Umidificatoare de aer VENTA

Umidificatoare de aer VENTA

Marca:
VENTA
Produs furnizat de:

LIFE ART

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
VENTA
Umidificatoare VENTA Seria 5

Umidificatoarele de aer Venta Seria 5 sunt compacte, economice si ideale pentru camere mici sau mari. In sufragerie sau in birou, acestea indeplinesc doua functii simultan: umidifica aerul uscat si il curata in acelasi timp. Astfel, functioneaza fara filtre. Aerul este aspirat in dispozitiv si trecut printr-un set de discuri care se rotesc in apa. Aerul este practic spalat si decontaminat de praf, polen si mirosuri.

Umidificator aer si purificator Venta LW 15

Umidificatorul Venta LW 15 este ideal pentru incaperile mici precum camera copiilor, dormitoare mici, cabinete medicale, birouri mici si nu numai. Acest tip de umidificator Venta este indicat in special pentru spatii de pana la 20 mp pentru care poate asigura cu usurinta un nivel optim al umiditatii.

Pastreaza in incapere un aer proaspat, lipsit de alergeni si particule de praf, protejand astfel sanatatea si asigurand confortul necesar.

Umidificatorul Venta LW 15 este dotat cu un sistem de oprire automata atunci cand aparatul ramane cu prea putina apa in rezervor, avertizand acest lucru printr-un led rosu intermitent.


Detalii tehnice:

- Greutate: 4 kg
- Dimensiuni: 36 x 34 x 39 cm
- Capacitate de umidificare: 20 mp sau 50 mc

- Capacitate de purificare: 10 mp

- Suprafata de acoperire a discului: 1,4 mp

- Aerul circulat: 2 mc/min

- Viteze: 2

- Nivelul sunetului: 22/32 dBA

- Consum: 3-4 watts

- Capacitatea rezervorului: 5 l

- Garantie: 2 ani

- Culoare: Alb, Negru


Umidificator aer si purificator Venta LW 25

Acest umidificator si purificator aer Venta LW 25 este ideal pentru incaperile de tip birouri, sali de conferinta, cabinete, living-uri, dormitoare si nu numai. Acest tip de umidificator Venta este indicat in special pentru spatii de pana la 40 mp pentru care poate asigura cu usurinta un nivel optim al umiditatii.

Pastreaza in incapere un aer proaspat, lipsit de alergeni si particule de praf, protejand astfel sanatatea si asigurand confortul necesar.

Un umidificator si purificator aer Venta LW 25 este dotat cu un sistem de oprire automata atunci cand aparatul ramane cu prea putina apa in rezervor, avertizand acest lucru printr-un led rosu intermitent.


Detalii tehnice:

- Greutate: 5 kg
- Dimensiuni: 35 x 35 x 40 cm
- Capacitate de umidificare: 40 mp sau 100 mc

- Capacitate de purificare: 20 mp

- Suprafata de acoperire a discului: pana la 2,1 mp

- Aerul circulat: 3,5 mc/min.

- Viteze: 3

- Nivelul sunetului: 25/37/42 dBA

- Consum: 3-5-8 watts

- Capacitatea rezervorului: 7 l

- Garantie: 2 ani

- Culoare: Alb, Negru


Umidificator aer si purificator Venta LW 45

Umidificator aer Venta LW 45 - este ideal pentru incaperi precum dormitoare mari, living-uri sau sali de conferinta. Acest tip de umidificator aer Venta este indicat in special pentru spatii de pana la 75 mp pentru care poate asigura cu usurinta un nivel optim al umiditatii. Pastreaza in incapere un aer proaspat si sanatos, asigurand astfel confortul necesar. 

Un umidificator aer Venta LW 45 este dotat cu un sistem de oprire automata atunci cand aparatul ramane cu prea putina apa in rezervor, avertizand acest lucru printr-un led rosu intermitent.


Detalii tehnice:

- Greutate: 6 kg
- Dimensiuni: 50 x 35 x 40 cm
- Capacitate de umidificare: 75 mp sau 187 mc

- Capacitate de purificare: 40 mp

- Suprafata de acoperire a discului: pana la 4,2 mp

- Aerul circulat: 4,5 mc/min.

