Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Acoperis Novatik - promotie pana la 15 martie

Acoperis Novatik - promotie pana la 15 martie

 

DELTA - Vent N este o folie anticondens cu mare permeabilitate la vapori (valoare coeficient Sd = aprox.0,02 m) care permite umezelii de sub invelitoare sa iasa catre exterior. Protejeaza termoizolatia de condensul format sub invelitoare si de zapada viscolita ce poate patrunde accidental prin spatiile de ventilare.

 

Promotia NOVATIK este disponibila in reteaua nationala de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis. Solicita detalii la distribuitorul Novatik din orasul tau sau pe www.finaldistribution.ro.

 

 

Despre Final Distribution

FINAL DISTRIBUTION este reprezentantul exclusiv in Romania al brandurilor GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala si DELTA - membrane de protectie pentru acoperis si fundatii, fiind totodata si producatorul sistemelor de invelitori NOVATIK (tigla metalica in panouri mici, sisteme de jgheaburi si burlane).

Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania AHI Roofing din Noua Zeelanda, Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile Gerard cea mai mare cota din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.

Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro.

Pagini Facebook Final Distribution si GERARD Roofs

Blog: www.DespreAcoperisuri.ro.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
NOVATIK