All Audio - Bose in Romania

All Audio - Bose in Romania

Str. Fantana de Piatra nr. 7, Craiova, jud. Dolj


Relatii clienti:

All Audio - Bose in Romania

All Audio este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 1998. Incepand din 2001, suntem importatori Bose pentru Romania.

Pe langa aceste marci, in decursul timpului portofoliul s-a imbogatit si cu alte marci din domeniul audio-video: Loewe, Extron Electronics, Cloud, Bittner, Crestron, Jocavi si multe altele.

 

In prezent, exista doua directii importante de dezvoltare:

- Solutii audio-video Bose

- Solutii IT

 

In domeniul audio-video, putem realiza diverse tipuri aplicatii pentru:

- Sali de conferinta

- Cladiri de birouri, centre comerciale

- Hoteluri, SPA-uri, cazinouri

- Aeroporturi, gari

- Scoli, universitati

- Stadioane, sali de sport

- Hale de productie, fabrici

- Teatre, sali de spectacole

- Restaurante, baruri, discoteci

- Parcuri de distractii

 

In domeniul IT putem furniza echipamente si servicii pentru:

- Retele de calculatoare cu infrastructura de cupru, fibra optica sau wireless

- Echipamente de birou

- Software licentiat

 

De ce sa alegeti Bose?

 

Sunetul este un mediu de comunicare si educatie, creeaza si intretine atmosfera, este un “vehicul” de distractie, un catalizator social si un instrument de afaceri. Dar, pentru a fi eficient, sunetul trebuie sa fie de calitate.

Imaginati-va un eveniment sportiv important fara muzica si anunturi inteligibile sau un concert unde nu se aud toate instrumentele. Imaginati-va un magazin unde se aude doar fosnetul hainelor si tropaitul picioarelor sau un club in care sunetul este foarte tare la bar si totusi se aude prea incet pe ringul de dans. Imaginati-va o biserica in care nu se inteleg cuvintele preotului. Din nefericire, calitatea sunetului in locuri publice, in care oamenii se aduna pentru a se distra sau pentru a se informa, este indoielnica. Ceea ce ieri era considerat acceptabil in termeni de claritate/calitate, astazi este considerat insuficient. Din ce in ce mai multe companii si organizatii cauta avantajele majore ale sunetului clar, inteligibil si controlabil. Pentru Bose, nevoile acestor companii sunt adevarate provocari si este oricand pregatit sa le faca fata.

 

Bose are resursele si tehnologiile necesare pentru a crea solutii audio superioare pentru orice aplicatie, de orice dimensiune, oriunde in lume.

Intr-o naveta spatiala, astronautii se pregatesc pentru lansare. Milioane de kilograme forta vor fi eliberate in cateva secunde pentru a lansa naveta pe orbita Pamantului. Compania aleasa de NASA sa proiecteze sistemul de comunicatii al navetei: Bose. Catedrala Sf. Petru din Roma are nevoie de un sistem de sunet. Inainte de a incepe lucrarile, o tehnologie revolutionara permite beneficiarului sa asculte noul sistem de sunet. Compania care a facut aceasta descoperire: Bose. Intr-un Audi A8, toti pasagerii se bucura de un sunet echilibrat ca intr-o sala de concerte. Un sistem audio unic a fost proiectat pentru aceasta masina. Compania care a creat acest lucru: Bose. Bose proiecteaza solutii optimizate pentru orice aplicatie, in interior sau in exterior, indiferent de suprafata spatiului vizat, de faptul ca este vorba despre sunet de ambient sau de un sunet puternic, de un sistem fix sau de unul portabil. Noi aducem calitatea sunetului si o transformam intr-un plus al locatiilor de referinta.

 

 

De la proiectul initial pana la instalarea completa, Bose ofera un sunet mai bun, ca rezultat direct al cercetarilor in domeniu. Se poate demonstra!

