Sisteme audio portabile pentru muzica live BOSE

Sisteme audio portabile pentru muzica live BOSE

Contactează furnizorul
BOSE
Sistemele audio portabile BOSE pentru muzica live sunt disponibile intr-o gama variata. Concepute pentru public de pana la 500 de persoane.
 
Sisteme portabile L1

Sistem audio pentru muzica live - BOSE L1 Compact

Cel mai portabil. Sistem audio pentru muzica live BOSE L1 Compact este cel mai mic, mai usor si mai simplu de instalat.

Proiectat pentru public de pana la 100 de persoane.
6 incinte mici dispuse sub forma de ansamblu.
Doua canale incorporate, doua preset-uri ToneMatch®.
Boxa pentru bass incorporata: nu este extensibila.

Sistem array Bose L1 Model II

Incinta acustica revolutionara produce un sunet amplu, cu acoperire uniforma de aproape 180 de grade - pe scena si in publicul de cateva sute de persoane - cu foarte putina scadere a volumului si a tonului.


Sistemul L1 Model II este recomandat pentru public de pana la 500 de persoane.


• Cele 24 de incinte dispuse sub forma de ansamblu confera acoperire a sunetului de 180 de grade pe orizontala.
• Produce cel mai bun echilibru tonal cu foarte putina scadere a volumului în distanta.
• Componentele interconectabile permit transportul, instalarea si demontarea cu usurinta.


Dati un impuls reprezentației cu sistemul pentru sunet live Bose L1 Model II, cel mai avansat sistem al nostru de amplificare pentru muzicieni, DJ si discursuri publice. Incinta acustica reda o acoperire a sunetului de 180 de grade pe orizontala si cel mai fin balans tonal - pe scena si peste tot in incapere. 
Ca si premiatul sistem Bose L1, modelul al II-lea reprezinta o inovatie all-in-one care inlocuieste monitoarele, mixerele si sistemele de mare putere conventionale.  Acest sistem de sunet profesional este dotat cu tehnologii patentate Bose, concepute pentru a imbunatati calitatea sunetului amplificat.

Incinta acustica revolutionara produce un sunet amplu, cu acoperire uniforma de aproape 180 de grade - pe scena si in publicul de cateva sute de persoane - cu foarte putina scadere a volumului si a tonului.
Sistemul pentru sunet live Bose L1 Model II este prevazut, de asemenea, cu tehnologia Ansamblului Articulat (Articulated Array) pentru un balans tonal mai bun. Cele 24 de difuzoare dispuse vertical ale incintei sunt inclinate cu exactitate pentru a reda inalte mai clare si un ton substantial in incapere. Chiar si persoanele situate departe, in partile din lateral se vor bucura de sunet bine echilibrat.


Simplu si eficient

Sistemul pentru sunet live Bose L1 Model II are un power stand ce cantareste numai 11 kg, iar cele patru picioare retractabile il fac sa fie foarte usor de transportat si instalat. Are, de asemenea, o sectiune de control simplificata si poate fi folosit cu instrumente, microfoane, mixere, laptopuri, MP3 playere sau sisteme DVD.

Toate componentele sistemului sunt facute sa reziste la drum. Incinta acustica are un grilaj robust, iar fiecare pachet include genti captusite pentru componentele majore.


Flexibilitate pe mai multe canale

Mixerele optionale ToneMatch adauga 4 sau 8 canale, asa ca puteti extinde sistemul si conecta instrumente si microfoane auxiliare. Puteti folosi mixerele ToneMatch pentru a imbunatati sunetul cu instrumente patentate Bose de modelare a tonului.

Sisteme portabile F1

Boxa array flexibila - BOSE F1 812

Boxa array flexibila Bose F1 812 este un sistem ideal pentru DJ, spectacole, petreceri private sau prezentari.

Cu design flexibil, aceasta ce poate fi configurata in patru forme unice, reprezentand patru modele de acoperire verticala, in functie de cerintele fiecarui spatiu.

Boxa flexibila Bose F1 812 este un array compus din 8 difuzoare de frecvente medii/inalte dispuse vertical si un difuzor de joasa frecventa 12” cu inalta performanta.

Boxa array portabila Bose F1 812 are design de dubla amplificare si este prevazuta cu 2 canale de intrare cu control independent al volumului.


