Deck compozit pentru placari terase, piscine, alei, elemente de gard Decolandia

Deck compozit pentru placari terase, piscine, alei, elemente de gard Decolandia

Marca:
Decolandia
Produs furnizat de:

Decolandia

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Decolandia

Dala WPC culoare cafeniu 30x30cm, DAL-CWPC 300x300

Dimensiune: 300 x 300 x20 (mm)

Greutate: 1,33 kg

Duritate Rockwell: 60 (HRR)

Compozitie: 60% fibra lemnoasa, 30% polimeri HDPE, 10% (aditivi liant, agent anti UV, colorant).

Finisaj: Periat (foarte apropiat de textura naturala a lemnului)

Utilizare: Placari terase, marginea piscinei.


  • Dalele compozit sunt o alegere excelenta daca se doreste o podea pentru terase usor de montat si intretinut. Ele pot fi montate obtinand diferite efecte vizuale, schimband pur si simplu orientarea placilor. Sistemul de prindere tip mama si tata permite rearanjarea dalelor in orice moment, facand din aceasta obtiune o alternativa foarte versatila la deck-ul clasic.

Acest tip de podea pentru terase este de asemenea o optiune viabila atunci cand exista o limitare la inaltimea terasei (de exeplu pentru a se permite sa se deschida anumite usi). Grosimea de doar 2 cm face din aceste dale o solutie foarte buna atunci cand exista astfel de limitari pe inaltime.

Dalele sunt prevazute pe spate cu un suport din plastic tip gratar, care permite scurgerea apei in toate directiile.

Materialul WPC din care sunt realizate dalele Decolandia, este un compozit lemn-polimeri de o calitate superioara. Lemnul este provenit de la fabrici de parchet masiv fiind atat fibre de bambus cat si alte esente (stejar, fag, paltin etc.). Acestea au o granulatie mare, crescand rezistenta materialului.

Polimerii folositi in productia compozitului Decolandia sunt de tip HDPE, ceea ce face ca materialul sa fie mai prietenos cu mediul inconjurator decat alte tipuri de compozit care contin de pilda PVC.

Podea compozit Terra gri, 3150x127.5x28 mm, D-GRTERR

Grosime: 28 mm

Culoare: Gri

Tip prindere: Cleme ascunse

Tratament suprafata: Pori inchisi

Finisaj particular: Riflat

Tip produs: Deck compozit


Deckul Terra este un deck compozit fabricat in Germania si conceput pentru uz rezidential. Terra are o suprafata rezistenta la patare, foarte usor de curatat si intretinut. Cu un aspect de piatra, un profil ce poate fi folosit pe ambele parti si un sistem simplu de instalare, Terra ofera o solutie moderna pentru orice gradina sau curte privata. 

Aspectul deckului este rugos asemanator pietrei sau cimentului. Pe alocuri, ca si in cazul cimentului, deckul prezinta pori deschizi de dimensiuni variabile, care insa nu afecteaza durata de viata a deckului.


Principalele avantaje sunt:

1. Suprafata cu porii inchisi, nepariata, asigura o mentenanta facila, fara patari. Nu sunt necesare operatiuni complicate de mentenanta, doar o spalare cu apa si o perie din timp in timp.

2. Are toate avantajele unei pardoseli din piatra dar avand in plus suprafata calda la atingere. 

3. Este usor de instalat si poate fi folosit pe oricare dintre cele doua fete, care au model diferit.

4. Este un produs calitativ, fabricat in Germania, din polietilena reciclata 97%, si nu contine PVC sau alte materiale cu potential toxic.

DECK COMPOZIT (WPC) DECOLANDIA
Acest tip de podea compozit are avantajul ca isi pastreaza culoarea sub influenta razelor UV, spre deosebire de esentele din lemn care trebuie intretinute cu regularitate pentru a nu migra culoarea catre nuante de gri.
De asemenea, acest deck compozit are aspectul curat, neavand granule mari vizibile cum exista la alte deck-uri compozit, iar periajul suprafetei ii confera un aspect curat si placut vizual.
Densitatea mare a materialului ii confera rezistenta in timp comparativ cu alte deckuri WPC ce au in componenta PE de densitate mai mica.
Podelele compozit sunt o alternativa foarte rezistenta si fara mentenanta laborioasa la podelele din lemn. De asemenea, aspectul este unul dintre criteriile de baza atunci cand se alege o podea de exterior din lemn, fata de alte materiale, cum ar fi placile ceramice sau dalele din beton. Ele sunt o solutie contemporana de decorare a spatiilor exterioare aflata in topul preferintelor.
Deck-urile, atat cele din lemn, cat si cele compozit sunt concepute ca o solutie de podea ventilata, in sensul ca aerul trebuie sa circule liber, atat printre placi, cat si pe dedesupt, pentru ca elementele sa ramana in permanenta uscate. De aceea este foarte important sa se respecte rostul dintre placi precum si inaltimea structurii ce separa placile de deck de stratul suport.
Deck-ul WPC de la Decolandia este un produs dintr-un compozit lemn-polimeri de o calitate superioara. Lemnul este provenit de la fabrici de parchet masiv fiind atat fibre de bambus cat si alte esente (stejar, fag, paltin etc.). Acestea au o granulatie mare, crescand rezistenta materialului.
Polimerii folositi in productia compozitului Decolandia sunt de tip HDPE, ceea ce face ca materialul sa fie mai prietenos cu mediul inconjurator decat alte tipuri de compozit care contin de pilda PVC. Compozitia este 60% lemn, 30% polimeri HDPE si 10% coloranti si stabilizatori netoxici. 

