Sisteme complete de contorizare pentru apa TIEMME

Sisteme complete de contorizare pentru apa TIEMME

Marca:
TIEMME
Produs furnizat de:

TIEMME SYSTEMS

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TIEMME
Pentru a raspunde nevoilor moderne de control energetic al cladirilor rezidentiale si mai ales a celor cu destinatie de birouri construite recent, Tiemme dispune de o serie completa de solutii, realizate in propriile fabrici, ce includ module si sisteme pentru masurarea directa a energiei utilizate pentru incalzire si racire si pentru consumurile de apa sanitara in instalatii cu distributie pe zone.
 
Produsele oferite de Tiemme pot veni in intampinarea nevoilor arhitectilor si a inginerilor proiectanti care utilizeaza sistemele de contorizare premontate, precum si ale celor care prefera sa personalizeze modulele de contorizare conform propriilor necesitati. Componentele hidraulice utilizate se caracterizeaza prin calitatea “Made in Italy” Tiemme, instrumentele dispun de certificare M.I.D. iar proiectarea casetelor metalice a fost atent conceputa pentru a garanta maxima flexibilitate in instalare.
 
Oferta este compusa de produse precum:
 
 
Avantajele contorizarii
 
Utilizarea sistemelor de contorizare centralizata prezinta o serie de avantaje:
- Ofera posibilitatea de gestionare in mod independent a cerintelor termice ale fiecarei unitati
- Permite economisirea cheltuielilor individuale de intretinere a centralei (nu mai avem o centrala pe fiecare apartament, ci un unic generator de caldura pe tot blocul).
- Va puteti bucura de intreaga suprafata a locuintei, fara a sacrifica spatiu pentru amplasarea centralei
- Garanteaza o mai mare siguranta, datorita eliminarii centralei din apartament (prezenta unui unic generator de caldura asigura executarea controalelor de intretinere periodica).
- Garanteaza o scadere generala a consumului si, prin urmare, o reducere a emisiilor de substante nocive in aer, protejand astfel mediul in care traim.
 
Contorizare, sistem direct

Contorizarea directa, pe fluidul termoconvector, a energiei termice pentru incalzire sau racire consumata de fiecare utilizator. Masurarea se bazeaza pe parametri care definesc diferenta de entalpie intre intrarea si iesirea circuitului de incalzire/racire.
 
Masurarea consumului de energie termica utilizata pentru incalzire/racire este data de modulele de contorizare de incalzire/racire, in timp ce consumul de apa calda/rece menajera este dat de controale volumetrice.
 
Contorizarea directa permite doua tipuri de citire:
 
- CITIRE LOCALA, direct pe display-ul instrumentelor montate in fiecare apartament
- CITIRE LA DISTANTA, pe display-ul unui concentrator de date instalat in centrala termica. Concentratorul primeste informatii de la fiecare instrument, prin protocolul M-Bus si transmite datele, printr-un modem, catre un calculator sau poate trimite mesaje prin posta electronica (e-mail).
 
Tiemme pune la dispozitia clientilor diverse solutii de contorizare directa (ele sunt in catalogul de produse), dar poate realiza module de contorizare directa personalizate, pe baza unui proiect.
 
Contorizare, sistem indirect

Sistemul centralizat de incalzire, structurat pe coloane, permite reglarea autonoma a temperaturii pe fiecare apartament: pentru masurarea consumului si impartirea exacta a costurilor, Tiemme propune instalarea REPARTITORULUI.
 
De ce este nevoie?
 
Toate caloriferele trebuie sa aiba un kit termostatic Tiemme compus din:
- Robinet de tur termostatizabil
- Robinet de retur
- Cap termostatic (pentru reglarea temperaturii).
 
Robinetul intrerupe fluxul de apa calda la atingerea temperaturii setate si il redeschide cand este nevoie. Operatia de inchidere/deschidere reduce functionarea generatorului, avand ca rezultat economia de energie.
 