Subwoofer - BOSE F1

Subwoofer Bose F1 - cei 1000 wati permit inglobarea performantei unei incinte mai mari de bas intr-un design mai compact.

Cu doua difuzoare de cursa mare de 10” incorporate in incinta compactă, subwooferul Bose F1 este usor si simplu de transportat.

Comutator de polaritate - NORM si REV.

Subwoofer-ul Bose F1 are suport de extindere integrat pentru boxa array portabila F1 Model 812.

Modul de bas - Bose B2

Conceput pentru un public de pana la 500 de persoane, modulul de bas Bose B2 are amplificatoare integrate in power stand. Acestea confera o amplificare de mare acuratete pentru sistemele L1 Model 1S și L1 Model II cu doua module de bass B1 sau un modul B2. Se poate integra si un al doilea modul de bas B2, fiind insa necesara adaugarea amplificatorul A1 PackLite in acest sens.


Modulul bas B2 ofera un sunet de inalta calitate atunci cand vine vorba despre frecventele joase si are trei setari, pentru mai multa flexibilitate. Setarea standard este ideala pentru chitara bas sau pentru toba mare, dar modulul de bas Bose B2 dispune si de o setare superioara  conceputa pentru DJ/aplicatii de muzica playback. Pentru chitara acustica si pentru vocal, se pot folosi cu succes setarile de baza. Nu in ultimul rand, carcasa de mici dimensiuni si difuzoarele de doar 13,3 cm se incadreaza perfect in orice setup.


Sistem array Bose L1 Model 1S

Sistemul array Bose L1 Model 1S este perfect pentru spatii publice, avand suficienta putere incat sa umple un spatiu destinat unui public de pana la 300 de persoane. Potrivit pentru muzicieni solo, formatii si discursuri publice si beneficiind de o Tehnologie de Dispersie Spațială ™ precum si de 12 difuzoare de dimensiuni mici, dispuse folosind tehnologia Ansamblu Articulat (Articulated Array) intr-o carcasa verticala subtire, sistemul array Bose L1 Model 1S reda un sunet ce reuseste sa acopere uniform spatiul, la 180 de grade pe orizontala. Cele trei componente ale sistemului L1 Model 1S – array-ul superior, extensia inferioara si power stand-ul – se conecteaza rapid si usor, fara a necesita stative separate pentru boxe.


Modulul de bass optional B1 este cea mai portabila optiune, iar la sistemul pentru sunet live Bose L1 Model 1S se poate adauga un al doilea modul B1 sau un modul de bass B2 (cu amplificatorul optional PackLite A1), pentru performante mai ridicate. Facand parte din aceeasi familie Bose, mixerele optionale ToneMatch 4 sau 8 canale se pot adauga si ele la sistem, sistemul putandu-se extinde prin conectarea unor instrumente patentate Bose de modelare a tonului si microfoane auxiliare.


Sistemul array Bose L1 Model 1S dispune de un port ToneMatch pentru conectarea mixerului ToneMatch, dar si de intrare analogica, trim control si semnal LED pentru intrare jack (TRS ¼) pentru semnal analog de linie. Aceasta intrare analogica poate fi folosita pentru instrumente sau alte surse audio (mixere pentru DJ, MP3 playere, computere sau sisteme DVD).


Baterie pentru Bose S1 Pro

Aceasta baterie pentru Bose S1 Pro este de tip Lithium-ion, fiind usor de instalat in compartimentul special al sistemului S1. Bateria poate fi incarcata treptat, in timp ce sistemul este utilizat si conectat la o sursa de curent alternativ, dar beneficiaza si de functia Quick Charge. Dupa o incarcare completa, durata de functionare a bateriei pentru Bose S1 Pro este de pana la 6 ore.


Mixer Bose ToneMatch T4S

Mixerul Bose ToneMatch T4S a fost proiectat cu un dispozitiv puternic de procesare digitala a semnalului (DSP) si control intuitiv, mixerul T4S oferind egalizare (EQ), procesare dinamica si efecte la standarde de studio. Cu 4 canale si un design ultra compact, sunetul oferit este de cea mai inalta calitate, mai ales cand i se alatura alti membri ai familiei Bose, cum ar fi sistemul Bose L1 cu boxele F1, pentru un control tonal complet. De asemenea, mixerul robust T4S cu butoane tactile, display-ul LED usor de citit si functia de redare a modurilor anterioare (scene recall) transforma intreaga experienta intr-una care va satisface cele mai exigente cerinte.


