Separatoare de grasimi, amidon si particule inerte NEW DESIGN COMPOSITE

Separatoare de grasimi, amidon si particule inerte NEW DESIGN COMPOSITE

Contactează furnizorul
NEW DESIGN COMPOSITE

Separator de grasimi, amidon si particule inerte - SUPER STARS DEG EX

Gama pusa la dispozitie permite alegerea unui tip potrivit necesitatilor, plecand de la recomandari tehnice. Pentru o alegere corecta este necesar mai intai a avea toate datele si caracteristicile apei uzate.

Separatorul de grasimi si nisip realizeaza separarea grasimilor organice si nisipurilor continute in apa reziduala, grasimile si spumele plutesc, iar nisipul se sedimenteaza. Separatorul trebuie sa fie dimensionat in functie de numarul de locuitori echivalenti dar si de caracteristicile apelor uzate.


Separator de grasimi, amidon si particule inerte - SUPER STARS DEG

Gama pusa la dispozitie permite alegerea unui tip potrivit necesitatilor, plecand de la recomandari tehnice. Pentru o alegere corecta este necesar a avea la dispozitie toate datele si caracteristicile apei uzate.

Separatorul de grasimi si nisip realizeaza separarea grasimilor organice si nisipurilor continute in apa reziduala, grasimile si spumele plutesc, iar nisipul se sedimenteaza. Acesta trebuie sa fie dimensionat in functie de numarul de locuitori echivalenti dar si de caracteristicile apelor uzate.


Separator de grasimi, amidon si particule inerte - CROMADEG

Este folosit la pre-procesarea apelor provenite de la bucatarii, cantine si alte activitati. Este produs conform normelor in vigoare si este realizat din polietilena, conceput astfel incat sa favorizeze plutirea grasimilor. Este prevazut cu racord intrare ape uzate, racord evacuare ape uzate si gura de inspectie si prelevare grasimi si namol.


Separator de grasimi, amidon si particule inerte - UNDER DEG STANDARD

Ideal pentru activitati de alimentatie publica (restaurante, pensiuni sau altele activitati similare), prevad un vas de echivalare, proportional care compenseaza cu orele de varf si pretratamente necesare.

Separatorul de grasimi si nisip este un vas de limpezire, avand functii de separare, plutire a grasimilor si spumelor si indepartarea prin sedimentare a materialelor cu greutate specifica mare (nisip,etc). 

Under Deg Standard este construit astfel incat sa favorizeze plutirea grasimilor.


Separator de grasimi, amidon si particule inerte - UNDER DEG EX

Ideal pentru activitati din restaurante, pensiuni sau altele activitati similare, prevad un vas de echivalare, proportional care compenseaza cu orele de varf si pretratamente necesare.

Separatorul de grasimi si nisip este un vas de limpezire, avand functii de separare, plutire a grasimilor si spumelor si indepartarea prin sedimentare a materialelor cu greutate specifica mare (nisip,etc).

Separatorul Under Deg EX este o versiune in conformitate cu prevederile autoritatilor locale dar care are si numarul de locuri marit.

6 Documentatii tehnice
Vezi toate

Separator de grasimi
Fisa tehnica
2 p | RO
Sisteme de tratare a apelor
Catalog, brosura
7 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Separatoare de grasimi, amidon si particule inerte NEW DESIGN COMPOSITE
Contactează NEW DESIGN COMPOSITE și cere prețuri pentru proiectul tau.