Tigle metalice NOVATIK

Tigle metalice NOVATIK

Contactează furnizorul
NOVATIK

Novatik CLASSIC - un acoperis solid si eficient, recomandat si in conditii extreme de vreme

PROFIL DISTINCT

Designul tiglei Novatik CLASSIC a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle traditionale, avand totusi o forma originala. Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje:

- manipulare si depozitare facila

- spatiu redus de depozitare

- mijloace de transport de gabarit redus (acces facil in mediu urban)

- diminuarea pierderilor tehnologice, in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa


GREUTATE REDUSA

Designul optim al tiglelor si greutatea redusa a acestora garanteaza buna functionare a acoperisului si funcția de siguranta a acestuia. Daca se tine cont de acest lucru inca din stadiul de proiect, se pot realiza economii substantiale la sarpanta si la structura de rezistenta a casei.


SISTEM DE FIXARE SOLID

Fixarea modulelor de tigla se realizeaza prin cuie sau suruburi in planul acoperisului. Detaliile de montaj sunt foarte sigure si nu necesita accesorii numeroase. Sistemul de fixare in planul acoperisului si suprapunerile perfecte ale modulelor fac din acoperisul Novatik unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata.


MONTAJ FACIL

Modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta spre stanga), facilitand montajul si reducand timpului de instalare.

CULORI DISPONIBILE:
Profilul distinct al modulelor Novatik asigura o mare stabilitate intregului acoperis, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.

Novatik CLASSIC Mat: Brick RAL 8004, Brown RAL 8017, Black RAL 9005, Burgundy RAL 3005, Grey RAL 7016

Novatik CLASSIC High Coat: Black RAL 9005, Grey RAL 7016


Novatik SLATE - acoperisul cu aspect de ardezie

Novatik SLATE - acoperisul cu aspect de ardezie

PROFIL DISTINCT

Profilul Novatik SLATE a fost creat pentru a imbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de constructie robust, modern si usor. Cu Novatik Slate ai un acoperis cu un design simplu, cu o estetica functionala, minimalista si fara elemente inutile care incarca arhitectura cladirii. Elementele liniare puternice si liniile orizontale indraznete fac din Novatik Slate alegerea ideala pentru toate tipurile de constructii noi si renovari. Suprafetele netede si profilul cu inaltime redusa sunt deosebit de potrivite pentru invelitori cu geometrie complexa si inclinatii de minim 16 grade.


TEHNOLOGIE MODERNA

Tehnologia moderna de fabricatie ofera modulelor Novatik SLATE un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, imbinarea modulelor realizandu-se perfect in timpul montajului, reducand astfel riscul infiltratiilor si facandu-l unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata. Fixarea modulelor se face prin cuie sau suruburi, in planul acoperisului, cu o densitate de minim 8 bucati / mp.


AVANTAJE

 • - Diminuarea pierderilor tehnologice, in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa
 • - Finisaj impecabil
 • - Aspect natural de ardezie
 • - Sistem durabil, usor, cu instalare rapida si sigura
 • - Rezistenta la impact, la viteze mari ale vantului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni si la incarcarile de zapada
 • - Elementele de prindere fixate in planul invelitorii, ofera un plus de siguranta si protectie impotriva intemperiilor
 • - Intretinere redusa
 • - Reciclabil 100%
CULORI DISPONIBILE:
 
Novatik SLATE Mat: Brick RAL 8004, Brown RAL 8017, Black RAL 9005, Burgundy RAL 3005, Grey RAL 7016

Novatik SLATE High Coat: Black RAL 9005, Grey RAL 7016

Novatik WOOD - acoperisul cu aspect de sindrila

PERFORMANTA INDELUNGATA

Frumusetea naturala a acoperisului din sindrila este recreata cu noul profil Novatik WOOD, pastrand toate avantajele unui acoperis metalic (rezistenta sporita la coroziune, acoperis solid, durabil si greutate redusa). Spre deosebire de sindrilele traditionale din lemn, care trebuie intretinute sau inlocuite, sindrilele metalice Novatik WOOD nu vor avea nevoie de interventii ulterioare.

 

TEHNOLOGIE MODERNA

Fiecare modul Novatik WOOD este realizat printr-o tehnologie moderna de presare a otelului, obtinand o sindrila metalica cu nervuri pronuntate, ce imprima aspectul de neconfundat al sindrilei de lemn. Fixarea modulelor se face prin cuie sau suruburi, in planul acoperisului, cu o densitate de minim 8 bucati / mp.


AVANTAJE:

 • - Aspect natural de sindrila
 • - Finisaj impecabil
 • - Montaj rapid si sigur
 • - Sistem durabil si usor
 • - Intretinere redusa
 • - Reciclabil 100%
 • - Modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga)
 • - Rezistenta la impact, la viteze mari ale vantului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni si la incarcarile cu zapada
CULORI DISPONIBILE:
 
Novatik WOOD Mat: Brown RAL 8017, Black RAL 9005, Grey RAL 7016

Novatik WOOD High Coat: Black RAL 9005, Grey RAL 7016

50 imagini

2 Documentatii tehnice

Acoperisuri cu tigla metalica
Catalog, brosura
20 p | RO
Ghid instalare tigla metalica
Instructiuni montaj, utilizare
32 p | RO

AFLĂ PREȚURI,
ÎNTREABĂ CÂT COSTĂ

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tigle metalice NOVATIK
Contactează FINAL DISTRIBUTION și cere prețuri pentru proiectul tau.