montajprestaf

Membru din: 01-08-2012   |   Nivel:    |   Ultima autentificare: 06-02-2015, 11:39:28 AM

  4 posturi

   1 - 4 din 4 posturi
  Scris la data: 21 Jan 2014, 22:50
  verificarea hidroizolatiei ,cu ce materiale a fost executata hidroizolatia sau in ce sistem , ultima inspectie , gurile de scurgere la coloanele pluviale ,nu in ultim rand confinamentul termic .
  Scris la data: 16 Jan 2014, 10:07
  Pentru hidroizolatia fundatiei sunt ok. membranele bituminoase daca sunt montate corespunzator , pe un suport bine pregatit inainte a aplicarii iar calitatea materialului sa fie un minim de -5°C flexibilitate la rece , grosimea recomandata 4mm. . Chiar in lipsa demisolului sau beciului ar fi bine totusi bine daca se face sacrificiul de a ajunge la talpa de care ati amintit , la inchiderea sapaturii formati un dren , o cota finala a hidroizolatiei ar fi minim 30cm deasupra cotei trotuarului . Multa bafta si fara infiltratii
  Scris la data: 06 Jan 2014, 21:27
  Buna ziua , daca infiltratiile au venit destul de timpuriu pot fi mai multe motive avand in vedere ca decopertarea a fost partiala doar la apartamentul in cauza . Inainte de orice decizie, situatia trebuie urmarita la fata locului , cum a fost executata lucrarea , cum s-au facut inchiderile cu vechia hidroizolatie , pot fi greseli de executie . Putem prelua asemenea situatii de infiltratii daca ne contactati " montajprestaf@yahoo.com " , suntem din Suceava .
  Scris la data: 15 Jan 2013, 22:24
  Buna ziua , de ce se toarna o sapa peste hidroizolatia de origine ? este un subiect foarte bun pentru cei care au executat hidroizolatii , - sunt multe de spus pe aceasta tema , unii castiga o lucrare in plus ,altii ascund unele defecte cu idea ca rezolva mai usor . Sunt de parere de este cel mai corect recuperarea hidroizolatiei de origine. Astept si alte pareri Va multumesc .
   1 - 4 din 4 posturi
  Lucru în România