TeraPlast

TeraPlast

Instalatii pentru generatii

TeraPlast

Parc Industrial Teraplast, DN 15A (Reghin Bistrita), km 45 + 500, sat Saratel, comuna Sieu-Magherus, jud. Bistrita-Nasaud


Relatii clienti:

Despre TeraPlast

Fondată în 1896, TeraPlast SA este compania-mamă a Grupului TeraPlast. Portofoliul de produse al companiei este structurat pe trei linii de business: Instalații; Profile de tâmplărie; Granule. 

 

Misiunea noastră este dezvoltarea de soluții durabile care să creeze valoare pentru noi, acționarii și partenerii noștri. Ceea ce ne dorim e să devenim un model de excelență în management, afaceri și acțiuni de responsabilitate socială.

Valorile care ne definesc sunt calitatea, fiabilitatea și performanța, iar politica noastră de investiții a fost adaptată pentru a respecta aceste valori.

 

Fabricile din Parcul Industrial TeraPlast din Sărățel, jud. Bistrița-Năsăud, dispun de tehnologie de ultimă generație, de la producători de renume mondial, dar și de propriul laborator de testare, acreditat RENAR.

 

Activitatea de producție TeraPlast se realizează în trei fabrici care însumează o suprafață de 32.500 metri pătrați construiți: fabrica de produse din PVC, fabrica de produse din PE și fabrica de poliolefine.

 

Politica ambițioasă de investiții, echipa tânără de profesioniști cu experiență în zone cheie și extinsa rețea de distribuție au făcut ca TeraPlast să dețină astăzi poziția de lider pe piețele de canalizări exterioare și granule în România.

 

Din iulie 2008, compania este listată la Bursa de Valori București sub simbolul TRP.


Documentații tehnice

    Catalog produse Teraplast 2016-2017
    Catalog, brosura
    328 p | EN - RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    16 game de produse înscrise