Produse pentru acoperis cu panta

Caută în cele 112 de game cu 4564 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Acoperis cu panta

Parte de protectie si inchidere a unei constructii la partea superioara, acoperisul cu panta suscita un interes aparte in economia constructiilor atat din punct de vedere al formei cat si al materialului din care este realizata invelitoarea.


Cei mai noi furnizori de produse pentru acoperis cu panta

Alege bine produsele pentru acoperis cu panta

Trebuie sa precizam ca exista o legatura foarte stransa intre forma casei in plan, functiunea de sub spatiul acoperisului, forma acestuia si materialul utilizat pentru invelitoare. Toate acestea sunt completate si de elementele de iluminare- ventilare, lucarne, luminatoare sau ferestre de mansarda, si doar in cazul in care vreti sa locuiti intr-un parc de distractii forma finala a acoperisului va conta mai mult decat restul.


Invelitorile se pot realiza din mai multe variante de materiale pornind de la tigle ceramice sau din beton, olane ceramice, tabla plana prefaltuita sau panouri din tabla tip tigla sau ondulata, sindrile sau panouri bituminoase, panouri din fibrobeton, ajungand pana la invelitori traditionale din stuf, paie, site sau sindrile de lemn. Fiecare dintre materialele nominalizate mai sus poate influenta atat forma cat si panta acoperisului astfel incat este recomandat ca alegerea sa o faceti fie cantarind personal avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni, fie sub supravegherea unui proiectant care sa va ofere raspunsuri mai rapide legate atat de aspectul tehnic si functional, cat si de partea estetica. Legat de functionarea corecta a acoperisului apare si problema scurgerii apelor, a protectiei la caderile de zapada sau a turturilor de gheata, a protectiei la traznet, sau probleme legate de strapungerile pentru ventilatiii si pentru cosurile de fum.


Nu in ultimul rand trebuie sa luati in considerare termoizolarea eficienta a mansardei, cu efecte privind atat consumul redus de energie cat si reducerea zgomotului.