Porti de acces industriale culisante HERAS

Porti de acces industriale culisante HERAS

Marca:
HERAS
Produs furnizat de:

AMERICASA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HERAS

Poarta culisanta autoportanta - DELTA

Una dintre cele mai vandute modele ale noastre, aceasta  imprima o eleganta deosebita accesului in curtea sediului de firma, spatiului industrial sau locatiei unde este instalata.


Disponibila in trei versiuni diferite de design, aceasta poarta culisanta in consola se potriveste perfect intr-un gard de fatada.


Poarta autoportanta DELTA poate fi comandata pentru a se asorta cu modelul de fatada corespunzator ales, astfel poate corespunde cu modelele  HERACLES, ATLAS si PEGASUS  in orice culoare RAL.


Pentru modelul Delta deschiderea maxima este 9,5 m. Pentru deschideri mai mari, pana la 12 m, se poate folosi modelul uGate tot de la HERAS. Disponibile cu sau fara automatizare.


Poarta culisanta - iGATE

Securitatea primeste o fata complet noua prin modelul iGate. Consola glisanta din aluminiu combina designul inovator cu posibilitatea de personalizare prin gravarea identitatii sau logoului dorit, astfel incat sa puteti avea la intrarea in sediul dumneavoastra o carte de vizita unica, ce o sa faca o impresie foarte puternica clientilor, partenerilor dvs.

13 imagini

2 Documentatii tehnice

Porti de acces culisante
Fisa tehnica
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Porti de acces industriale culisante HERAS
Contactează AMERICASA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România