Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Inchirierea unui dezumidificator profesional, solutia practica pentru uscarea constructiilor noi sau inundate

Inchirierea unui dezumidificator profesional, solutia practica pentru uscarea constructiilor noi sau inundate

Mutarea in casa noua ar trebui sa fie o veste cat se poate de buna pentru proprietari, insa noul imobil poate ascunde unele probleme majore, cum ar fi umiditatea excesiva. Acest fapt poate fi cauzat de uscarea deficitara a constructiei, dar si de anumite infiltratii sau de o izolare necorespunzatoare. Dezumidificatorul profesional este cea mai utila solutie in acest caz, deoarece reduce nivelul umiditatii din aer, uscand constructia intr-o perioada de timp foarte scurta.

 

Avantajele unui dezumidificator profesional 

 

In ambele situatii, singura si cea mai eficienta solutie o reprezinta dezumidificatorul profesionalAlecoAir pune la dispozitia constructorilor, dar si a proprietarilor de locuinte, cele mai bune dezumidificatoare, care au capacitatea de a absorbi umezeala excesiva.

 

Dezumidificatoarele profesionale grabesc uscarea constructiilor noi sau inundate. In cursul unei singure zile, un dezumidificator profesional poate colecta pana la 120 de l de apa dintr-o incapere, uscand perfect peretii, gletul sau tencuiala.

 

Un dezumidificator profesional poate fi folosit in orice tip de constructie inchisa. Un astfel de aparat usuca suprafetele in profunzime, mult mai repede decat s-ar intampla in mod natural, ceea ce este benefic pentru proprietarii care vor sa se mute cat mai repede intr-o casa noua sau pentru cei care vor sa locuiasca iar in casa care le-a fost inundata.

 

Dezumidificatoarele profesionale pot fi inchiriate


In afara tarii, dezumidificatoarele profesionale sunt preferate de antreprenorii care isi doresc sa construiasca rapid si corect diferite imobile. Daca nu ai nevoie de un dezumificator profesional in permanenta, nu este nevoie sa investesti in achizitionarea unuia, inchiriaza un dezumidificator profesional, rapid si ieftin.

 

Intra pe www.uscaredeconstructii.ro si afla cum poti inchiria un dezumidificator profesional de calitate germana la un pret avantajos.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ALECOAIR
Lucru în România