Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Bencomp Buzau la PROJECT QATAR 2016

Bencomp Buzau la PROJECT QATAR 2016

Pe 9 mai 2016, a avut loc lansarea oficiala a celei de-a 13-a editii a Expozitiei Internationale in domeniul Tehnologiei in Constructii si Materialelor de Constructii - Project Qatar 2016, organizata in perioada 9-12 mai 2016, la Doha Exhibition and Convention Centre.

 

Si ministrul qatarez al Economiei si Comertului, E.S. Ahmed bin Jassim bin Mohammed Al-Thani, care a inaugurat expozitia, a fost prezent la pavilionul romanesc, unde au fost trecute in revista exponatele companiilor participante.


Inaltul oficial qatarez si-a exprimat aprecierea fata de nivelul ridicat al participarii romanesti, atat sub aspectul numarului mare de firme, cat si al calitatii si tehnologiilor produselor prezentate, respectiv al gradului lor sporit de compatibilitate cu necesitatile pietei qatareze a constructiilor.


Standul Bencomp a trezit interesul vizitatorilor qatarezi si nu numai, s-au demarat proiecte de colaborare, astfel incat putem spune ca lemnul compozit romanesc intra si pe piata de constructii a Orientului Mijlociu.

 

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
BENCOMP