289 produse din categoria Home cinema | 21 game

Cinefilii stiu atunci cand gasesc locul ideal in sala de cinema – cand ecranul, fotoliile si sunetul creaza atmosfera optima si fac ca tot ceea ce se petrece in jur sa dispara, ramanand doar universul filmului. Amenajarea unui spatiu de tip home cinema poate lua ceva timp pentru ca totul sa iasa exact asa cum trebuie (implicand desigur si investitia aferenta), insa rezultatul va face ca vizionarea unui film sa devina o experienta deosebita, atat pentru dumneavoastra cat si pentru cei apropiati.

Ce inseamna pana la urma un spatiu sau o zona home cinema? Inseamna universul cinematografic transpus in propria locuinta, adica optiuni de vizionare excelente, de la ecran si sunet si pana la fotolii sau canapele. Mai mult, este greu sa spunem pentru care dintre acestea ar putea fi facute compromisuri, fiecare element contribuind in egala masura la obtinerea unei experiente cat mai apropiate de cea din sala de cinema.


Cu toate acestea, cat de modern si performant va fi spatiul home cinema depinde in mod direct de bugetul disponibil. Iar rezolvarea acestei probleme se leaga ca intotdeauna de doua lucruri: sa cunoasteti foarte bine scopul pentru care doriti sa amenajati un home-cinema si sa cunoasteti in detaliu atat avantajele cat si dezavantajele ofertelor de pe piata. 

Mobilier sali de conferinta Chairry

CHAIRRY

Chairry
În această gamă:
10 documentații
19 imagini
7 produse
22 detalii CAD

Sisteme audio si sonorizare multizone AUDAC

PETEA Sound

AUDAC
În această gamă:
5 documentații
10 imagini
3 produse
1 video

Ai o întrebare?
Scrie aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva