Separatoare de hidrocarburi din beton armat si polietilena GIMANI&MUFLE

Separatoare de hidrocarburi din beton armat si polietilena GIMANI&MUFLE

Marca:
GIMANI&MUFLE
Produs furnizat de:

GIMANI&MUFLE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
GIMANI&MUFLE
Separatoare de hidrocarburi din beton armat
 
Separatoarele de hidrocarburi din beton armat din seria SHC si SHCB sunt separatoare de produse petroliere si hidrocarburi, destinate preepurarii apelor uzate cu uleiuri minerale, provenite din: parcari, spalatorii auto, depozite si statii de distributie carburanti, statii electrice de transformare, hale, zone industriale, autostrazi, centuri de orase, strazi etc.
 
Pot fi modulate in baterii de separatoare pentru preepurarea debitelor foarte mari (autostrazi, platforme industriale si comerciale, aeroporturi). Sunt proiectate si construite conform  SR EN 858, gradul de incarcare cu hidrocarburi ale apelor la evacuare incadrandu-se in normativa romaneasca NTPA 001/2005.
 
Performanta
Sunt disponibile in varianta de preepurare debite de la 3-1000 l/sec., compuse din camin distributie, bazin decantor / deznisipator de namol, bazin separator cu accesoriile aferente (spargator de jet, filtru coalescent, obturator automat, dispozi-tiv de alarmare nivel hidrocarburi).
 
Concept
Separatoarele de hidrocarburi SHC si SHCB sunt construite in conformitate cu prevederile standardului romanesc armonizat cu cel european EN 858. Sunt destinate preepurarii apelor meteorice uzate colectate de pe autostrazi, centuri orase, platforme industriale, parcari auto, hale de productie, depozite, statii distributie carburanti, spalatorii auto etc., parametrii apelorpreepurate la evacuare incadrandu-se in cerintele normativei tehnice romanesti NTPA 001/2005, motiv pentru care acestea pot fi deversate intr-un emisar, receptor natural sau in reteaua de canalizare oraseneasca.
Functie de debitele de ape uzate ce trebuiesc preepurate pot fi alese variante constructive diverse: cu retentie totala, cu by-pass, baterii de separatoare.

Componente separatoare hidrocarburi din beton armat

1. Gura de vizitare si acces pentru trapa de namol (separator clasa II de eficienta)

2. Gura de vizitare, acces si intretinere pentru separator (separator clasa I de eficienta)
3. Unitate (cu filtru) de coalescenta
4. Sistem de inchidere automata a evacuarii
5. Placa de separatie
6. Tubulatura interna
7. Elemente de aducere la cota


Pentru  accesul  facil  la  filtrul  coalescent  in vederea curatirii acestuia, pe cadrul acestuia exista un maner special conceput care ajuta la scoaterea filtrului pe verticala.

Prelevarea probelor poate fi facuta direct din caminul de prelevare probe.

Filtrele nu retin apa, ceea ce nu le mareste greutatea totala. Nu au nevoie de fixare, deci pot fi usor ridicate, fara a intra in contact cu apa uzata.

Variante ale produsului:
Separatoare de hidrocarburi cu retentie totala Componente separatoare hidrocarburi din beton armat

Separatoare de hidrocarburi cu retentie totala

Separatoarele de hidrocarburi cu retentie totala sunt instalaltii construite din beton armat si se utilizeaza pentru preepurarea apelor uzate cu uleiuri minerale provenite de la: parcari, spalatorii auto, depozite si statii de distributie carburanti, statii electrice de transformare, hale, zone industriale, autostrazi, century de orase, etc. Pot fi modulate prin baterii de separatoare pentru preepurarea debitelor foarte mari (autostrazi, platforme industriale, aeroporturi). Sunt proiectate si construite conform SR EN 858, gradul de incarcare cu hidrocarburi ale apelor la evacuare incadrandu-se in normativa romaneasca NTPA 001/2005.
Separatoare de hidrocarburi cu By-Pass Componente separatoare hidrocarburi din beton armat