Pardoseala exterior compozit (deck WPC) culoare cafeniu, D-CWPC 2900x150x25 mm

Dimensiuni: 2900 x 150 x 25 (mm)

Greutate: 18 kg/m2

Duritate Rockwell: 60 (HRR)

Compozitie: 60% fibra lemnoasa, 30% polimeri HDPE, 10% (aditivi liant, agent anti UV, colorant).

Finisaj: Periat (foarte apropiat de textura naturala a lemnului)

Utilizare: Placari terase, marginea piscinei, alei, chiar pavari fatade sau elemente de gard.


Culoarea cafeniu este una calda ce duce cu gandul la lemnul natural termotratat, potrivita in foarte multe contexte si decoruri. Podeaua WPC se intretine foarte usor prin simpla spalare cu apa sau utiliand un detergent pentru deck-uri.

Pardoseala exterior compozit (deck WPC) culoare gri, D-GRWPC 2900x150x25 mm

Dimensiuni: 2900 x 150 x 25 (mm)

Greutate: 18 kg/m2

Duritate Rockwell: 60 (HRR)

Compozitie: 60% fibra lemnoasa, 30% polimeri HDPE, 10% (aditivi liant, agent anti UV, colorant).

Finisaj: Periat (foarte apropiat de textura naturala a lemnului)

Utilizare: Placari terase, marginea piscinei, alei, chiar pavari fatade sau elemente de gard.


Culoarea gri este una neutra ce poate fi utilizata in foarte multe contexte, fiind de asemenea foarte in acord cu tendintele actuale de design arhitectural. Intretinerea deckului compozit se face extrem de usor prin simpla spla spalare cu apa sau utiliand si detergent pentru deck.


Pardoseala exterior compozit (deck WPC) culoare teak, D-TWPC 2900x150x25 mm

Dimensiuni: 2900 x 150 x 25 (mm)

Greutate: 18 kg/m2 Duritate Rockwell: 60 (HRR)

Compozitie: 60% fibra lemnoasa, 30% polimeri HDPE, 10% (aditivi liant, agent anti UV, colorant).

Finisaj: Periat (foarte apropiat de textura naturala a lemnului)

Utilizare: Placari terase, marginea piscinei, alei, chiar pavari fatade sau elemente de gard.


Podeaua WPC culoare teak a fost creata special pentru Decolandia pentru a fi cat mai apropiata de aceasta esenta de lemn nobila. Teak-ul este una dintre cele mai dorite esente pentru deck datorita proprietatilor unice. Culoarea este calda, deschisa, optimista, cu o gama foarte larga de asortari. Este defapt o nuanta de ocru, ocrul fiind culoarea utilizata in pictura pentru a da un aspect cald si atragator lucrarii. Intretinerea terasei WPC se face foarte usor prin spalarea doar utilizand apa, sau apa cu detergent pentru terase.

PODELE COMPOZIT UPM Profi Deck 150
Avantaje principale ale deckului UPM ProFi Deck:
1. Este fabricat cu polipropilena, mult mai dura si rezistenta la inghet, spre deosebire de polietilena
2. Are o suprafata cu porii inchisi, astfel fiind ferita de patari de orice tip si de absorbirea umiditatii
3. Are in componenta celuloza, nu fibra lemnoasa, astfel incat culoarea se pastreaza mai bine in timp.
 
