Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Cu noua sa generatie de ferestre AWS (Aluminiu Window Sistem), Schüco a dezvoltat un sistem pentru a satisface toate cerintele.

Avantajele functionale se combina cu caracteristicile arhitecturale si de design. Componente putine, perfect integrate combina avantaje, cum ar fi un nivel ridicat de izolare termica, pana la standardul de case pasive, cu adancimi de baza mici si latimi vizibile reduse.


Toate feroneriile pot fi actionate manual, mecatronic sau centralizat printr-un sistem de management centralizat al cladirii. Interfetele unitare intre ferestre, usi si fatade permit acest lucru. Rezistenta antiefractie de pana la clasa de securitate WK3 (RC3) (EN 1627), precum si accesoriile pentru acces usor pentru persoanele in varsta si cu dizabilitati, in conformitate cu DIN 18024 si 18025, completeaza gama.


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Liviu Stoian - 03 sep 2012, 02:16 (post nou)
Raspuns solutie
1. In sistemele de ferestre termopan lipsesc cronic doua elemente si anume profilul oblic ce ar fi trebuit sa protejeze in exterior garnitura orizontala de imbinare a cercevelei cu rama, echivalent al asanumitelor cozi de randunica existente la ferestrele din lemn (la inceput erau folosite asemenea profile provenite din Turcia) si sistemele de fixare in pozitie deschisa sau intermediara a ferestrelor. In strainatate exista asemenea dispozitive, unele cu manivela, altele cu 2 lame culisante si gauri de fixare. Cand se vor invrednici si ai nostri sa le aduca ? 2. geamurile sandwich nu au deocamdata niciun fel de marcaj standardizat care sa confirme tipul de sistem, gazul izolator, etc. Cand se va imprima pe distanatierul dintre geamuri un STAS ? Lipsa acestuia sa aibe alta cauza ?
Liviu Stoian
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Radulescu Gheorghe - 11 iul 2012, 13:31 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Am rugamintea de a-mi comunica unele informatii legate de: combinatia corecta usi+ferestre, acelasi profil, cu cel mai scazut transfer termic (ex: usi+ferestre AWS 75.SI) si daca in paleta de culori exista culoarea "stejar auriu" si nu in ultimul rand o cotatie de pret pentru aceste cerinte. Multumesc frumos!
Radulescu Gheorghe
Utilizator neinregistrat
Raspunde
oana - 11 iul 2012, 13:58 (post nou)
Raspuns solutie
Va rugam sa folositi butonul CERE OFERTA pentru a transmite datele dvs. catre firma ALUKONIGSTAHL pentru o oferta de pret si alte informatii suplimentare.
oana
★★★★★
Raspunde
Geo Bostan - ALUKONIGSTAHL - 12 iul 2012, 13:02 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Combinatia toc+cercevea fereastra in sistem AWS75SI cu cel mai scazut coeficient de transfer termic este de 1.27W/mpK. Exista culoarea stejar auriu. Pretul este in functie de dimensiunile si tipologiile ferestrelor. Un tablou de tamplarie ar reprezenta varianta optima pentru comunicarea unui pret corect. Toate cele bune, Geo Bostan tel: 021 327 77 80
Geo Bostan - ALUKONIGSTAHL
Utilizator neinregistrat
Raspunde
3 p | RO
Crystal Tower SCHUCO
Lucrari, proiecte
Denumiri comerciale:
AWS 70.HI
20 p | RO
Sisteme de profile pentru ferestre SCHUCO
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
AWS 65, AWS 70.HI, AWS 75.SI+...
vezi in biblioteca