Cum se face impartirea costurilor?
La sfarsitul sezonului rece o mica parte a cheltuielilor de incalzire (de obicei intre 20 si 40%) se imparte la toate apartamentele, pentru a acoperi costurile comune si pierderile de caldura ale instalatiei. Partea ramasa se imparte intre apartamente, in functie de informatiile inregistrate de fiecare repartitor.
 
Avantajele impartirii costurilor
- Economie;
- Confort: reglarea in functie de nevoi
- Echitate: platesc ceea ce consum
- Protectia mediului: reducerea consumului de combustibil si reducerea emisiilor de CO2
- Investitie: instalatia de incalzire adauga valoare proprietatii;
- Deducere fiscala: recuperare in 10 ani a 36 % din costurile suportate
- Siguranta: utilizarea unui generator unic asigura controale periodice
- Eficienta energetica: Centrala unica furnizeaza mai multa caldura decat toate centralele autonome la un loc.
- Ora de pornire: fiecare utilizator isi gestioneaza propria instalatie
 
Cand se face citirea?
Citirea consumului se face la sfarsitul sezonului rece. Aceasta operatie se face fara a intra in locuinte. Informatiile legate de consum se completeaza intr-un tabel si, in baza lor, se face impartirea costurilor. La cerere pot fi efectuate citiri intermediare, pentru a monitoriza costurile si corecta functionare a sistemului.
 
Contorizare directa

Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - SHORTY

Caseta completa de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, 420 x 500 mm, cu corp din alama, robinet motorizat cu 2 sau 3 cai si vane de echilibrare. Solutia ideala pentru instalatiile realizate intr-un spatiu limitat. Potrivita pentru debite de pana la 1,2 m3/h.

Modele, variante ale acestui produs
6502C03 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - SHORTY

6502C03

Modul de contorizare cu calorimetru compact, robinet motorizat cu 3 cai si 2 contoare pentru sistemele de incalzire/racire si sanitar SHORTY. Furnizat in caseta metalica.

Concentrator pentru sisteme de contorizare directa a apei

Dispozitive electronice care culeg informatii despre consumul de energie termica masurat de sistemele de masurare si datele referitoare la consumul de apa potabila detectate de contoarele volumetrice ale instalatiei si conectate prin retea M-Bus. Citirea datelor se poate face fie local, prin display sau card de memorie SD, fie la distanta prin trimiterea unui e-mail prin reteaua GSM/GPRS (instrumentul trebuie dotat cu cartela SIM de date) sau prin server web. Caracteristicile difera in functie de modelul ales.


Modele, variante ale acestui produs
6578C Concentrator pentru sisteme de contorizare directa a apei

6578C

Concentrator M-Bus pentru instalarea pe bara DIN cu display si transmisie de date prin GSM/GPRS.
6576C Concentrator pentru sisteme de contorizare directa a apei

6576C

Concentrator M-Bus cu ecran tactil LCD. Concentrator de impulsuri pentru sisteme M-Bus cu posibilitatea de a citi pâna la un numar maxim de unitati conectate la reteaua M-Bus. - invelis din metal vopsit - afisaj color touchscreen de 5,7" cu interfata Windows - alimentarea concentratorului 230 V AC - 50/60Hz, convertor de nivel intre M-Bus si interfata RS-232 sau RS-485 - functie de repetor M-Bus pentru configurarea in cascada a diverselor sub-retele M-Bus - dispozitiv central M-Bus cu server web integrat - slot cu card de memorie Compact Flash 2Gb - interfata RJ-45Ethernet 10Mb pentru conectarea in retea - interfata RJ-45 pentru conectarea la un modem analogic, contacte releu pentru solutionarea defectiunilor - comenzilor de comunicare si protocoalelor: TCP/IP, ARP,ICMP, HTTP, HTML, PPP, LCP, IPCP, PAP, SOAP/XML, WSDL, exportarea rapoartelor in format .CSV configurabil
6577C Concentrator pentru sisteme de contorizare directa a apei

6577C

Concentrator de impulsuri pentru sisteme M-Bus cu transmisie de date prin intermediul GSM/GPRS prevazut pentru montare pe ghidajul DIN format din modulul master cu posibilitate de citire pana la 8 unitati: - LED-uri colorate pentru diagnosticarea functionarii si semnalarea anomaliilor - alimentarea concentratorului 230 V AC - 50/60Hz, conectare intre mai multe module pentru extinderea numarului de contoare care pot fi citite prin intermediul portului IR (fara niciun alt cablaj) - configurarea concentratorului si citirea datelor de retea M-Bus prin transmiterea unui SMS de la orice telefon mobil - primirea directa de rapoarte la una sau mai multe adrese de mail (transmitand o solicitare prin intermediul unui SMS) - exportarea rapoartelor in formate comune (HTML, CSV, ...)

Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

Instrumente electronice si mecanice pentru masurarea energiei termice sau pentru masurarea volumului de apa utilizat. Disponibile in varianta cu cititor local sau la distanta. Gama deosebit de larga permite utilizarea fie in sisteme rezidentiale, fie in cele industriale, pentru debite de pana la 250 m3/h. Instrumentele variantei cu cititor la distanta permit transferul datelor obtinute la un concentrator prin protocolul Mbus.

Modele, variante ale acestui produs
6560C Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6560C

Unitate de masura compacta pentru contorizarea energiei termice / frigorifice cu cititor local sau la distanta
6561C Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6561C

Contor mono jet pentru apa calda sau rece cu cititor local sau la distanta
6561E Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6561E

Cablul emitator genereaza impulsuri pentru contoarele volumetrice Art. 6561C
6562K Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6562K

Kit de instalare cu unitate electronica, contor si sonde pentru sistemele de incalzire si racire. Poate fi comandat la distanta.
6563K Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6563K

Kit de instalare cu unitate electronica, contor Woltmann si sonde pentru sistemele de incalzire si racire. Poate fi comandat la distanta.
6568C Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6568C

Calorimetru cu ultrasunete pentru contorizarea energiei termice / frigorifice, cu filet masculin / masculin. Poate fi comandat la distanta.
6569C Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6569C

Calorimetru cu ultrasunete pentru contorizarea energiei termice / frigorifice cu racord cu flansa PN25. Poate fi comandat la distanta.
6561D Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6561D

Contor multi jet pentru apa rece pana la 50°C cu iesire cu impulsuri
6562D Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6562D

Contor multi jet pentru apa calda pana la 90°C cu iesire cu impulsuri
6563CF Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6563CF

Contor Woltmann axial volumetric cu iesire cu impulsuri pentru apa rece
6563CC Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6563CC

Contor cu tambur Woltmann cu cadran uscat pentru apa incalzita pana la 120 grade C, prevazut cu transmitator de impulsuri reed switch cu transmisie magnetica, aprobat in Clasa B conform Directivelor 75/33/CEE si 79/830/CEE. Carcasa din fonta cu flansa PN10 sau PN16 si protejata prin tratare cu vopsea epoxidica.
6564C Contoare, contabilizatoare, calorimetre si accesorii

6564C

Unitate electronica de calcul pentru contorizarea energiei termice / frigorifice. Poate fi comandata la distanta.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire si circuite sanitare - BASIC / BASIC-HT

BASIC: Module de contorizare pentru circuite de incalzire si circuite sanitare, compacte, montate pe suport cu fixare pe perete. Potrivite pentru debite de pana la 2,5 m3/h si pentru circuitul sanitar de pana la 4 m3/h.


BASIC TH: Module de contorizare pentru circuite de incalzire-racire montate pe suport cu fixare pe perete. Potrivite pentru debite de pana la 2,7 m3/h (pentru DN25) si 3,5 m3/h (pentru DN32).

