1252 produse în 107 game în acoperis cu panta

Parte de protectie si inchidere a unei constructii la partea superioara, acoperisul cu panta suscita un interes aparte in economia constructiilor atat din punct de vedere al formei cat si al materialului din care este realizata invelitoarea.


Trebuie sa precizam ca exista o legatura foarte stransa intre forma casei in plan, functiunea de sub spatiul acoperisului, forma acestuia si materialul utilizat pentru invelitoare. Toate acestea sunt completate si de elementele de iluminare- ventilare, lucarne, luminatoare sau ferestre de mansarda, si doar in cazul in care vreti sa locuiti intr-un parc de distractii forma finala a acoperisului va conta mai mult decat restul.


Invelitorile se pot realiza din mai multe variante de materiale pornind de la tigle ceramice sau din beton, olane ceramice, tabla plana prefaltuita sau panouri din tabla tip tigla sau ondulata, sindrile sau panouri bituminoase, panouri din fibrobeton, ajungand pana la invelitori traditionale din stuf, paie, site sau sindrile de lemn. Fiecare dintre materialele nominalizate mai sus poate influenta atat forma cat si panta acoperisului astfel incat este recomandat ca alegerea sa o faceti fie cantarind personal avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni, fie sub supravegherea unui proiectant care sa va ofere raspunsuri mai rapide legate atat de aspectul tehnic si functional, cat si de partea estetica. Legat de functionarea corecta a acoperisului apare si problema scurgerii apelor, a protectiei la caderile de zapada sau a turturilor de gheata, a protectiei la traznet, sau probleme legate de strapungerile pentru ventilatiii si pentru cosurile de fum.


Nu in ultimul rand trebuie sa luati in considerare termoizolarea eficienta a mansardei, cu efecte privind atat consumul redus de energie cat si reducerea zgomotului.


 1 - 30 din 107 de game

Vata minerala pentru case din lemn URSA

URSA ROMANIA
URSA
În această gamă:
14 documentații
9 produse
2 detalii CAD

Acoperis cu vegetatie extensiva, intensiva BAUDER

BAUDER
BAUDER
În această gamă:
17 documentații
45 imagini
10 produse
1 detalii CAD

Acoperișuri fălțuite MONSENA

MONSENA
MONSENA
În această gamă:
12 documentații
17 imagini
3 produse

Cosuri de fum ceramice si accesorii KaminHorn

KaminHorn
KaminHorn
În această gamă:
1 documentații
27 imagini
17 produse
2 video

Ferestre de mansarda DAKEA

DEPOSIB EXPERT
DAKEA
În această gamă:
6 documentații
6 produse
5 video

Ferestre de mansarda VELUX

VELUX ROMANIA
VELUX
În această gamă:
12 documentații
54 imagini
19 produse
2 detalii CAD
8 video

Ferestre de mansarda, ferestre de acces pe acoperis FAKRO

FAKRO ROMANIA
FAKRO
În această gamă:
25 documentații
8 imagini
28 produse
23 detalii CAD
Ai o întrebare?
Scrie aici!
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva