Garduri din lemn compozit WPC - Wood Polymer Composite BENCOMP

Garduri din lemn compozit WPC - Wood Polymer Composite BENCOMP

Marca:
BENCOMP
Produs furnizat de:

BENCOMP

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BENCOMP

Gard din lemn compozit WPC

Nu exista forma sau profil care sa nu poata fi obtinut prin extrudere sau injectie, astfel incat folosirea WPC devine deosebit de economica si usoara, neexistand pierderile de material care insotesc inevitabil tamplaria din lemn. Lungimile profilelor se pot comanda la orice dimensiune dorita, iar pentru orice forma nu e nevoie decat de confectionarea unei matrite. Pentru ca acest material nu numai ca provine din materiale reciclate, dar se si preteaza la reciclare 100% dupa folosire, sunt posibile sisteme de buy back pentru cantitati mari (de sute de metri patrati).


Deoarece obiectele confectionate din WPC nu au nevoie de niciun fel de intretinere, economisind manopera si costurile vopselurilor de protectie, investitia initiala (de acelasi ordin de marime cu lemnul impregnat) se amortizeaza dupa primii doi ani de folosire. Chiar si in comparatie cu lemnul normal, superioritatea la toate capitolele tehnice ale WPC face ca investitia in acest material sa fie amortizata in maxim10 ani (am considerat un cost de intretinere anual de 10%: manopera de curatare, vopsire, cost vopsea-lac si reparatii).


O mare calitate a profilelor de WPC este ca acestea nu-si modifica semnificativ dimensiunile prin expunere la lumina si caldura, coeficientul de dilatare fiind apropiat de cel al aluminiului. O utilizare deosebit de spectaculoasa o reprezinta balustradele si podetele unde rezistenta la umiditate si intemperii a WPC il face net superior in comparatie cu metalul, lemnul sau plasticul. Se pot obtine, de asemenea, profile pentru stalpi si tambre de gard, tigle, lambriuri exterioare, paleti deosebit de rezistenti, sisteme pentru usi si ferestre.

49 imagini

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Profile din lemn WPC
Fisa tehnica
3 p | RO
Garduri din lemn compozit WPC
Catalog, brosura
12 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Garduri din lemn compozit WPC - Wood Polymer Composite BENCOMP
Contactează BENCOMP și cere prețuri pentru proiectul tau.