Amenajari tip decking pentru piscine, terase si gradini din lemn compozit WPC BENCOMP

Amenajari tip decking pentru piscine, terase si gradini din lemn compozit WPC BENCOMP

Marca:
BENCOMP
Produs furnizat de:

BENCOMP

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BENCOMP

Lemn plastifiat WPC pentru amenajari de tip decking

Lemnul plastifiat WPC (Wood Polymer Composite) este un produs compozit inventat in Japonia, in 1976, in a carui compozitie intra faina de lemn (peste 50%) si deseuri de mase plastice, amestec stabilizat impotriva radiatiilor UV, a mucegaiurilor si insectelor.


Obiectele confectionate din WPC rezista exceptional la umiditate, radiatii ultraviolete, mucegaiuri, insecte, temperaturi joase sau ridicate. La cerere, profilele de WPC pot fi ignifugate crescand rezistenta la flacara de cateva ori fata de lemnul impregnat. Acestea nu trebuie protejate prin vopsire sau lacuire si au o rezistenta la actiunea intemperiilor de minim 15 ani.


Rezistenta mecanica la indoire este de peste 3 ori mai ridicata decat cea a lemnului la aceeasi grosime. Prin faptul ca profilele sunt colorate in masa, nici macar uzura mecanica nu afecteaza aspectul suprafetei, cum se intampla la produsele laminate (acoperite cu un strat superficial, tip parchet laminat).

Prin procedeul de extrudere se obtin in mod special profile rectangulare pentru dusumele exterioare (70% din productia mondiala anuala de peste 1500000 tone WPC, circa 350 milioane de metri patrati se folosesc pentru dusumele exterioare gen terase pentru gradini, pontoane, piste de joaca in parcuri si stadioane). O mare calitate a profilelor de WPC este ca acestea nu-si modifica semnificativ dimensiunile prin expunere la lumina si caldura, coeficientul de dilatare fiind apropiat de cel al aluminiului. O utilizare deosebit de spectaculoasa o reprezinta balustradele si podetele unde rezistenta la umiditate si intemperii a WPC il face net superior in comparatie cu metalul, lemnul sau plasticul.

35 imagini

5 Documentatii tehnice
Vezi toate

Profile din lemn WPC
Fisa tehnica
3 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Amenajari tip decking pentru piscine, terase si gradini din lemn compozit WPC BENCOMP
Contactează BENCOMP și cere prețuri pentru proiectul tau.