Modele, variante ale acestui produs
6510P01 Module de contorizare pentru circuite de incalzire si circuite sanitare - BASIC / BASIC-HT

6510P01

Modul sanitar pe suport individual compus din 2 contoare. Modulul de contorizare este compus din: sablon din otel galvanizat pentru sprijinirea componentelor, robinete de inchidere cu racord 3/4”M exterioara si cu piulita (cu sau fara ventil de retur), contoare pentru circuitul sanitar de apa calda si rece. Instrumente disponibile in versiunea cu citire locala sau citire la distanta.
6512P01 Module de contorizare pentru circuite de incalzire si circuite sanitare - BASIC / BASIC-HT

6512P01

Modul de incalzire pe o singura consola. Modulul de contorizare este compus din: sablon din otel galvanizat pentru sprijinirea componentelor, ventil de zona cu 2 cai motorizate 230V AC, robinete de inchidere cu racord 3/4”M exterioara si cu piulita, contor compact al agentului termic cu certificare CE2004/22(MID) prevazut pentru comunicare REED si M-Bus, complet cu unitate electronica cu afisaj LCD, 2 sonde Ø5. Instrumente disponibile in versiunea cu citire locala sau citire la distanta.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - TECHNO SEP

Caseta completa de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, cu separator hidraulic, ideal pentru instalatiile termice in care debitele si temperaturile de exercitiu difera semnificativ. Disponibila in 4 configuratii, poate fi reglata la punct fix sau climatic.


Modele, variante ale acestui produs
6506C02 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - TECHNO SEP

6506C02

Modul de contorizare cu separator in trei module si distributie de joasa si inalta temperatura. Servocomanda termostatica / electrotermica nu este inclusa.
6506C03 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - TECHNO SEP

6506C03

Modul de contorizare cu separator in doua module si distributie de joasa si inalta temperatura. Servocomanda termostatica / electrotermica nu este inclusa.
6506C04 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - TECHNO SEP

6506C04

Modul de contorizare cu separator in trei module si distributie de joasa temperatura. Servocomanda termostatica / electrotermica nu este inclusa.
6506C05 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - TECHNO SEP

6506C05

Modul de contorizare cu separator in doua module si distributie de joasa sau inalta temperatura.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire si circuite sanitare - MIX

Caseta completa de contorizare pentru circuite de incalzire si circuite sanitare, cu circuite de temperatura inalta si grup de amestec pentru sisteme de joasa temperatura cu reglare la punct fix.

Modele, variante ale acestui produs
6508C01DN20 Module de contorizare pentru circuite de incalzire si circuite sanitare - MIX

6508C01DN20

Modul de contorizare cu robinet motorizat cu 2/3 cai, colectoare distributie la temperatura ridicata, unitate de amestec pentru circuitele sistemelor radiante cu temperatura joasa si pentru circuitele sanitare.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - MULTI-MODUL DN40

Modul de contorizare multiutilizator componibil pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, disponibil cu robinet motorizat cu 2 cai. Conceput special pentru spatii inguste. Potrivit pentru debite de pana la 1,5 m3/h.

Modele, variante ale acestui produs
6509MN Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - MULTI-MODUL DN40

6509MN

Modul de contorizare de tur, cu robinet motorizat cu 2 cai pentru sistemul de incalzire/racire MULTI-MODUL. Poate fi montat in caseta metalica art.1937. Modul de contorizare modular pentru circuitul de incalzire al bratului de tur, compus din: colector 1"1/2 cu racord 3/4”F interioara, robinet manual de inchidere, racord suport senzor cu racord M10x1 pentru citirea temperaturii de tur si ventil de zona cu 2 cai motorizat 230 V AC.
6509RT Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - MULTI-MODUL DN40

6509RT

Modul de contorizare de retur, cu tevi provizorii, vana de echilibrare statica pentru sistemul de incalzire/racire MULTI-MODUL. Poate fi montat in caseta metalica art.1937.
6509SNC Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - MULTI-MODUL DN40

6509SNC

Modul de contorizare pentru apa calda sanitara, cu tevi provizorii pentru sistemul MULTI-MODUL. Poate fi montat in caseta metalica art.1937. Modul de contorizare modular pentru circuitul sanitar al bratului de apa calda, compus din: colector 1"1/2 cu racord 3/4”F interioara, robinet manual de inchidere, fiting 3/4"x110 mm pentru instalarea ulterioara a contorului volumetric DN15 si robinet manual de închidere cu ventil de retur integrat.
6509SNF Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - MULTI-MODUL DN40

6509SNF

Modul de contorizare pentru apa rece sanitara, cu tevi provizorii pentru sistemul MULTI-MODUL. Poate fi montat in caseta metalica art.1937.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - DUO DN25-DN32

Caseta completa de contorizare multiutilizator pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, cu robinet motorizat cu 2 sau 3 cai. Solutia ideala pentru instalatiile realizate intr-un spatiu limitat. Potrivita pentru debite de pana la 2,7 m3/h (pentru DN25) si 3,5 m3/h (pentru DN32).