Separatoare de hidrocarburi cu By-Pass

Separatoarele de hidrocarburi din seria SHCB cu BY-PASS sunt instalaltii construite din beton armat si se utilizeaza pentru preepurarea apelor uzate cu uleiuri minerale provenite de la: parcari, spalatorii auto, depozite si statii de distributie carburanti, statii electrice de transformare, hale, zone industriale, autostrazi, century de orase, etc. Pot fi modulate prin baterii de separatoare pentru preepurarea debitelor foarte mari (autostrazi, platforme industriale, aeroporturi). Sunt proiectate si construite conform SR EN 858, gradul de incarcare cu hidrocarburi ale apelor la evacuare incadrandu-se in normativa romaneasca NTPA 001/2005.
Accesorii ale acestui produs
OILSET-1000 pentru ulei Componente separatoare hidrocarburi din beton armat

OILSET-1000 pentru ulei

Dispozitivul de alarmare OILSET-1000 avertizeaza optic sau sonor prin intermediul unui senzor, faptul ca nivelul de ulei în separator a atins un prag critic care necesita îndepartarea acestuia. Acest dispozitiv previne scurgerile accidentale de uleiuri în sistemul de canalizare sau în emisar natural.
OILSET-2000 pentru ulei si namol Componente separatoare hidrocarburi din beton armat

OILSET-2000 pentru ulei si namol

Dispozitivul de alarmare OILSET-2000 avertizeaza optic sausonor prin intermediul a doi senzori (unul pentru nivelul denamol, unul pentru nivelul de ulei), faptul ca nivelul de namol si/sau de ulei din separator a atins un prag critic. Acest dispozitiv previne scurgerile accidentale de uleiuri în sistemul de canalizare si/sau blocarea întregului system datorita namolului în exces.
SolarSET sistem cu alarma luminoasa sau modul GSM Componente separatoare hidrocarburi din beton armat

SolarSET sistem cu alarma luminoasa sau modul GSM

Sistemul de alarmare poate fi echipat optional cu alarma luminoasa sau cu semnal de alarma prin GSM. Senzori disponibili: - SET-DM/3 pentru control uleiuri - SET-S2 controlul namolului - SET OS/2 pentru controlul refularii
Capace de canal din fonta nodulara GJS 500 Componente separatoare hidrocarburi din beton armat

Capace de canal din fonta nodulara GJS 500

Inel din beton pentru aducere la cota Componente separatoare hidrocarburi din beton armat

Inel din beton pentru aducere la cota

 
Separatoare de hidrocarburi din polietilena
Separatoarele de hidrocarburi sunt unitati de tratare a apelor reziduale cu un continut ridicat de uleiuri/hidrocarburi neemulsionate cu greutatea specifica < 0,85 g/cmc. Aceste separatoare se folosesc atat ca unitati de sine statatoare, cat si in componenta sistemelor de tratare a apelor uzate provenite de la spalatorii auto. Separatoarele de hidrocarburi sunt confectionate din PE (poletilena liniara), material integral reciclabil si sunt alcatuite din: recipient din polietilena compus din compartiment de separare si compartiment de linistire, tubulatura de intrare ape uzate si iesire ape tratate, capac de inspectie pietonal, filtru de coalescenta montat pe gratar din otel inox extractabil pentru curatare.
Separatoarele de hidrocarburi asigura tratarea apelor uzate, prin decantare statica si filtrare cu filtru de coalescenta, cu randament de separare > 95%.
 
Domenii de aplicare ‒ tratarea apelor uzate industriale provenite de la: platforme acoperite, service auto, spalatorii auto, depozite de fier vechi, parcari subterane.
 
Separatorul de hidrocarburi din PE (polietilena liniara) este dimensionat in conformitate cu cerintele normei UNI EN 858. 

