All Audio - Bose in Romania

All Audio - Bose in Romania

Str. Fantana de Piatra nr. 7, Craiova, jud. Dolj


Relatii clienti:

Despre All Audio - Bose in Romania

All Audio este o companie cu capital integral romanesc infiintata in 1998. Incepand din 2001 suntem importatori Bose si Yamaha pentru Romania.

Pe langa aceste marci, in decursul timpului portofoliul s-a imbogatit si cu alte marci din domeniul audio-video: Loewe, Extron Elecrtonics, Cloud, Bittner, Crestron, Jocavi si multe altele.

 

In prezent, exista doua directii importante de dezvoltare:

- Solutii audio-video Bose

- Solutii IT

 

In domeniul audio-video putem realiza urmatoarele tipuri de aplicatii:

- Sali de conferinta

- Cladiri de birouri, centre comerciale

- Hoteluri, SPA-uri, cazinouri

- Aeroporturi, gari

- Scoli, universitati

- Stadioane, sali de sport

- Hale de productie, fabrici

- Teatre, sali de spectacole

- Restaurante, baruri, discoteci

- Parcuri de distractii In domeniul IT putem furniza echipamente si servicii pentru

- Retele de calculatoare cu infrastructura de cupru, fibra optica sau wireless

- Echipamente de birou

- Software licentiat

 

De ce trebuie sa alegeti Bose?

 

Sunetul este un mediu de comunicare si educatie, creeaza si intretine atmosfera, este un “vehicul” de distractie, un catalizator social si un instrument de afaceri. Dar, pentru a fi eficient, sunetul trebuie sa fie de calitate.

Imaginati-va un eveniment sportiv important fara muzica si anunturi inteligibile. Sau un concert unde nu se aud toate instrumentele. Imaginati-va un magazin unde se aude doar fosnetul hainelor si tropaitul picioarelor. Sau un club in care sunetul este foarte tare la bar si totusi prea incet pe ringul de dans. Imaginati-va o biserica in care nu se inteleg cuvintele preotului. Din nefericire, calitatea sunetului in locuri publice in care oamenii se aduna pentru a se distra sau pentru a se informa este indoielnica. Ceea ce ieri era considerat acceptabil in termeni de claritate/calitate, astazi este considerat insuficient. Din ce in ce mai multe companii si organizatii cauta avantajele majore ale sunetului clar, inteligibil si controlabil. Bose considera nevoile acestor companii ca provocari directe si este pregatit sa le faca fata.

 

Bose are resursele si tehnologiile necesare pentru a crea solutii audio superioare pentru orice aplicatie, de orice dimensiune, oriunde in lume.

Intr-o naveta spatiala astronautii se pregatesc pentru lansare. Milioane de kilograme forta vor fi eliberate in cateva secunde pentru a arunca naveta pe orbita Pamantului. Compania aleasa de NASA sa proiecteze sistemul de comunicatii al navetei: Bose. Catedrala Sf. Petru din Roma are nevoie de un sistem de sunet. Inainte de a incepe lucrarile o tehnologie revolutionara permite beneficiarului sa asculte noul sistem de sunet. Compania care a facut aceasta descoperire: Bose. Intr-un Audi A8, toti pasagerii se bucura de un sunet echilibrat ca intr-o sala de concerte. Un sistem audio unic a fost proiectat pentru aceasta masina. Compania care a creat acest lucru: Bose. Bose proiecteaza solutii optimizate pentru orice aplicatie, in interior sau in exterior, mare sau mica, sunet de ambient sau de putere, fix sau portabil. Noi aducem calitatea sunetului ca pe un plus al locatiilor de referinta.

 

 

De la proiectul initial pana la instalarea completa Bose aduce sunet mai bun ca rezultat direct al cercetarilor. Se poate demonstra!

Compania Bose a fost infiintata in 1964 de catre Amar G. Bose, profesor la Massachusetts Institute of Technology (MIT). Astazi compania Bose este o companie cu o puternica filozofie bazata pe cercetare. In timp ce majoritatea companiilor sustin ca cercetarea pura nu este eficienta financiar, ci numai dezvoltarea de produse e interesanta si merita finantata, Bose investeste bani in cercetarea fundamentala. Cercetatorii sunt liberi sa conduca cercetari in domeniul acusticii si psihoacusticii. Rezultatele muncii lor permit dezvoltarea de tehnologii si produse revolutionare. Dintre acestea amintim de incinte acustice speciale pentru locatii foarte mari, pana la aplicatii software care permit auditia unui sistem de sonorizare ce nu a fost instalat inca. Mottoul companiei este “Better sound through research” - sunet mai bun prin cercetare.

 

Bose creaza si implementeaza o solutie de sunet pentru o nevoie bine definita si permite beneficiarului sa asculte solutia si sa ia decizia inainte ca sistemul sa fie instalat. Garantam rezultatul!

Pentru a avea o solutie de sunet corespunzatoare unor nevoi de clasa inalta, nu este suficient sa alegi o serie de echipamente de buna calitate. Pentru noi produsul nu este echipamentul in sine, ci calitatea experientei audio pe care o are clientul in locatia dvs. De aceea, Bose ofera o abordare de tip solutie completa, care se bazeaza pe o metodologie verificata de multe ori in practica. Incepe in primul rand prin evaluarea nevoilor specifice ale aplicatiei dvs. Apoi, proiectam si optimizam o solutie impreuna cu arhitectii si consultantii locatiei dvs. Daca este nevoie integram si aplicatiile video, de lumini si de securitate cu atentie deosebita la “usurinta in utilizare”. Cu ajutorul aplicatiei Auditioner va oferim posibilitatea de a asculta inainte de face comanda. Apoi, ne ocupam de achizitia tuturor componentelor Bose si non-Bose si facem managementul de proiect si instalare. In final, oferim suport post-vanzare.

 

Ne concentram pe dvs., clientul nostru - sa intelegem exact ce nevoi si ce obiective aveti. Ne insusim aceste obiective ca si cum ar fi ale noastre.

In orice proiect primul element important sunteti dvs. – clientul. Noi studiem afacerea dvs. Lucram impreuna pentru a identifica oportunitatile si restrictiile. Analizam si identificam impreuna nevoile audio si audio-video. In cazul unui restaurant de exemplu, ce fel de ambianta doriti sa creati? Ce clienti doriti sa atrageti? Aveti nevoie de diverse tipuri de muzica in zone diferite ale restaurantului? Sistemul va avea si rol de sistem de evacuare? Aveti nevoie sa faceti anunturi? Este sistemul mai important din punct de vedere estetic sau audio? Este necesara o functionalitate audio-video speciala astfel incat sa fie nevoie de o interfata de utilizare prietenoasa? Cu orice alt tip de aplicatie - mall, cinema, club, cladiri de utilitate publica, stadioane, piscine, aeroporturi, scoli, biserici - intrebarile pot fi usor diferite, dar principiul ramane acelasi. Indiferent de dimensiune sau tip de locatie, noi ne concentram in primul rand pe nevoile clientului.

 

Software-ul Bose Modeler genereaza cu mare precizie un model acustic al locatiei dvs si prezinta comportamentul sistemului audio din locatie.

Imaginati-va ce inseamna sa fii capabil sa redai cu precizie cum se va auzi un sistem audio in interactiune cu structura si continutul unei cladiri care nu exista decat pe hartie. Acesta este avantajul adus de software-ul Bose Modeler. Cu ajutorul tehnologiei de analiza predictiva din Modeler noi construim un model acustic computerizat al locatiei si ii studiem comportamentul acustic. Datele pentru modelul acustic sunt datele furnizate prin planurile de arhitectura si cele de amenajare. Software-ul Modeler ne permite sa pozitionam un numar nelimitat de incinte acustice in acest spatiu virtual. Fiecare incinta acustica poate fi rotita, miscata, amplificata, pornita sau oprita dupa cum are nevoie proiectantul. Pot fi stabiliti timpii de intarziere, pot fi minimizate reverberatiile. In software se declara materialele folosite la pereti, podea, tavan. Se poate asculta locatia plina cu oameni.

 

Serviciile noastre de management de proiect va asigura ca solutia audio este implementata usor, la timp si in bugetul stabilit.

Al cincelea element al metodologiei Bose este serviciul de management de proiect, fapt ce va aduce avantajele experientei noastre internationale. Un manager de proiect va fi alocat proiectului dvs si va asigura o serie de servicii de control, coordonare, planificare. Aveti astfel avantajul unui singur contract pentru sistemul audio. Odata agreati termenii, managerul de proiect pregateste un contract si un grafic de executie a lucrarilor. In plus, odata ce au fost stabilite bugetele de achizitie si instalare a echipamentelor, noi suntem responsabili ca aceste bugete sa fie respectate. Asta inseamna ca nu cerem costuri suplimentare pentru depasiri neprevazute de buget. Managerul de proiect este de asemenea responsabil pentru a va furniza documentatiei necesare pentru a putea obtine avizele necesare de la autoritatile locale, de la suportii de prindere si ISCIR pana la normele de evacuare si standardul EN60849/EN54. Cu alte cuvinte noi ne ocupam de toate aspectele. Dvs. va puteti ocupa de treburile zilnice.

 

Cercetarea a dus la obtinerea unor tehnologii patentate care permit dezvoltarea unor produse inovative cu beneficii demonstrabile

Cercetarile permanente facute de Bose merg de la studiile de laborator pana la colaborarea cu Orchestra Filarmonica din Boston. Pentru ca radacinile Dr. Bose sunt in acustica si psiho-acustica atunci fructele sunt in tehnologii patentate care ofera solutii audio unice. Portofoliul nostru de produse include incinte acustice, amplificatoare si multe alte produse si accesorii. In plus, suntem lideri in proiectarea si implementarea sistemelor de management audio pentru aplicatii complexe cum ar fi aeroporturi, hoteluri, stadioane, cladiri de birouri si alte locatii de mari dimensiuni. Sistemele noastre permit managementul flexibil al sunetului, distribuirea si procesarea cu anunturi, aplicatii multi-sursa, multi-zona, multi-camera precum si aplicatii de evacuare in caz de incendiu sau necesitate. De asemenea, oferim solutii de integrare a sunetului cu aplicatii video, control lumini si sisteme de securitate.

 

Abordarea unei solutii complete Bose include si servicii optionale de inalta calitate pentru a va ajuta in exploatarea instalatiei audio in anii care vor urma.

Noi suntem mai mult decat o companie care va vinde produse. Noi suntem un partener in domeniul audio. Oferim instruire pentru operatorii instalatiei pentru a ne asigura ca veti obtine cele mai bune performante din sistemul dvs audio. In eventualitatea unor aplicatii critice exista posibilitatea de service 24h/7zile. Putem sa va consiliem si la alegerea unui program muzical in functie de evenimentul organizat.

 

Oamenii care lucreaza la Bose sunt flexibili, pozitivi in gandire, entuziasti.

Sunati-ne! Spuneti-ne ce vreti sa obtineti. Sa impartasim aceeasi viziune pentru afacerea dvs. si va vom ajuta sa va atingeti scopurile.

Documentații tehnice

    Sisteme audio
    Lucrari, proiecte
    5 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    5 game de produse înscrise