Mixerul T4S se adapteaza chiar si reprezentatiilor sustinute pe scenele slab iluminate, gratie butoanelor tactile iluminate si indicatori pentru ajustarile spontane de sunet. In plus, interfata intuitiva, functiile tempo delay, tuner cromatic incorporat și modurile memorate ce pot fi accesate ulterior, il fac sa fie de neinlocuit.


In ciuda dimensiunilor reduse, mixerul T4S ofera posibilitati de conectare incredibile, conectorii fiind de tip combo jack/XLR. De asemenea, mixerul Bose ToneMatch T4S este prevazut cu patru canale de intrare cu preamplificatoare audio de inalta calitate, canalele au phantom power comutabil, exista doua iesiri Aux si doua intrari Aux, iar iesirile stereo sunt simetrice. Mixerul Bose ToneMatch T4S are digitale ToneMatch pentru conectare cu L1 Model 1S sau Model II din familia de sisteme Bose. Nu in ultimul rand, exista posibilitatea de conectare prin USB-A si USB-B pentru redare de pe stick USB sau interfata PC/Mac, iar sistemul are mufa jack dedicata pentru casti si iesiri analogice TRS ¼ “.


Mixer Bose ToneMatch T8S

Pentru un sunet cu efecte de studio de inalta calitate (compresor, limitator,de-esser, noise gate, chorus, flanger, phaser, tremolo, delay și reverb), destinte prelucrarii digitale atat a vocilor, cat si a instrumentelor, mixerul Bose ToneMatch T8S reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face. Incorporand un dispozitiv puternic de procesare digitala a semnalului (DSP) si control intuitiv, acest mixerul Bose ofera egalizare (EQ), procesare dinamica si efecte la standarde de studio. Sunetul obtinut capata o calitate net superioara in special atunci cand mixerul este conectat la un sistem Bose L1 alaturi de boxele F1, pentru un control tonal complet.


Mixerul T8S se adapteaza chiar si reprezentatiilor sustinute pe scenele slab iluminate, gratie butoanelor tactile iluminate si indicatori pentru ajustarile spontane de sunet. In plus, interfata intuitiva, functiile tempo delay, tuner cromatic incorporat și modurile memorate ce pot fi accesate ulterior, il fac sa fie de neinlocuit.


In ciuda dimensiunilor reduse, mixerul T8S ofera posibilitati de conectare incredibile, conectorii fiind de tip combo jack/XLR. De asemenea, mixerul Bose ToneMatch T8S este prevazut cu opt canale de intrare cu preamplificatoare audio de inalta calitate, canalele au phantom power comutabil, exista doua iesiri Aux si doua intrari Aux, iar iesirile stereo sunt simetrice. Mixerul Bose ToneMatch T8S are iesiri digitale ToneMatch pentru conectare cu L1 Model 1S sau Model II din familia de sisteme Bose. Nu in ultimul rand, exista posibilitatea de conectare prin USB-A si USB-B pentru redare de pe stick USB sau interfata PC/Mac, iar sistemul are mufa jack dedicata pentru casti si iesiri analogice TRS ¼ “.


Sistem Bose S1 Pro

Sistemul Bose S1 Pro reprezinta alegerea ideala pentru muzicieni, DJ si amplificare a sunetului in cadrul evenimentelor publice, indiferent de tema lor: muzica ambientala, anunturi, discursuri publice, conferinte etc.


Sistemul Bose S1 Pro este sistemul minume: PA, monitor de podea, amplificator; in plus, poate fi controlat prin Bluetooth. Avand dimensiuni si greutate reduse, este portabil, iar bateria li-ion reincarcabila reprezinta un avantaj atunci cand vine vorba despre utilizarea sistemului Bose S1 Pro in deplasare, mai ales ca dispune de functia Quick Charge. Nu in ultimul rand, mixerul incorporat cu 3 canale permite control ToneMatch, reverb si EQ pe două canale, cu un canal dedicat pentru cablare (3,5 mm) sau surse audio wireless.

