Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Poarta industriala culisanta DELTA de la HERAS

 Poarta industriala culisanta DELTA de la HERAS

 

Disponibila in trei versiuni diferite de design, aceasta poarta industriala culisanta se potrivește perfect într-un gard de fatada, ca poarta principala cu personalitate. Poarta culisanta DELTA poate fi comandata pentru a se asorta cu modelul de gard de fatada corespunzator ales, astfel poate corespunde cu modelele HERACLES, ATLAS și PEGASUS de la HERAS,  în orice culoare RAL

 

Ultima poarta DELTA instalata de noi este pentru o firma de logistica, modelul DELTA HERACLES 9,5 metri deschidere utila este dotata cu automatizare, deschiderea ei facandu-se din telecomanda. Deasemenea este dotata cu elemente de protectie la impact, senzori IR si flash.

  

 

Aditional, pentru timpul zilei, intrarea este securizata si de 2 bariere automatizate precum si o poarta pietonala EURO HERACLES ce asigura accesul controlat al personalului.  

 

HERAS este specialistul numarul unu in domeniul soluțiilor de securitate perimetrale. Heras inoveaza de peste 60 de ani,  iar prin intermediul dealer-ilor comercializeaza, instaleaza și menține concepte de securitate integrate pentru companii, instituții, administrații, persoane fizice. Ofera  soluții totale , oferind o multitudine de produse și sisteme de înaltă calitate .

 

Heras are o filozofie de securitate unica , bazata pe soluții de securitate personalizate pentru fiecare situație specifică, deasemenea avand in vedere si costurile de implementare cele mai mici. Intotdeauna  in concordanta cu cerintele fata de mediul inconjurator, Heras respectă toate standardele europene în vigoare.

  

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
AMERICASA
Lucru în România