Separatoare de hidrocarburi pentru pre-epurare a apei TeraPlast

Separatoare de hidrocarburi pentru pre-epurare a apei TeraPlast

Marca:
TeraPlast
Produs furnizat de:

TeraPlast

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TeraPlast
Separatoarele de hidrocarburi sunt proiectate conform standardelor EN858 și DIN 1999-10. Separatoarele de hidrocarburi oferite de TeraPlast sunt realizate din polietilena prin procedeul denumit “rotomoulding” sau formare rotațională. Acesta este un procedeu ce permite rotirea independentă dupa două direcții a matriței de formare în care este introdusă pulberea de polietilenă. Prin acest procedeu se pot obține produse de dimensiuni mari cu forme variate. Separatoarele de uleiuri și hidrocarburi sunt necesare acolo unde au loc scurgeri de lichide ușoare.
 
Acestea apar, de obicei, la: 
- stații de alimentare cu combustibili; 
- spălătorii auto; 
- ateliere de reparații auto; 
- parcări. 
 
Gama separatoarelor de hidrocarburi oferite de TeraPlast 
 

Separatoare de hidrocarburi de clasa I

Proiectate pentru a atinge o concentrație mai mică de 5 mg de ulei per litru în condiții de testare standard, aceste separatoare se vor utiliza când este necesară eliminarea picăturilor foarte mici de ulei. Un filtru coalescent este instalat înainte de racordul de ieșire pentru a îmbunătăți efectul de separare al hidrocarburilor în separator. Atunci când apa trece prin filtru, mici picaturi de ulei se combină pentru a forma picături mari, care se desprind apoi de pe materialul coalescent și se ridică la suprafață. Un sistem de admisie special produce un efect tampon-curgere în separator. Acesta încetinește fluxul de intrare și îl distribuie într-un mod eficient în spațiului de separare. Particulele grele se scufunda în partea de jos și sunt separate, iar particulele ușoare se ridică la suprafață și sunt separate acolo.


Separatoare de hidrocarburi de clasa II

Proiectate pentru a atinge o concentrație mai mică de 100 mg de ulei per litru în condiții de testare standard, acestea sunt potrivite pentru utilizare în cazul în care se aplică o cerință de calitate inferioară. 
 


Separatoare de hidrocarburi cu by-pass

Separatoarele cu by-pass tratează deplin toate debitele generate de ratele de precipitații de până la 6,5mm/oră (99% dintre precipitații). Aceste separatoare sunt folosite in zone de parcări atunci când este considerat un risc acceptabil neasigurarea unui tratament complet pentru debite mari. De exemplu, când riscul apariției unei scurgeri importante de hidrocarburi și ploi abundente, în același timp, este mic.

1 Documentatie tehnica

Separatoare de hidrocarburi
Catalog, brosura
6 p | RO - EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Separatoare de hidrocarburi pentru pre-epurare a apei TeraPlast
Contactează TeraPlast și cere prețuri pentru proiectul tau.