Umidificatoare pentru aer cu abur, rezistenta sau atomizare HYGROMATIK

Umidificatoare pentru aer cu abur, rezistenta sau atomizare HYGROMATIK

Marca:
HYGROMATIK
Produs furnizat de:

Jetrun

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HYGROMATIK

Umidificator cu abur MiniSteam Hygromatik

MiniSteam de la Hygromatik este un umidificator cu electrozi, cu capacitati de productie a aburului cuprinse intre 5 si 10 kg/h.


De dimensiuni foarte mici, aceste umidificatoare se folosesc direct in incaperi, oferind o solutie viabila acestui segment. Poate fi folosit cu succes in spatii de birouri de dimensiuni medii, productie si depozitare in incaperi mici.

Umidificatoarele din gama MiniSteam, genereaza un abur curat, igienic, alimentarea facandu-se cu apa normala, de la robinet, iar ventilatorul integrat care este foarte silentios realizeaza o distributie uniforma a aburului.

Aceste unitati inteligente se pot autoregla pentru un mod de functionare cat mai economic si prietenos cu mediul inconjurator.

Electrozii sunt prinsi cu un sistem special ce permite schimbarea acestora fara unelte.Este echipat cu o pompa puternica pentru purjare, impiedicand ca particulele nedorite sa afecteze functionarea umidificatorului.

MiniSteam de la HygroMatik proceseaza toate semnalele standard de control si in mod automat se adapteaza la calitatea apei disponibile. Functiile de control Basic si Comfort sunt disponibile pentru a fi utilizate cu MiniSteam.

Umidificator cu aburi HyLine Hygromatik

Umidificatoarele HyLine HygroMatik cu electrozi sunt concepute pentru utilizare continua si sunt ideale pentru spatiile comerciale. Seria HyLine va ofera 10 tipuri de unitati cu dimensiuni diferite cu debite de abur cuprinse intre 5-116 kg / h. Capacitatile de abur de peste 116 kg / h se obtin prin combinarea mai multor unitati impreuna.

Umidificatoarele HyLine produc abur igienic de la apa de la robinet, deoarece folosesc tehnologia electrozilor. Unitatile dispun de un sistem inteligent de autoreglare ce le permite sa functioneze fiabil, rapid si in modul cel mai economic posibil.

Inalta calitate a componentelor ce alcatuiesc umidificatoarele HyLine garanteaza un timp de functionare peste medie si o durata lunga de viata.

Cea mai mare parte a suprafetei si electrozii interschimbabili sunt produse din otel inoxidabil de inalta calitate ceea ce ofera garantia unei functionari eficiente si de lunga durata.

Umidificatoarele cu electrozi HyLine dispun de un sistem special rapid de fixare ce permite schimbarea electrozilor rapid - fara a fi nevoie de scule.

Cilindrul de abur divizat central are un volum deosebit de mare ce ii permite sa functioneze pe perioade lungi de timp.


Intretinerea poate fi usor realizata. Cabinetul rezistent la coroziune din otel inoxidabil este accesibil usor datorita unitatii de tip torpedo detasabile ce poate fi inchisa la nevoie pentru a impiedica accesul neautorizat. Ciclul de curatare dureaza cateva minute, fara nevoia de produse chimice.


Controlul umidificatoarelor

In timpul functionarii umidificatorul executa automat toate ciclurile functionarii in raport cu comenzile programate de utilizator, ceea ce presupune o racordare permanenta la sursa continua de apa, de canalizare si de curent electric.

Placa electronica a umidificatorului HyLine poate accepta semnale de comanda ON/OFF sau proportionale externe in cazul tipului Basic, ori directe de la senzori de umiditate proprii care pot fi prelucrate de integratorul de semnal incorporat in placa de comanda la tipurile Comfort si Comfort Plus.


Umidificatoare cu abur CompactLine Hygromatik

Dupa cum sugereaza si numele, umidificatoarele CompactLine sunt compacte si economisesc spatiul. Unitatile sunt proiectate pentru capacitati scazute spre medii de productie a aburului. Sunt disponibile 9 dimensiuni pentru aceasta serie, unitatile de perete ofera  debite maxime de abur de la 1 pana la 58 kg / h.


Pentru capacitati mai mari de aburi de depasesc 58 kg / h se recomanda utilizarea mai multor unitati impreuna.

Fiind umidificatoare cu electrozi pentru abur, unitatile CompactLine produc abur igienic de la apa de la robinet.


Instalare simpla

Unitatile murale CompactLine pot fi conectate direct la reteaua standard de apa de la robinet si poate produce complet automat si intr-o maniera intrinseca vapori din apa pura. Carcasa este complet fabricata din otel inoxidabil rezistent la coroziune. Torpedo-ul poate fi scos pentru a permite accesul usor la componentele unitatii din trei parti.

Mentinerea umidificatoarelor Hygromatik se face usor fara a fi nevoie de interventia unui specialist.