Compania Bose a fost infiintata in 1964 de catre Amar G. Bose, profesor la Massachusetts Institute of Technology (MIT). Astazi, Bose este o companie cu o puternica filozofie bazata pe cercetare. In timp ce multe companii sustin ca cercetarea pura nu este eficienta financiar, ci numai dezvoltarea de produse e interesanta si merita finantata, Bose investeste bani in cercetarea fundamentala. Cercetatorii fac in permanenta studii in domeniul acusticii si psihoacusticii, rezultatele muncii lor permitand dezvoltarea unor noi tehnologii si produse revolutionare. Dintre acestea, amintim incintele acustice speciale pentru locatii foarte mari, dar si aplicatiile software care permit testarea sunetului unui sistem de sonorizare ce nu a fost instalat inca. Mottoul companiei este “Better sound through research” - "Sunet mai bun prin cercetare".

 

Bose creaza si implementeaza o solutie de sunet pentru o nevoie bine definita si permite beneficiarului sa asculte solutia si sa ia decizia inainte ca sistemul sa fie instalat. Garantam rezultatul!

Pentru a beneficia de o solutie de sunet de inalta clasa, corespunzatoare unor nevoi pe masura, nu este suficient doar sa alegi o serie de echipamente de buna calitate. Pentru noi, produsul nu este reprezentat de echipamentul in sine, ci de calitatea experientei audio pe care o are clientul in locatia dumneavoastra. De aceea, Bose ofera o abordare de tip solutie completa, care se bazeaza pe o metodologie verificata de multe ori in practica. Incepem, in primul rand, prin evaluarea nevoilor specifice aplicatiei dumneavoastra. Apoi, proiectam si optimizam o solutie impreuna cu arhitectii si consultantii din locatia dumneavoastra. Daca este nevoie, integram si aplicatiile video, de lumini si de securitate, cu atentie deosebita la “usurinta in utilizare”. Cu ajutorul aplicatiei Auditioner, va oferim posibilitatea de a asculta sunetul inainte de a plasa comanda. Apoi, ne ocupam de achizitia tuturor componentelor Bose si non-Bose si ne ocupam de managementul de proiect si de instalare. In final, va oferim suport post-vanzare.

 

Ne concentram pe dumneavoastra, clientul nostru, pentru a intelege exact ce nevoi si ce obiective aveti. Ne insusim aceste obiective ca si cum ar fi ale noastre. Obiectivele dvs devin ale noastre!

In orice proiect, primul element important sunteti dumneavoastra, clientul. Noi studiem modul in care va desfasurati afacerea si lucram impreuna pentru a identifica oportunitatile si restrictiile. Analizam si identificam impreuna nevoile audio si audio-video. In cazul unui restaurant, de exemplu, este necesar sa stim ce tip de ambianta doriti sa creati si ce clienti doriti sa atrageti. Aveti nevoie de diverse tipuri de muzica in zone diferite ale restaurantului? Sistemul va avea si rol de sistem de evacuare? Doriti sa faceti si anunturi? Este sistemul mai important din punct de vedere estetic sau audio? Este necesara o functionalitate audio-video speciala, astfel incat sa fie nevoie de o interfata de utilizare prietenoasa? Cu orice alt tip de aplicatie - mall, cinema, club, cladiri de utilitate publica, stadioane, piscine, aeroporturi, scoli, biserici - intrebarile pot fi usor diferite, dar principiul ramane acelasi. Indiferent de dimensiune sau tip de locatie, noi ne concentram in primul rand pe nevoile clientului.

 

Software-ul Bose Modeler genereaza cu mare precizie un model acustic al locatiei dvs si prezinta comportamentul sistemului audio din locatie.

Imaginati-va ce inseamna sa fii capabil sa redai cu precizie cum se va auzi un sistem audio in interactiune cu structura si continutul unei cladiri care nu exista decat pe hartie. Acesta este avantajul adus de software-ul Bose Modeler. Cu ajutorul tehnologiei de analiza predictiva din Modeler, noi construim un model acustic computerizat al locatiei si ii studiem comportamentul acustic. Datele pentru modelul acustic sunt datele furnizate prin planurile de arhitectura si cele de amenajare. Software-ul Modeler ne permite sa pozitionam un numar nelimitat de incinte acustice in acest spatiu virtual. Fiecare incinta acustica poate fi rotita, pozitionata, amplificata, pornita sau oprita dupa cum are nevoie proiectantul. Pot fi stabiliti timpii de intarziere si pot fi minimizate reverberatiile. In software, se declara materialele folosite pentru pereti, podea si tavan. De asemenea, se poate simula modul in care sunetul se aude atunci cand locatia este plina cu oameni.

 

Gratie serviciilor noastre de management de proiect, va asiguram ca solutia audio este implementata usor, la timp si in bugetul stabilit.

Al cincilea element al metodologiei Bose este serviciul de management de proiect, fapt ce va aduce avantajele experientei noastre internationale. Un manager de proiect va fi alocat proiectului dumneavoastra si va asigura o serie de servicii de control, coordonare, planificare. Aveti astfel avantajul unui singur contract pentru sistemul audio. Odata agreati termenii, managerul de proiect pregateste un contract si un grafic de executie a lucrarilor. In plus, odata ce au fost stabilite bugetele de achizitie si instalare a echipamentelor, noi suntem responsabili ca aceste bugete sa fie respectate. Aceasta inseamna ca nu cerem costuri suplimentare pentru depasiri neprevazute de buget. Managerul de proiect este, de asemenea, responsabil de furnizarea documentatiei necesare pentru a putea obtine avizele necesare de la autoritatile locale, incepand cu suporturile de prindere si ISCIR pana la normele de evacuare si standardul EN60849/EN54. Cu alte cuvinte, noi ne ocupam de toate aspectele, in timp ce dumneavoastra va puteti desfasura activitatea zilnica fara a va face griji pentru detalii.

Cercetarea a dus la obtinerea unor tehnologii patentate care permit dezvoltarea unor produse inovatoare cu beneficii demonstrabile.

Cercetarile permanente facute de Bose merg de la studiile de laborator pana la colaborarea cu Orchestra Filarmonica din Boston. Vasta experienta a dr Bose in acustica si psiho-acustica si-a pus amprenta in dezvoltarea unor tehnologii patentate care ofera solutii audio unice. Portofoliul nostru de produse include incinte acustice, amplificatoare si multe alte articole si accesorii. In plus, suntem lideri in proiectarea si implementarea sistemelor de management audio pentru aplicatii complexe, cum ar fi vastele spatii din aeroporturi, hoteluri, stadioane, cladiri de birouri si alte astfel de locatii. Sistemele noastre permit managementul flexibil al sunetului, distribuirea si procesarea de anunturi, aplicatii multi-sursa, multi-zona, multi-camera precum si aplicatii de evacuare in caz de incendiu sau necesitate. De asemenea, oferim solutii de integrare a sunetului cu aplicatii video, control lumini si sisteme de securitate.

 

Abordarea unei solutii complete Bose include si servicii optionale de inalta calitate pentru a va ajuta in exploatarea instalatiei audio in anii care vor urma.

Noi suntem mai mult decat o companie care va vinde produse. Noi suntem un partener in domeniul audio. Oferim instruire pentru operatorii instalatiei, pentru a ne asigura ca sistemul dumneavoastra audio va atinge performantele dorite. In eventualitatea unor aplicatii critice din punct de vedere operational, exista posibilitatea de service 24h/7zile. De asemenea, in functie de evenimentul organizat, va putem consilia in ceea ce priveste alegerea unui program muzical.

 

Oamenii care lucreaza la Bose sunt flexibili, pozitivi in gandire, entuziasti.

Sunati-ne si spuneti-ne ce rezultate doriti sa obtineti! Impartasiti-ne viziunea dumneavoastra si va vom ajuta sa va atingeti scopurile!

Documentații tehnice

    Sisteme audio
    Lucrari, proiecte
    5 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    6 game de produse înscrise
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.