Accesorii ale acestui produs
Rucsac pentru Bose S1 Sistem Bose S1 Pro

Rucsac pentru Bose S1

Rucsacul pentru Bose S1 este durabil, are trei compartimente prevazute cu fermoar pentru a permite depozitarea in siguranță a cablurilor si a altor obiecte, iar bretelele de umar ajustabile, panoul din spuma din partea de pe spate si manerele confortabile permit transportarea sistemului Bose S1 Pro in cel mai confortabil mod, indiferent de destinatie. In plus, rucsacul pentru Bose S1 este suficient de subtire pentru a putea fi depozitat in compartimentele de bagaj de cabina ale celor mai multe avioane.

Sistem array Bose L1 Pro8

Sistemul array Bose L1 Pro8 ofera o experienta premium in privinta transportului, instalarii si utilizarii unui sistem audio portabil. Sunetul puternic si clar se datoreaza setului de 8 difuzoare neodim de 2 inch configurate tip C-shape, care asigura o acoperire orizontala de 180 de grade cu o dispersie verticala larga de 40 de grade, calitatea emisiei fiind aceeasi indiferent de pozitionarea ascultatorului. Subwooferul integrat dispune de un driver de ultima tehnologie, care ofera un bas puternic si un centru de greutate atent pozitionat pentru echilibru si dimensiuni reduse (7 x 13 inch).


Sistemul array Bose L1 Pro 8 incorporeaza un mixer audio, gratie caruia se pot conecta diverse instrumente, microfoane sau alte surse de semnal audio precum si de 2 intrări XLR – ¼ inch, AUX ¼ respectiv 1/8 inch si Blueetoth.


Butoanele cu led de iluminare permit setari de volum, ton si reverb pentru fiecare canal, iar folosind conectorul integrat de tip ToneMatch, se pot conecta mixere suplimentare T4S sau T8S cu un singur cablu care asigura alimentare si semnal. Nu in ultimul rand,  sistemul array Bose L1 Pro8 se poate controla wireless, folosind aplicatia gratuita L1 Mix App, care permite acces la setarile de volum si ton ale mixerului. Aceasta aplicatie are o colecție de setari prestabilite, pentru a usura configurarea sistemelor conectate. 


Sistem array Bose L1 Pro16

Sistemul Bose L1 Pro 16 va poate oferi o experienta premium, gratie unor caracteristici care ii confera usurinta in utilizare, nu doar obtinerea unei emisii sonore puternice si clare, cu o acoperire 180° orizontal, de la 0 la 30° vertical, frecvente joase pana la 42 Hz, 124 dB SPL la varf, multumita a 16 difuzoare configurate intr-o arhitectura de tip J-Shape. In plus,  incorporeaza un mixer audio, permitand conectarea diverselor instrumente, microfoane si alte surse de semnal audio.


Sistemul Bose L1 Pro 16 dispune de 2 intrări XLR – ¼ inch, AUX ¼ si 1/8 inch precum si de Blueetoth. In acelasi timp, butoanele cu led permit setari de volum, ton si reverb pentru fiecare canal, iar utilizarea conectorului integrat de tip ToneMatch cu un singur cablu care asigura alimentare si semnal permite conectarea unor mixere suplimentare T4S sau T8S, care fac si ele parte din familia sistemelor audio Bose. De asemenea,  sistemul array Bose L1 Pro16 poate fi controlat wireless, folosind aplicatia gratuita L1 Mix App, care permite acces la setarile de volum si ton ale mixerului. Aceasta aplicatie are o colectie de setari prestabilite, pentru a usura configurarea sistemelor conectate. 


Sistem array Bose L1 Pro32

Sistem array Bose L1 Pro32 ofera o claritate desavarsita a sunetului si beneficiaza de puterea a 32 de difuzoare configurate intr-o arhitectura de tip J-Shape, acoperind 180° orizontal, 0° vertical, atingand frecvențe joase (-3 dB), cu Sub 1: 40 Hz, cu Sub 2: 37 Hz si 128 dB SPL la varf (daca este combinat cu subwooferul optional Sub2).


Sistemul array Bose L1 Pro32 este ideal pentru evenimentele care se desfasoara in spatii medii-largi, iar publicul auditor va avea o experiena audio premium, indiferent de locul ocupat fata de scena. Facand parte din aceeasi familie audio Bose, sistemul L1 Pro 32 se combina cu subwooferul Bose Sub1 (care se achizitioneaza separat) sau cu subwooferul Bose Sub2 (de asemenea, se achizitioneaza separat), cu un difuzor RaceTrack de cursa mare de 7” x 13” respectiv 10” x 18”, realizat din neodymium.


