model gard "Hystria" din profile WPC

2. Model gard “Hystria”

 

Modelul de gard “Hystria”, realizat din profile de lemn compozit, este un model de imprejmuire adecvat atat delimitarii proprietatii cat si pentru a margini diverse zone de interes in gradina dumneavoastra.

 

Pentru realizarea acestuia este nevoie de uluca 102x20 care se introduce in orificiile frezate in stalpul 110x110. Pe uluca orizontala, care poate fi inlocuita si cu profil metallic rectangular, se vor prinde cu holzsuruburi din inox sipcile de 70x10. Pentru un efect vizual deosebit in locul holzuruburilor puteti folosi suruburi cu cap torbant.

Stalpul se fixeaza prin introducerea lui intr un suport metalic 245x245 prins cu dibluri sau conexpanduri in baza de beton. Capetele stalpului se pot masca cu capacele si gulerele din acelasi material si in aceeasi nuanta cu cea a profilelor utilizate.
Modul de dispunere al sipcilor verticale precum si inaltimea acestora se poate stabili in functie de vizibilitatea pe care doriti s-o aveti din strada sau, pur si simplu, in functie de de gusturile dumneavoastra estetice.

Clientul poate alege intre diferite variante de finisaj: lucios, periat, sau embosat. Precizarea producatorului este ca, pe o sipca lucioasa, zgarieturile sunt mult mai evidente decat pe una periata. Embosarea este un procedeu care confera lemnului plastifiat un aspect natural asemanator cu al lemnului natural.

In calcularea pretului trebuie tinut cont si de pierderile de croire, lungimea standard a profilelor fiind 40000 mmm (la unele pozitii exista si lungimea de 3000 mmm) precum si de finisajul dorit.

Pentru a afla o estimare de pret a unui astfel de panou nu trebuie decat sa ne transmiteti lungimea si latimea dorite plus varianta de finisare si noi vom reveni in maxim 24 ore cu calculatia solicitata.

Soluții durabile pentru amenajări exterioare - Model gard "Hystria" din profile WPC
Soluții durabile pentru amenajări exterioare - Model gard "Hystria" din profile WPC
Documente atasate:
    

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
BENCOMP
Lucru în România