- Viteze: 3

- Nivelul sunetului: 25/37/42 dBA

- Consum: 3-5-8 watts

- Capacitatea rezervorului: 10 l

- Garantie: 2 ani

- Culoare: Alb, Negru


Umidificatoare VENTA Seria 6

Discul igienic VENTA
Umidificatorul pentru spatii mari Venta Seria 6 ofera o calitate premium absoluta. Tehnologia sa de evaporare la rece nu lasa decat aer curat in incaperi de pana la 150 m². Indeparteaza repede polenul, praful, parul de animale, bacteriile si mirosurile din aer. Nu produce bacterii si nici nu provoaca depuneri de calcar.
Alte avantaje sunt rezervorul detasabil de apa, performanta extrem de ridicata furnizata de setul de discuri mari si, bineinteles, discul Venta Hygiene patentat la nivel global. Apa se dedurizeaza prin intermediul schimbului de ioni, iar utilizatorii apreciaza in mod deosebit functia de igiena oferita de granulele cu ioni de argint. De asemenea, intretinerea este usoara, iar discurile sunt foarte durabile (aproximativ trei luni pe disc). Acest lucru face ca aparatul sa fie mai usor de intretinut si de operat ca oricand. Nu exista nici o indoiala: e timpul sa respirati usurat. Puteti avea asteptarea celui mai inalt standard de igiena!

Aproape fara mentenanta!
Abia daca te gandesti la mentenanta - gratie inovativului Disc Igienic Venta. Acesta contine granule cu ioni de argint pentru dedurizarea apei. Nu va mai fi necesara adaugarea de aditivi igienici si substante dedurizatoare. In acelasi timp sunt evitate depunerile de calcar si infestarile microbiene. Rezultatul: Functionare igienica ireprosabila. Pentru dumneavoastra acest lucru inseamna ca tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti rezervorul de apa usor detasabil si sa inlocuiti discul igienic o data la aproximativ 3 luni!

Fara supra-umidificare!
Umidificatorul Venta previne, de asemenea, supra-umidificarea camerei, fiind echipat cu senzor sofisticat care monitorizeaza permanent nivelul umiditatii din incaperea in care este amplasat. Imediat ce senzorul detecteaza cresterea umiditatii din camera, acesta opreste automat functionarea aparatului!

Afisaj digital si telecomanda
Aparatele Venta sunt eficiente, functioneaza impecabil si ofera cea mai mare capacitate de curatare. Aceasta performanta vine cu un consum de energie extrem de scazut si operare silentioasa - chiar si la cel mai inalt nivel de functionare. Puteti vedea intotdeauna totul dintr-o privire: ecranul tactil interactiv afiseaza temperatura, umiditatea si calitatea aerului - masurate precis cu ajutorul unui senzor inteligent. Simplu si usor de utilizat!

Cinci niveluri de ventilare si reglare exacta a umiditatii aerului
Puteti seta usor viteza ventilatorului pe unul din cele 5 niveluri: de la 1 (slab) la 5 (puternic). De asemenea, puteti seta umiditatea aerului dupa bunul plac - cu setari de umiditate de la 30% la 70% (din 5% in 5%). Exact asa cum doriti!

Temporizator digital si mod de noapte
Va puteti lua cat timp aveti nevoie: ecranul tactil interactiv faciliteaza setarea cronometrului si asigura o operare simpla. Are, de asemenea, mod de noapte. Cand acesta este activat, dispozitivul reduce nivelul ventilatorului la 1 si reduce luminozitatea afisajului. O schimbare manuala a nivelului de ventilatie este inca posibila in orice moment. Pentru o noapte relaxanta!

Functia de aromaterapie
Experimenteaza aroma care iti va oferi energia dorita: relaxare, prospetime, vanilie, scortisoara, eucalipt, portocala sau citrice. Capsulele de aromaterapie sunt comercializate la seturi de 3 unitati.

