Robineti cu sfera pentru sistemele de alimentare cu gaz TIEMME

Robineti cu sfera pentru sistemele de alimentare cu gaz TIEMME

Marca:
TIEMME
Produs furnizat de:

TIEMME SYSTEMS

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TIEMME
Robinetii cu sfera (armaturi) din alama marca TIEMME se utilizeaza in sistemele de conducte aferente instalatiilor, pentru realizarea urmatoarelor functiuni privind circulatia fluidelor: inchidere/ deschidere, sens unic, separare, distributie/ colectare, aerisire, filtrare impuritati, golire, purjare. Robinetii marca TIEMME se utilizeaza in instalatiile termice, sanitare, aer comprimat si de gaze din ansambluri de locuinte sau obiective industriale.

Robineti cu sfera "URAGANO" pentru gaz cu trecere totala - ISO 7-EN 331

- Robineti cu sfera pentru gaz, pentru diverse aplicatii - sigilabili/ portfurtun/ coltari/ cu olandez/ mini.

- Robineti de instalat dupa montarea contorului de gaz - sigilabili si cu dubla inchidere, cu cheie, avand ISO 7/EN 10226.


Robineti cu sfera "TORNADO" pentru gaz cu trecere standard EN 331

- Robineti cu sfera pentru gaz, pentrudiverse aplicatii - sigilabili/ portfurtun/ coltari/ cu olandez/ mini.

- Robineti de instalat dupa montarea contorului de gaz - sigilabili si cu dubla inchidere, cu cheie, avand ISO 7/EN 10226.

Robinet de gaz pentru instalare post-control: O noua gama de produse imbogateste vasta oferta TIEMME
 
Este vorba despre seria de robineti cu sfera pentru gaz, pentru instalatiile post-contor, impartita in doua tipuri principale:
      - cei cu cititor de presiune si fluture, fara blocare
      - cei cu cititor de presiune si fluture, cu blocare de siguranta.
 
Acest lucru garanteaza posibilitatea instalarii produsului in diverse configurari.
Robinetii marca TIEMME pentru gaze sunt filetati (F/F, M/F ISO 228 si ISO 7) avand dimensiuni cuprinse intre 1/4" si 4". Elementele de actionare sunt realizate din otel protejat prin zincare, vopsire sau acoperire cu mase plastice.

Robinet de gaz - PCONT01

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu cititor de presiune, racord masculine ISO228 si feminin ISO7/EN10226.


Robinet de gaz - PCONT01SER

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post - contor gaz, cu cititor de presiune, racord masculin ISO228 si feminin ISO7/EN10226 cu inchidere dubla.


Robinet de gaz - PCONT02

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu cititor de presiune si racord feminin ISO7/EN10226.


Robinet de gaz - PCONT02SER

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post - contor gaz, cu cititor de presiune, racord feminin ISO7/EN10226 cu inchidere dubla.


Robinet de gaz - PCONT03

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu cititor de presiune, racord masculin ISO7/EN10226 pe curba rotativa la 360° si feminin ISO228 pe piulita.


Robinet de gaz - PCONT03SER

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu cititor de presiune, racord masculin ISO7/EN10226 pe curba rotativa la 360° si feminin ISO228 pe piulita cu inchidere dubla.


Robinet de gaz - PCONT04

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu racorduri feminine ISO7 / EN10226 si ISO228 pe piulita.


Robinet de gaz - PCONT04SER

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu racorduri feminine ISO7/EN10226 si ISO228 pe piulita rotativa cu inchidere dubla.


Robinet de gaz - PCONT05

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu cititor de presiune, racorduri masculine ISO228 si feminin ISO7/EN10226.


Robinet de gaz - PCONT05SER

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu cititor de presiune, cu racorduri masculine ISO228 si feminine ISO7/EN10226 cu inchidere dubla.


Robinet de gaz - PCONT07

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu cititor de presiune, racorduri feminine ISO7/EN10226.


Robinet de gaz - PCONT07SER

- Robinet drept cu sfera cu trecere totala pentru instalare post-contor gaz, cu cititor de presiune, racorduri feminine ISO7/EN10226 cu inchidere dubla.

46 imagini

16 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Robineti cu sfera pentru sistemele de alimentare cu gaz TIEMME
Contactează TIEMME SYSTEMS și cere prețuri pentru proiectul tau.