Avantajele separatoarelor de hidrocarburi din polietilena

- dimensiuni mici;nu ocupa spatiu (trebuie ingropat);

- greutate redusa;

- nu necesita alimentare cu curent electric;

- reactie neutra la radiatiile UV;

- rezistenta la atacurile agentilor chimici;

- nu necesita intretinere, doar evacuarea periodica a sedimentelor si spalarea filtrului;

- forma bazinului prezinta avantajul unei structuri solide;

- rezistenta mecanica si termica la temperaturi cuprinse intre -60°C si +80°C;

- respecta normele garantand un produs reciclabil 100%


Modele, variante ale acestui produs
Separator de hidrocarburi PLANOIL BY-PASS Avantajele separatoarelor de hidrocarburi din polietilena

Separator de hidrocarburi PLANOIL BY-PASS

Sunt disponibile in varianta de preepurare, capabile sa preia debite de la 30 la 1000 l./sec., compus dintr-un bazin compartimentat in 2 zone (decantor de namol si sedimentator) cu accesoriile aferente (spargator de jet, filtru coalescent, obturator automat, dispozitiv de alarmare nivel hidrocarburi).
Separator de hidrocarburi PLANOIL RETENTIE TOTALA Avantajele separatoarelor de hidrocarburi din polietilena

Separator de hidrocarburi PLANOIL RETENTIE TOTALA

Separatoarele de hidrocarburi sunt confectionate din LLDPE (poletilena liniara de joasa densitate), material integral reciclabil si sunt alcatuite din: recipient din polietilena compus din compartiment de separare si compartiment de linistire, tubulatura de intrare ape uzate si iesire ape tratate, capac de inspectie pietonal, filtru de coalescenta montat pe gratar din otel inox extractabil pentru curatare.
Separator de hidrocarburi DEC 800 FST Avantajele separatoarelor de hidrocarburi din polietilena

Separator de hidrocarburi DEC 800 FST

Principiul de functionare: Apele uzate care contin uleiuri si hidrocarburi patrund in compartimentul de separare, prin racordul de intrare, unde are loc o separare gravitationala a uleiurilor/hidrocarburilor si o decantare a materiilor grosiere (nisip, etc.), apoi apa astfel tratata intra prin intermediul unor fante (deschideri) in compartimentul de linistire unde se gaseste filtrul coalescent si unde se face separarea particulelor fine de uleiuri/hidrocarburi. Evacuarea se face prin intermediul racordului de iesire, care iese din compartimentul de linistire.
Separator de hidrocarburi DEC 2800 FST Avantajele separatoarelor de hidrocarburi din polietilena

Separator de hidrocarburi DEC 2800 FST

Principiul de functionare: Apele uzate care contin uleiuri si hidrocarburi patrund in compartimentul de separare, prin racordul de intrare, unde are loc o separare gravitationala a uleiurilor/hidrocarburilor si o decantare a materiilor grosiere (nisip, etc.), apoi apa astfel tratata intra prin intermediul unor fante (deschideri) in compartimentul de linistire unde se gaseste filtrul coalescent si unde se face separarea particulelor fine de uleiuri/hidrocarburi. Evacuarea se face prin intermediul racordului de iesire, care iese din compartimentul de linistire.
Separator de hidrocarburi DEC 1900 FST Avantajele separatoarelor de hidrocarburi din polietilena

Separator de hidrocarburi DEC 1900 FST

Principiul de functionare: Apele uzate care contin uleiuri si hidrocarburi patrund in compartimentul de separare, prin racordul de intrare, unde are loc o separare gravitationala a uleiurilor/hidrocarburilor si o decantare a materiilor grosiere (nisip, etc.), apoi apa astfel tratata intra prin intermediul unor fante (deschideri) in compartimentul de linistire unde se gaseste filtrul coalescent si unde se face separarea particulelor fine de uleiuri/hidrocarburi. Evacuarea se face prin intermediul racordului de iesire, care iese din compartimentul de linistire.

6 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Separatoare de hidrocarburi din beton armat si polietilena GIMANI&MUFLE
Contactează GIMANI&MUFLE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.