Folie anticondens pentru toate sistemele de acoperisuri DELTA

Folie anticondens pentru toate sistemele de acoperisuri DELTA

Marca:
DELTA
Produs furnizat de:

NOVATIK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
DELTA

Folie anticondens - DELTA VENT N / VENT N PLUS

Membrana DELTA VENT N / VENT N PLUS consta intr-o combinatie rezistenta la rupere, deschisa pentru difuziune, din folii - PP tesatura din fibre. Datorita componentei sale din 3 straturi, rezista impotriva solicitarilor mecanice si este protejata la fata interioara prin patura drenanta din fibre tesute, impotriva deteriorarii cauzate de capriorii care prezinta asperitati de taiere.


Se aplica pe acoperisuri cu panta mare fara aerisire in partea din spate. Are rolul de a dirija spre exterior, datorita permeabilitatii umiditatea reziduala si in plus ofera protectie impotriva zapezii viscolite si a ploii. Rola dimensiuni 50 x 1,5 m, suprafata de acoperire 75 m2.


Folie anticondens - DELTA VENT S / VENT S PLUS

Folia anticondens DELTA - VENT S din folii PP, este o patura drenanta din fibre textile. Componenta sa din 3 straturi confera rezistenta la solicitarile mecanice. Aceasta are marginile autocolante pentru montare mai rapida si etansa. Se aplica in cazul in care izolatia termica se intinde pe toata lungimea capriorilor la structurile cu astereala. Datorita permeabilitatii, umiditatea reziduala migratoare va fi dirijata spre exterior. Asigura protectie impotriva zapezii viscolite si a ploii din exterior si protejeaza sistemul de izolare, avand rol de bariera antivapori.

Rola dimensiuni 50 x 1,5 m, suprafata de acoperire 75 m2.


Bariera de vapori - DELTA REFLEX

Bariera de vapori DELTA - REFLEX asigura protectie termica mai ridicata cu 10% si ecraneaza pana la 30% din incarcarea cu raze electromagnetice. Are ca efect reflexia caldurii in proportie de 50%, asigura oprirea aerului si a vaporilor in proportie de 100%, fiind greu inflamabila. DELTA - REFLEX PLUS are banda autocolanta integrata pentru montare etansa si rapida. Se aplica ca bariera antivapori pentru acoperisuri noi sau reamenajari de acoperisuri.

Rola dimensiuni 50 x 1,5 m, suprafata de acoperire 75 m2.


Folie anticondens - DELTA MAXX / MAXX PLUS

Membrana DELTA MAXX / DELTA MAXX PLUS este destinata acoperisurilor cu panta mare. Aceasta este greu inflamabila si ofera o permeabilitate mare pentru vapori, permitand evacuarea umiditatii din interior. Este aplicabila in cazul in care izolatia termica se intinde pe toata lungimea capriorilor. Opreste pierderile mari de energie si protejeaza izolatiile termice impotriva ploii, a zapezii si a condensului. La interior are rol de bariera antivapori, protejeaza sistemul de izolare si ofera o protectie termica ridicata.


Patura drenanta - DELTA FOXX / FOXX PLUS

Patura drenanta DELTA FOXX/ DELTA FOXX PLUS asigura eliminarea umiditatii remanente. Datorita acoperirii cu un strat de dispersie hidrofug este impermeabila la apa si asigura rezistenta in timp. Se aplica in cazul in care izolatia termica se intinde pe toata lungimea capriorilor. Aceasta protejeaza izolatia termica impotriva patrunderii prafului si a murdariei, a ploii, a zapezii si a umiditatii, iar la interior are rol de bariera antivapori.


Membrana perforata - DELTA DRAGOFOL

DRAGOFOL este o folie din polietilena intarita cu armatura sub forma de retea. Prezinta o rezistenta mare la rupere, este durabila, greu inflamabila si se poate fixa direct de capriori prin capsarea armaturii. Se aplica pe acoperisuri cu aerisire posterioara. Folia DRAGOFOL, prin microperforatia speciala asigura schimbul efectiv al umiditatii aerului si protectia durabila si eficienta a termoizolatiei impotriva prafului.


Patura drenanta - DELTA TRELA

DELTA TRELA este o patura elastica, de separare, deschisa pentru difuzie si structurata. Contine o membrana suport - 3 straturi de protectie din PP si fibre tesute, pe care se afla caserata o saltea din calti, filigran, inalta de 8 mm. Amortizeaza zgomotele ploii si ale grindinei pana la 8dB. Asigura ventilatia permanenta a aerului pe fata inferioara a invelitorilor.

DELTA TRELA PLUS are o banda autocolanta pentru montare rapida, etansa la vant. Se foloseste pentru acoperisuri ventilate sau neventilate acoperite cu tabla. Aceasta nu permite sa se acumuleze umezeala pe fata inferioara a invelitorii din metal si blocheaza coroziunea.

17 imagini

28 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Folie anticondens pentru toate sistemele de acoperisuri DELTA
Contactează NOVATIK și cere prețuri pentru proiectul tau.