Garduri din beton ELIS PAVAJE

Garduri din beton ELIS PAVAJE

Marca:
ELIS PAVAJE
Produs furnizat de:

ELIS PAVAJE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ELIS PAVAJE
Gard din beton Premium
Linia elegant-naturala a produsului este data de suprafata neregulata a acestuia, realizata prin splitare (aspect de piatra obtinut prin despicare controlata a blocului de beton). Fabricate din beton vibropresat, blocurile modulare care compun produsul dau frau liber imaginatiei dumneavoastra in realizarea gardului mult visat. Folosit ca perete plin sau in combinatie cu fier forjat, efectul estetic al gardului este unul deosebit. Produsul este disponibil in varianta de culoare alb-crem.

Element gard de jumatate Premium

Produsul Element gard de jumatate este disponibil in varianta de culoare crem si va crea un aspect estetic aparte. Fie ca doriti sa va delimitati proprietatea sau sa va puneti in valoare gradina de curand amenajata, cu siguranta veti face o alegere reusita, optand pentru blocurile modulare de la Elis.


Date tehnice:

- Bucati / Palet: 75

- Kilograme / Palet: 1050

- Kilograme / Bucata: 14


Dimensiuni:

- Lungime 240

- Latime 200

- Inaltime 185


Element gard Premium

Linia elegant-naturala a produsului element gard este data de suprafata neregulata a acestuia, realizata prin splitare (aspect de piatra obtinut prin despicare controlata a blocului de beton). Fabricate din beton vibropresat, blocurile modulare care compun produsul dau frau liber imaginatiei dumneavoastra in realizarea gardului mult visat. Folosit ca perete plin sau in combinatie cu fier forjat, efectul estetic al gardului care ne imprejmuieste proprietatea, aparand-o in acelasi timp, este unul deosebit, cu atat mai mult cu cat blocurile modulare folosite au un aspect natural de piatra.


Date tehnice:

- Bucati / Metru²: 11.28

- Bucati / Palet: 50

- Kilograme / Palet: 1150

- Kilograme / Bucata: 23.5


Dimensiuni:

- Lungime 480

- Latime 200

- Inaltime 185


Element stalp dublu Premium

Date tehnice:

- Bucati / Metru²: 5.4

- Bucati / Palet: 30

- Kilograme / Palet: 1000

- Kilograme / Bucata: 34


Dimensiuni:

- Lungime 400

- Latime 400

- Inaltime 185


Element stalp Premium

Date tehnice:

- Bucati / Metru²: 5.4

- Bucati / Palet: 50

- Kilograme / Palet: 850

- Kilograme / Bucata: 17


Dimensiuni:

- Lungime 400

- Latime 200

- Inaltime 185


Capac gard 1 Premium

La indemana oricui, Capacul Gard 1 Premium poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.


Date tehnice:

- Bucati / Metru²: 4.44

- Kilograme / Palet: 800

- Kilograme / Bucata: 5.4


Dimensiuni:

- Lungime 225

- Latime 280

- Grosime 50

Gard din beton Antico
Gardul Antico a fost creat datorita feluritelor moduri in care se poate folosi pavajul. Astfel, s-a pornit de la pavajul Antico D6, care are forma unei caramizi, si, prin creativitatea designerilor Elis, s-a ajuns la o noua intrebuintarea sa, sub forma de gard. Gardul Antico aduce o eleganta deosebita si confera un aspect tesut, riguros si trainic, creand o armonie intre casa, gradina si curte.

Element gard Antico

Element gard Antico a fost creat datorita feluritelor moduri in care se poate folosi pavajul. Astfel, s-a pornit de la pavajul Antico D6 care are forma unei caramizi si prin creativitatea designerilor Elis s-a ajuns la o noua intrebuintare a sa, sub forma de gard. Gardul Antico aduce o eleganta deosebita si confera un aspect tesut riguros si trainic, creand o armonie intre casa, gradina si curte.

Date tehnice:
- Grosime (mm): 60


Dimensiuni:

- Lungime 250

- Latime 120

- Grosime 60


Capac gard 2 Antico

La indemana oricui, produsul Capac Gard 2 poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.


Date tehnice:

- Grosime (mm): 90


Dimensiuni:

- Lungime 250

- Latime 410-500

- Grosime 90

Gard Clasic din beton
La indemana oricui, Gardul Clasic poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.

Element gard Clasic

La indemana oricui, produsul Element Gard Clasic poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.


Dimensiuni:

- Lungime 400

- Latime 125

- Inaltime 200Element stalp gard Clasic

La indemana oricui, produsul Element stalp gard Clasic poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.


Dimensiunea:

- Lungime 500
- Latime 200
- Inaltime 200Capac gard Clasic

La indemana oricui, Capacul Gard 1 Clasic poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.


Date tehnice:

- Grosime (mm): 50


Dimensiuni:

- Lungime 225

- Latime 280

- Grosime 50

27 imagini

10 Documentatii tehnice
Vezi toate

Pavele si dale premium
Fisa tehnica
4 p | RO
Lista de preturi / Oferta de produse
Catalog, brosura
16 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Garduri din beton ELIS PAVAJE
Contactează ELIS PAVAJE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România