TeraPlast

TeraPlast

Traditie de peste 120 ani

TeraPlast

Parc Industrial Teraplast, DN 15A (Reghin Bistrita), km 45 + 500, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud


Relatii clienti:

Despre TeraPlast

Fondată în 1896, TeraPlast SA este astăzi nu doar compania-mamă a Grupului TeraPlast, ci și cel mai mare procesator de PVC din România. Portofoliul de produse al companiei este structurat pe trei linii de business: Instalații & Amenajări; Profile Tâmplărie; Granule. 

 

Misiunea noastră este dezvoltarea de soluții durabile care să creeze valoare pentru noi, acționarii și partenerii noștri. Ceea ce ne dorim e să devenim un model de excelență în management, afaceri și acțiuni de responsabilitate socială.

 

Valorile care ne definesc sunt calitatea, fiabilitatea și performanța, iar politica noastră de investiții a fost adaptată pentru a respecta aceste valori. Drept urmare, în ultimii ani am investit peste 36 milioane de euro în relocarea capacităților noastre de producție într-un parc industrial nou și modern, care ocupă o suprafață de peste 20 de hectare, în extravilanul municipiului Bistrița. 

 

Fabricile din Parcul Industrial TeraPlast dispun de tehnologie de ultimă generație, de la producători de renume mondial, dar și de propriul laborator de testare, acreditat RENAR.

 

Acestea se împart în:

- fabrica de produse PVC (secția de țevi PVC, secția de profile PVC, secția de profile de tâmplărie PVC, secția de granule PVC);

- fabrica de poliolefine (secția de cămine de polietilenă și rezervoare, secția de fitinguri PVC, PP și PE și secția țevi PP). 

 

Politica ambițioasă de investiții, echipa tânără de profesioniști cu experiență în zone cheie și extinsa rețea de distribuție au făcut ca TeraPlast să dețină astăzi poziția de lider pe piețele de PVC și Granule în România, să înregistrează un trend ascendent pe linia de Profile de Tâmplărie, dar și să ajungă unul dintre exportatorii importanți ai acestei regiuni. 

 

Din iulie 2008, compania este listată la Bursa de Valori București sub simbolul TRP.

 

Grupul TeraPlast este cel mai mare producător de materiale de construcții din România, cu exporturi în peste 25 de țări europene. Acesta include companiile: TeraPlast, TeraPlast Ungaria, TeraSteel, TeraSteel Serbia, TeraGlass, TeraPlast Recycling și Wetterbest.

 

Documentații tehnice

    Catalog produse Teraplast 2016-2017
    Catalog, brosura
    328 p | EN - RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    15 game de produse înscrise