Modele, variante ale acestui produs
6505C0125V2 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - DUO DN25-DN32

6505C0125V2

Caseta metalica de preinstalare a sistemului DUO DN25, cu robinet de zona cu 2 cai. Contine tevi provizorii.
6505C0125V3 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - DUO DN25-DN32

6505C0125V3

Caseta metalica de preinstalare a sistemului DUO DN25, cu robinet de zona cu 3 cai. Contine tevi provizorii.
6505C0132V2 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - DUO DN25-DN32

6505C0132V2

Caseta metalica de preinstalare a sistemului DUO DN32, cu robinet de zona cu 2 cai. Contine tevi provizorii.
6505C0132V3 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - DUO DN25-DN32

6505C0132V3

Caseta metalica de preinstalare a sistemului DUO DN32, cu robinet de zona cu 3 cai. Contine tevi provizorii.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - SHORTY DUO / TRIO

Caseta completa de contorizare multiutilizator pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, cu corp din alama, robinet motorizat cu 2 sau 3 cai si vane de echilibrare. Solutia ideala pentru instalatiile realizate intr-un spatiu limitat. Potrivita pentru debite de pana la 1,2 m3/h.

Modele, variante ale acestui produs
6502C01DUO Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - SHORTY DUO / TRIO

6502C01DUO

Caseta metalica de preinstalare pentru sistem SHORTY DUO. Tevile provizorii nu sunt incluse.
6502C01TRIO Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - SHORTY DUO / TRIO

6502C01TRIO

Caseta metalica de preinstalare pentru sistem SHORTY TRIO. Tevile provizorii nu sunt incluse.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire - HEAT

Caseta completa de contorizare numai pentru circuite de incalzire, cu producere ACM prin schimbator de caldura din otel. Contine debitmetru, robinet motorizat si vana termostatica. Prezenta unui robinet diferential cu by-pass face ca sistemul sa fie extrem de precis si functional.


Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - FLOOR DN25-DN32

Caseta completa de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, solutia ideala in sistemele de distributie pe orizontala, disponibila cu robinet motorizat cu 2 sau 3 cai. Potrivita pentru debite de pana la 2,7 m3/h (pentru DN25) si 3,5 m3/h (pentru DN32).

Modele, variante ale acestui produs
6501C0125V2 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - FLOOR DN25-DN32

6501C0125V2

Caseta metalica de preinstalare pentru sistemul FLOOR DN25, cu robinet de zona cu 2 cai. Contine tevi provizorii.
6501C0125V3 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - FLOOR DN25-DN32

6501C0125V3

Caseta metalica de preinstalare pentru sistemul FLOOR DN25, cu robinet de zona cu 3 cai. Contine tevi provizorii.
6501C0132V2 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - FLOOR DN25-DN32

6501C0132V2

Caseta metalica de preinstalare pentru sistemul FLOOR DN32, cu robinet de zona cu 2 cai. Contine tevi provizorii.
6501C0132V3 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - FLOOR DN25-DN32

6501C0132V3

Caseta metalica de preinstalare pentru sistemul FLOOR DN32, cu robinet de zona cu 3 cai. Contine tevi provizorii.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - FLOOR DN20

Caseta completa de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, solutia ideala in sistemele de distributie pe orizontala. Disponibila cu robinet motorizat cu 2 sau 3 cai. Prezenta unui robinet diferential cu by-pass face ca sistemul sa fie extrem de precis si functional. Potrivita pentru debite de pana la 1,0 m3/h.Modele, variante ale acestui produs
6501C02 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - FLOOR DN20

6501C02

Modul de contorizare compus din contor de energie termica, robinet motorizat cu 2 cai si 2 contoare pentru sistemele de incalzire/racire si sanitar FLOOR DN20. Furnizat in caseta metalica.
6501C03 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - FLOOR DN20

6501C03

Modul de contorizare compus din contor de energie termica, robinet motorizat cu 3 cai si 2 contoare pentru sistemele de incalzire/racire si sanitar FLOOR DN20. Furnizat in caseta metalica.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - VARIO DN25-DN32

Caseta completa de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, disponibila cu robinet motorizat cu 2 sau 3 cai. Potrivita pentru debite de pana la 2,7 m3/h (pentru DN25) si 3,5 m3/h (pentru DN32).

