6173

Sisteme de instalare incastrate pentru vase WC, pisoare, bideuri si lavoare GEBERIT

Marca:
GEBERIT
Produs furnizat de
GEBERIT Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
GEBERIT


Intotdeauna o solutie pentru orice situatie de constructie - sistemele de instalare Geberit

Geberit a conceput sisteme de instalare variate, fiecare avand o arie specifica de aplicabilitate, fiind adaptate oricarui obiect sanitar - vas WC, pisoar, bideu sau lavoar. 

Sistem de instalare Geberit Kombifix - Solutia pentru ziduri de caramida si beton

Sistemul este fixat pe perete cu suruburi, apoi se monteaza tevile de alimentare cu apa si canalizare. Ulterior, instalatiile sunt inzidite pana la partea superioara a elementului, rezultand un raft foarte util. 


Sistem de instalare Geberit Duofix - Solutia pentru constructii din gips-carton

Sistemele de instalare Duofix  sunt autoportante si se monteaza atat in pereti de gips-carton, cat si in fata unui perete solid, placat apoi cu gips-carton. Acest sistem garanteaza o instalare rapida, usoara si sigura de catre o singura persoana, fiind autoportant pentru greutati de pana la 400 de kg. Nu necesita o adancime suplimentara, comparativ cu instalatiile conventionale.

Pentru catalogul complet de produse Geberit si specificatii tehnice va rugam apasati aici (este disponibil doar in limba engleza)

Sistem WC Geberit DuoFresh

Sistemul Geberit DuoFresh capteaza mirosurile neplacute direct din interiorul vasului WC si purifica aerul, trecandu-l printr-un filtru de carbon activ aflat in spatele clapetei de actionare model Sigma40. Sistemul opereaza independent de conducte sau sisteme de ventilatie, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta consultarii altor specialisti. Mai mult, functionalitatea Geberit DuoFresh nu este afectata de dimensiunile camerei. Clapeta de actionare Sigma40 are si un compartiment integrat  pentru pastile dezinfectante. Compartimentul permite inserarea  pastilelor de igienizare in rezervorul incastrat, pentru prospetime sporita si igienizare la fiecare spalare.


Modul sanitar pentru WC Geberit Monolith

Modulul sanitar Geberit Monolith pentru WC este caracterizat prin faptul ca intreaga tehnologie sanitara, inclusiv rezervorul, mecanismul de spalare cu doua volume si sifonul este integrata in cadrul unui modul elegant si zvelt de sticla si aluminiu ce este compatibil atat cu vase ceramice suspendate, cat si pe pardoseala. Frontul de sticla este disponibil in variante diverse de culori elegante - fumuriu, verde, alb sau negru. Varful de gama il reprezinta modulul Geberit Monolith Plus care furnizeaza functii suplimentare noi: unitate de exhaustare a mirosului si purificare a aerului, lumina ambientala incorporata ComfortLight pe timp de noapte, programabila in mai multe culori, butoane de actionare a spalarii prin atingere usoara. Modulele sanitare Geberit Monolith sunt disponibile si pentru bideu si lavoar. 


Sistem WC Geberit Aqua Clean

Geberit AquaClean - un WC cu functii de bideu incluse! Cu modelele Geberit AquaClean, de la solutia de colac cu montare simpla, pana la solutia completa cu vas WC integrat, va bucurati de acest confort  chiar pe vasul WC.

In functie de model, Geberit AquaClean este echipat cu numeroase functii aditionale pentru un confort sporit. Acestea includ, spre exemplu dus pentru doamne pentru igiena intima, jet de apa pulsatoriu, uscator cu aer cald, telecomanda sau functie de memorare a optiunilor. Varful de gama il reprezinta Geberit AquaClean Sela.

Designul Geberit AquaClean Sela a fost conceput de arhitectul si designerul Matteo Thun si se potriveste cu orice camera de baie, datorita designului sau simplu. Tehnologia inteligenta pentru functia de spalare, precum si toate conexiunile pentru alimentarea cu electricitate si apa sunt integrate discret in corpul vasului WC din ceramica. Jetul de apa se simte delicat si aerat, asigurand curatenia completa, cu un consum de apa redus. 

101 imagini

Gamă de produse de la
GEBERIT