Umidificator aer si purificator Venta LW60T

Umidificator-purificator pentru spatii largi! Umidificare perfecta cu ajutorul catorva elemente cheie: sistemul de umidificare prin evaporare la rece, setul de discuri Venta, discul igienic, telecomanda si rezervorul accesibil pentru o reumplere usoara. Tehnologia cu ecran tactil si conexiune WiFi iti ofera control de la distanta prin aplicatie.


Detalii tehnice:

Capacitate de umidificare: <150 mp

Consum: CA. 7/8/10/13/19 w

Capacitate de purificare: <80 mp

Tensiune: 220-240V /50-60 HZ

Viteze: 5

Capacitate rezervor: 12 L

Nivel de zgomot: CA. 21/28/34/39/43 DB(A)

Greutate: CCA. 13 kg

Dimensiuni: 61 x 30 x 52 cm


Umidificator aer si purificator Venta LW 60T WIFI

Umidificator-purificator  premium pentru spatii largi! Dotat cu disc igienic inovativ patentat, pentru dedurizarea apei si functionare igienica si rezervor de apa usor detasabil, Venta LW 60T WIFI va ofera igiena aerului la standarde de top cu consum de energie extrem de scazut! Tehnologia cu ecran tactil si conexiune WiFi iti ofera control de la distanta prin aplicatie.


Detalii tehnice:

Capacitate de umidificare: <150 mp

Consum: CA. 7/8/10/13/19 w

Capacitate de purificare: <80 mp

Tensiune: 220-240V /50-60 HZ

Viteze: 5

Capacitate rezervor: 12 L

Nivel de zgomot: CA. 21/28/34/39/43 DB(A)

Greutate: CCA. 13 kg

Dimensiuni: 61 x 30 x 52 cm


Umidificator aer si purificator Venta LPH60 WIFI

Purificator de aer puternic combinat cu functie de umidificare a aerului destinat pentru folosire in spatii mari. Dotat cu filtrul revolutionar VENTAcel Nelior, LPH 60 WI filtreaza peste 99.95 % din particule de pana la 0.07 microni! Elimina acarienii, sporii de mucegai, praful, polenul, fumul de tigara, mirosuri - chiar si virusuri de gripa!


Detalii tehnice:

- Capacitate de umidificare: <95 mp

- Consum: CA. 7/8/14/20/30 w

- Capacitate de purificare: <45 mp

- Tensiune: 220-240V /50-60 HZ

- Viteze: 5

- Capacitate rezervor: 12 L

- Nivel de zgomot: CA. 17/26/37/43/47 DB(A)

- Greutate: CCA. 13 kg

- Dimensiuni: 61 x 30 x 52 cm


Umidificator aer si purificator Venta LW62T WIFI

Umidificator premium pentru spatii mari, super modern, sofisticat si extrem de puternic. Dotat cu rezervor usor detasabil si disc igienic inovativ patentat, pentru dedurizarea apei si functionare igienica si lampa UVC ce sustine o functionare igienica perfecta! Consum de energie extrem de scazut.


Detalii tehnice:

- Capacitate de umidificare: <250 mp

- Consum: CA. 7/8/10/13/19 w

- Capacitate de purificare: <150 mp

- Tensiune: 220-240V /50-60 HZ

- Viteze: 5

- Capacitate rezervor: 12 L

- Nivel de zgomot: CA. 21/28/34/39/43 DB(A)

- Greutate: CCA. 13 kg

- Dimensiuni: 61 x 30 x 52 cm


Umidificator aer si purificator Venta LW62 WIFI

Umidificator premium pentru spatii mari, alimentat automat de la sursa de apa, super modern, sofisticat si extrem de puternic. Disc igienic inovativ patentat, pentru dedurizarea apei si functionare igienica. Lampa UVC sustine o functionare igienica perfecta. Consum de energie extrem de scazut!


Detalii tehnice:

- Capacitate de umidificare: <250 mp

- Consum: CA. 7/8/10/13/19 w

- Capacitate de purificare: <150 mp

- Tensiune: 220-240V /50-60 HZ

- Viteze: 5

- Capacitate rezervor: Conectat la retea

- Nivel de zgomot: CA. 21/28/34/39/43 DB(A)

- Greutate: CCA. 13 kg

- Dimensiuni: 61 x 30 x 52 cm

Lucru în România