Controlul unitatilor se face cu ajutorul microprocesoarelor modern si este disponibil in trei variante: Basic, Comfort si Comfort Plus.


Umidificator cu rezistenta HeaterLine Hygromatik

Seria HeaterLine ofera unitati robuste pentru uz comercial intens. Umidificatoarele cu rezistenta HeaterLine de la Hygromatik sunt disponibile in 9 unitati cu debite de abur de la 6 la 225 kg / h. Pentru capacitati mai mari de 45 kg/h se vor folosi mai multe unitati conectate impreuna.


Incalzirea apei, respectiv aburul se realizeaza intr-un cilindru cu ajutorul unor rezistente imersate in apa si alimentate de curent electric.

Umidificatorul poate functiona  cu apa complet demineralizata, apa dedurizata partial sau apa de la robinet. Umidificatorul cu rezistenta cu abur vine cu optiunea SuperFlush, o spalare integrata si un sistem de captare a depunerilor de calcar, care necesita foarte putina intretinere. Atunci cand functioneaza cu apa complet demineralizata, unitatile sunt aproape fara intretinere, cu o precizie de control de + / - 1%.

Unitatile sunt foarte sigure, ecologice, eficiente si igienice.

Cu ajutorul microprocesorului se realizeaza o reglare modulanta, progresiva a umidificarii iar ca si control, se regaseste in variantele: Basic, Comfort si Comfort Plus.


Umidificator cu rezistenta HeaterCompact Hygromatik

Umidificatorul HeaterCompact este disponibil  in unitati de mici dimensiuni compacte cu o gama de capacitati de producere a aburului cuprinsa intre 3 si 135 kg/h, la un raport pret-performanta deosebit de atractiv. Cantitatile de aburi mai mari de 27 kg /h se obtin prin utilizarea impreuna a mai multor unitati.


HeaterCompact este proiectat pentru a oferi economii de timp in timpul instalarii si intretinere usoara. Unitatile pot functiona cu apa complet demineralizata, apa dedurizata sau de la robinet. Atunci cand functioneaza cu apa complet demineralizata, unitatile se intretin aproape singure. Aburul igienic este produs intr-un mod ecologic, sigur si eficient.

Datorita sistemului de separare a impuritatilor combinat cu o pompa puternica pentru purjare, particulele nedorite nu sunt lasate sa afecteze functionarea umidificatorului.

Variante de control: Basic, Comfort si Comfort Plus


Umidificator cu atomizare HDS Hygromatik

In cazul umidificatoarelor HDS cu atomizare sau adiabatice, apa folosita pentru umidificare este pulverizat in picaturi foarte fine, asa-numite aerosoli. Energia necesara pentru a transforma in stare gazoasa apa, este luata de la picaturile din aerul inconjurator sub forma de energie termica. Prin urmare, atomizarea are un efect de racire (adiabatica) a temperaturii camerei. Cerinta de energie electrica este deosebit de scazuta pentru acest tip de umidificare.

Sistemul adiabatic cu duze de inalta presiune de la Hygromatik umidifica aerul din sistemele de aer conditionat si ventilatie si asigura performante foarte mari. Umidificarea se face cu apa demineralizata facandu-l ideal pentru mediile sterile. Foarte precise, duzele de inalta presiune produc un abur foarte fin care este repede absorbit in camera de umidificare.

Panoul pentru vortex, format din module cu un design avansat amesteca aerul reducand astfel distanta de absorbtie.

Functionarea se face numai cu apa complet demineralizata, fara aditivi, ce ajunge in aerul respirabil. Sistemul nu contine, componente poroase pentru stocarea de apa, iar in cazul stationarii, sistemul este golit in mod automat.


Doar inert (de exemplu, chimic prin reactie neutra) materiale vin in contact cu apa din umidificatorul HDS. Prin urmare, dezinfectantele chimice sau biologice pot fi complet eliminate. Conformitate pentru igiena a fost certificat complet de ILH.


Certificari

Umidificatorul HDS Hygromatik se afla in conformitate cu standardele germane VDI 6022, 3808 si DIN 1946, standardele austriece si elvetiene corespunzatoare si standardul european, DIN EN 13779.

Un institut independent de testare a recunoscut, investigat si confirmat conformitatea cu directivele si statutul recunoscut al tehnicii actuale (raportul de incercare VDE nr. 802300-3980-0001/85569). HygroMatik HDS este pe deplin certificat cu certificatul de conformitate pentru igiena pentru aer conditionat si mediile sterile, precum si certificate CE. 

6 imagini

5 Documentatii tehnice
Vezi toate

Umidificator cu atomizare
Fisa tehnica
2 p | EN
Umidificator cu rezistenta
Fisa tehnica
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Umidificatoare pentru aer cu abur, rezistenta sau atomizare HYGROMATIK
Contactează Jetrun și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.