Subwooferul Bose Sub1 este mai compact, iar subwooferul Bose Sub2 este mai puternic si are un sunet mai profund, insa ambele au un bas puternic si sunt de dimensiuni mici, fiind portabile. In plus, conectivitatea patentata SubMatch presupune conectarea unui Sub1 sau a unui Sub2 la L1 Pro32 cu un singur cablu, care ofera atat alimentare, cat si semnal audio. Sistemul array Bose L1 Pro32 dispune de 2 intrări XLR – ¼ inch, AUX ¼ respectiv 1/8 inch si Blueetoth.


Butoanele cu led de iluminare permit setari de volum, ton si reverb pentru fiecare canal, iar folosind conectorul integrat de tip ToneMatch, se pot conecta mixere suplimentare T4S sau T8S cu un singur cablu care asigura alimentare si semnal. Nu in ultimul rand,  sistemul array Bose L1 Pro32 se poate controla wireless, folosind aplicatia gratuita L1 Mix App, care permite acces la setarile de volum si ton ale mixerului. Aceasta aplicatie are o colectie de setari prestabilite, pentru a usura configurarea sistemelor conectate.  Nu in ultimul rand, sistemul Bose L1 Pro32 permite conectivitate prin Bluetooth si control wireless prin aplicație smartphone sau tableta.


Modul de bas Bose Sub1 Powered

Modulul de bas Sub1 Powered reprezinta alegerea perfecta pentru profesionistii care doresc sa obtina frecvente joase, de pana la 40 Hz, putandu-se combina cu orice sistem portabil. Folosindu-l alaturi de Bose L1 Pro32, modulul de bas Bose Sub1 Powered creeaza un sistem compact, oferind un efect de bas puternic. De asemenea, exista optiunea de a folosi doua module de subwoofer Sub1, daca doriti un bas mai puternic, sau pentru a beneficia de modul Cardioid, prin care se obține bas directional, focalizat in fata, reducandu-se feedback-ul nedorit.


Facand parte din aceeasi familie Bose, modulul de bas Bose Sub1 Powered se poate asocia cu sistemul L1 Pro32, prin conectivitate proprietar SubMatch, obtinand astfel un sistem array care este portabil si usor de configurat. Conexiunea cu un singur cablu faciliteaza configurarea, permitand crossover-ul si EQ-ul sistemului sa se calibreze automat pentru un sunet de cea mai inalta calitate, necesitand o singură priza de curent in utilizare. Modulul de bas Bose Sub1 Powered poate fi folosit, de asemenea, impreuna cu sistemele array Bose L1 Pro8 si L1 Pro16.


Amplificator Bose Packlite A1

Amplificatorul Bose Packlite A1 a fost creat special pentru instrumente care necesita iesire marita in spectrul de bas, precum bas electric, toba mare si iesire de mare putere pentru redarea muzicii dance. Facand parte din marea familie de produse audio Bose, amplificatorul Bose Packlite poate amplifica pana la doua module suplimentare de bas B1 si un modul suplimentar de bas B2, fiind compatibil cu sistemul L1 Model I si sistemul L1 Model II.

Sistem audio L1 Pro 32 cu Subwoofer Sub1

PACHET SPECIAL L1 PRO32 SI SUBWWOFER SUB1. L1 Pro inseamna o experienta premium in transportul, instalarea si utilizarea unui sistem audio portabil oferind sunet puternic si clar! L1 Pro32 - performanta de exceptie oriunde unde te afli, instalare mai usoara si configurare mai rapida!


Cu o claritate suprema si puterea a 32 de difuzoare in array ofera o acoperire generoasă de 1800 orizontal. Se poate utiliza in spatii medii-largi, iar publicul auditor va avea o experienta audio premium fiind pozitionat fie la nivelul podelei, fie pe scene mai inalte, indiferent de locul in care se afla in sala.

Fie ca e vorba de DJ, interpreti solo sau trupe mici, Pro 32 înseamna cel mai bun sunet, clar si usurinta in utilizare.