Modele, variante ale acestui produs
6500C0125V2 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - VARIO DN25-DN32

6500C0125V2

Caseta metalica de preinstalare pentru sistemul VARIO DN25, cu robinet de zona cu 2 cai. Contine tevi provizorii.
6500C0125V3 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - VARIO DN25-DN32

6500C0125V3

Caseta metalica de preinstalare pentru sistemul VARIO DN25, cu robinet de zona cu 3 cai. Contine tevi provizorii.
6500C0132V2 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - VARIO DN25-DN32

6500C0132V2

Caseta metalica de preinstalare pentru sistemul VARIO DN32, cu robinet de zona cu 2 cai. Contine tevi provizorii.
6500C0132V3 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - VARIO DN25-DN32

6500C0132V3

Caseta metalica de preinstalare pentru sistemul VARIO DN32, cu robinet de zona cu 3 cai. Contine tevi provizorii.

Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - VARIO DN20

Caseta completa de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare, cu posibilitatea montarii unui al treilea contor sau a unui kit cu vana termostatica. Disponibila cu robinet motorizat cu 2 sau 3 cai. Prezenta unui robinet diferential cu by-pass face ca sistemul sa fie extrem de precis si functional. Potrivita pentru debite de pana la 1,2 m3/h.

Modele, variante ale acestui produs
6500C02 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - VARIO DN20

6500C02

Modul de contorizare compus din calorimetru compact, robinet motorizat cu 2 cai si 2 contoare pentru sistemele de incalzire / racire si sistemul sanitar VARIO. Furnizat in caseta metalica.
6500C03 Module de contorizare pentru circuite de incalzire / racire si circuite sanitare - VARIO DN20

6500C03

Modul de contorizare compus din calorimetru compact, robinet motorizat cu 3 cai si 2 contoare pentru sistemele de incalzire / racire si sistemul sanitar VARIO. Furnizat in caseta metalica.


Contorizare indirecta

Repartitoare electronice de consum pentru instalatii centralizate de incalzire

Dispozitive electronice care se ataseaza la elementele de incalzire (radiatoare, convectoare etc.), in combinatie cu robineti termostatizabili si capete termostatice, pentru detectarea consumului de energie a acestora. Dotate cu display si alimentate cu baterie cu durata de viata de 10+1 ani comunica cu aparatul de inregistrare a consumului prin unde radio, fara a fi nevoie sa se amplaseze repartitoare pe fiecare etaj. Culegerea datelor referitoare la consum se face de catre personal specializat, fara a fi necesar accesul la repartitoare, ci numai comunicand din exteriorul cladirii cu instrumentele de masura.

Modele, variante ale acestui produs
6580C Repartitoare electronice de consum pentru instalatii centralizate de incalzire

6580C

Repartitor de consum pentru instalatii centralizate cu distributie pe coloane via radio
6580CS Repartitoare electronice de consum pentru instalatii centralizate de incalzire

6580CS

Repartitor de consum pentru instalatii centralizate cu distributie pe coloane cu unde radio. Cu sonda la distanta.
6580CZ Repartitoare electronice de consum pentru instalatii centralizate de incalzire

6580CZ

Repartitor de consum pentru instalatii centralizate cu distributie pe coloane via radio
6580CSZ Repartitoare electronice de consum pentru instalatii centralizate de incalzire

6580CSZ

Repartitor de consum pentru instalatii centralizate cu distributie pe coloane cu unde radio. Cu sonda la distanta.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme complete de contorizare pentru apa TIEMME
Contactează TIEMME SYSTEMS și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.