Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Final Distribution, lider pe piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra naturala

Final Distribution, lider pe piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra naturala

 

A fost nevoie de cativa ani in care am educat piata, am crescut brandul si am im- pus o noua nisa. Prin introducerea brandului Gerard in Romania, am adus pe piata un nou tip de invelitoare cu avantaje certe fata de tigla metalica, dar si fata de tigla traditionala. Practic pentru acest tip de produs, noi am fost cei care am creat piata si am dezvoltat cererea. Acum, produsul este recunoscut pentru avantajele sale, devenind un brand de referinta”, declara Dan Mircescu, directorul general Final Distribution.


 

Serviciu aditional - distributia

 

Datorita portofoliului variat de produse, Final Distribution a dezvoltat si o retea de distributie, peste 100 de distribuitori comercializand brandurile reprezentate de companie. Clientii sunt exclusiv persoane juridice, companii care activeaza pe piata materialelor de constructii si firme specializate in comercializarea si montajul sistemelor de invelitori, dar si retele de bricolaj.

 

Avem convingerea ca acest portofoliu de clienti va creste si va fi din ce in ce mai receptiv la oferta noastra, pe masura ce cererea din partea clientului final va fi din ce in ce mai mare pentru produsele de calitate. Cererea vine in urma eforturilor noastre si ale partenerilor nostri de a educa si de a promova calitatea si diversitatea”, mentioneaza directorul general.

 

Suntem siguri ca in viitor produsele si serviciile premium vor fi, in sfarsit, judecate la adevarata lor valoare, in sensul ca beneficiarul va aprecia mai intai performantele superioare ale unui produs de foarte buna calitate si abia dupa aceea va analiza componenta financiara a ofertei.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
NOVATIK