Sistemul L1 Pro 32 se combina cu Subwoofer-ul Bose Sub1 (se achizitioneaza separat) sau Sub2 (se achizitioneaza separat), cu un difuzor RaceTrack de cursa mare de 7” x 13”, respectiv 10” x 18”, din neodymium. Subwooferul Bose Sub1 este mai compact, ca prima optiune de portabilitate. Bose Sub2 este mai puternic si are un sunet mai profund si mai tare. Cu acest design unic RaceTrack al difuzorului, atat Sub1, cat si Sub2 ofera bas puternic, au un centru de gravitate optimizat si economisesc mult spatiu. In plus, conectivitatea patentata SubMatch presupune conectarea unui Sub1 sau a unui Sub2 la L1 Pro32 cu un singur cablu, care ofera atât alimentare, cat si semnal audio. 


Caracteristici:

 • - Acoperire 180° orizontal, 0° vertical
 • - Frecvente joase (-3 dB). Cu Sub1: 40 Hz. Cu Sub 2: 37 Hz
 • - 128 dB SPL varf (cand este combinat cu subwooferul optional Sub2)
 • - 32 difuzoare configurate intr-o arhitectura de tip J-Shape
 • - Ultraportabil si usor
 • - Posibilitate conectare cu subwoofer (opțional) Sub1 si Sub2
 • - Mixer incorporat
 • - Presetari EQ pentru muzica live, muzica pre-înregistrata si multe altele
 • - Conectivitate Bluetooth - Control wireless prin aplicatie smartphone sau tableta
 • - Port ToneMatch pentru extensia mixerului
 • - Dimensiuni: 213,5 × 34,5 × 55,0  cm (Inaltime x Latime x Adancime) 
 • - Greutate: 13 Kg

Sistem audio L1 Pro32 + Sub2

PACHET SPECIAL L1 PRO32 SI SUBWOOFER SUB2. L1 Pro inseamna o experienta premium in transportul, instalarea si utilizarea unui sistem audio portabil oferind sunet puternic si clar! L1 Pro32, performanta de exceptie oriunde unde te afli, instalare mai usoara si configurare mai rapida!


Cu o claritate suprema si puterea a 32 de difuzoare in array ofera o acoperire generoasa de 1800 orizontal. Se poate utiliza in spatii medii-largi, iar publicul auditor va avea o experienta audio premium fiind pozitionat fie la nivelul podelei, fie pe scene mai inalte, indiferent de locul in care se afla in sala.

Fie ca e vorba de DJ, interpreti solo sau trupe mici, Pro 32 inseamna cel mai bun sunet, clar si usurinta in utilizare.

Sistemul L1 Pro 32 se combina cu Subwooferul Bose Sub1 (se achizitioneaza separat) sau Sub2 (se achizitioneaza separat), cu un difuzor RaceTrack de cursa mare de 7” x 13”, respectiv 10” x 18”, din neodymium. Subwooferul Bose Sub1 este mai compact, ca prima optiune de portabilitate. Bose Sub2 este mai puternic si are un sunet mai profund si mai tare. Cu acest design unic RaceTrack al difuzorului, atat Sub1, cat si Sub2 ofera bas puternic, au un centru de gravitate optimizat si economisesc mult spatiu. In plus, conectivitatea patentata SubMatch presupune conectarea unui Sub1 sau a unui Sub2 la L1 Pro32 cu un singur cablu, care ofera atat alimentare, cat si semnal audio. 


Caracteristici:

 • - Acoperire 180° orizontal, 0° vertical
 • - Frecvente joase (-3 dB). Cu Sub1: 40 Hz. Cu Sub 2: 37 Hz
 • - 128 dB SPL vârf (cand este combinat cu subwooferul optional Sub2)
 • - 32 difuzoare configurate intr-o arhitectura de tip J-Shape
 • - Ultraportabil si usor
 • - Posibilitate conectare cu subwoofer (optional) Sub1 si Sub2
 • - Mixer incorporat
 • - Presetari EQ pentru muzica live, muzica pre-inregistrata si multe altele
 • - Conectivitate Bluetooth - Control wireless prin aplicatie smartphone sau tableta
 • - Port ToneMatch pentru extensia mixerului
 • - Dimensiuni: 213,5 × 34,5 × 55,0  cm (Inaltime x Latime x Adancime) 
 • - Greutate: 13 Kg

20 imagini

14 Documentatii tehnice
Vezi toate

Subwooferul Sub2
Fisa tehnica
6 p | EN
Manual de utilizare pentru sistemul array Bose
Instructiuni montaj, utilizare
18 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme audio portabile pentru muzica live BOSE
Contactează All Audio - Bose in Romania și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.