Podelele pentru terasa ProFi Deck sunt produse in Finlanda de catre UPM. Componentele de baza ale acestuia sunt polimeri sintetici purificati si hartie, aceasta din urma reprezentind hartia care ramine in exces in urma procesului de productie a unor etichete autocolante. Materialul UPM ProFi este reciclabil in totalitate. Substantele utilizate nu sunt daunatoare mediului, nefolosindu-se PVC si alte substante chimice periculoase. UPM a obtinut pentru compozitul sau inovator si ecologic renumitul premiu Green Good Design Award.
Elementele de terase cu profil pe ambele parti rezista foarte bine de-a lungul anilor, iar ingrirjirea acestora necesita un efort minim. Compozitul contine foarte putina lignina, substanta responsabila pentru innegrirea lemnului in timp. Suprafata asemanatoare cu piatra al UPM ProFi Deck nu este poroasa. Lichide, cum ar fi vinul, uleiul etc. pot fi sterse pur si simplu. De asemenea, mersul descult pe UPM ProFi Deck este foarte confortabil, deoarece acesta nu se incinge, si in acelasi timp nu prezinta risc de aschiere si, implicit, de accidentare.
Desi este tratat UV, in functie de gradul de expunere la soare, deckul UPM poate suferi modificari de nuanta.

Podele compozit UPM Profi Deck 150, gri, 55960/0240

Grosime: 28 mm

Culoare: Gri

Tip prindere: Cleme ascunse

Tratament suprafata: Pori inchisi

Finisaj particular: Riflat


Deckul in nuanta gri este o solutie arhitecturala moderna, in pas cu tendintele contemporante, cu o intretinere foarte usoara a culorii prin simpla spalare din timp in timp. Fiind o culoare foarte neutra, aceasta permite potrivirea cu foarte multe alte elemente decorative.


Podele compozit UPM Profi Deck 150, maro castaniu, 55960/0640

Grosime: 28 mm

Culoare: Cafeniu, Maro

Tip prindere: Cleme ascunse

Tratament suprafata: Pori inchisi


Culoarea maro castaniu este una inchisa, ce duce catre wenge, pentru acele decoruri care necesita o astfel de tonalitate accentuata. Intretinerea deckului se face foarte usor prin simpla spalare, fie pur si simplu cu apa, fie utilizandu-se un detergent pentru deck.


Podele compozit UPM ProFi Deck 150, maro toamna, 55960/0040

Grosime: 28 mm

Culoare: Cafeniu, Maro

Tip prindere: Cleme ascunse

Tratament suprafata: Pori inchisi

Finisaj particular: Riflat


Culoarea maro toamna este una calda, ce duce cu gandul la tonurile lemnului natural tratat termic, potrivit pentru decoruri ce au in componenta lemn sau se doreste inducerea senzatiei de lemn. Intretinerea deck-ului se face foarte usor prin simpla spalare la anumite intervale. Se poate folosi in acest sens pur si simplu apa, sau apa cu detergent pentru deck.

DECK COMPOZIT CUBE MAGNET
Tip prindere: cu sistem de cleme speciale tip Magnet, cu posibilitatea de a extrage individual placile dupa montare.
Material: compozit lemn cu plastic.
Suprafata: cu textura de lemn si caneluri speciale pentru clemele Magnet. Suprafata este obtinuta prin procesul de co-extrudare.
 
Faptul ca profilul inchide rostul dar permite ventilatia aduce mai multe avantaje:
- este igienic (nu poate cadea mancarea, frunzele sau alte mizerii)
- nu se pot bloca obiecte ascutite, cum ar fi tocurile subtiri
- nu se pot pierde obiecte de valoare
- aspectul general este imbunatatit
Montaj: Montajul se poate face cu un kit  Magnet calculat pentru 1mp, achizitionat separat.
Substructura poate fi montata la o distanta de 30cm sau 40cm in functie de lungimea placii de deck.

Deck Cube Crema compozit, design inovator Magnet, 22x145x2200mm

Dimensiune: 2200 x 145 x 22 (mm)

Culoare: Crem

Grosime: 22 mm

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Embosat

Deck Cube Ipe compozit, design inovator Magnet, 22x145x2200mm

Dimensiune: 2200 x 145 x 22 (mm)

Culoare: Cafeniu, Maro

Grosime: 22 mm

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Embosat


Deck Cube Nieve compozit, design inovator Magnet, 22x145x2200mm

Dimensiune: 2200 x 145 x 22 (mm)

Culoare: Alb, Argintiu

Tip prindere: cu sistem de cleme speciale tip Magnet, cu posibilitatea de a extrage individual placile dupa montare.

Material: compozit lemn cu plastic.

Suprafata: cu textura de lemn si caneluri speciale pentru clemele Magnet. Suprafata este obtinuta prin procesul de co-extrudare.


Faptul ca profilul inchide rostul dar permite ventilatia aduce mai multe avantaje:

- este igienic (nu poate cadea mancarea, frunzele sau alte mizerii)

- nu se pot bloca obiecte ascutite, cum ar fi tocurile subtiri

- nu se pot pierde obiecte de valoare

- aspectul general este imbunatatit

Montaj: Montajul se poate face cu un kit Magnet calculat pentru 1mp, achizitionat separat.

Substructura poate fi montata la o distanta de 30cm sau 40cm in functie de lungimea placii de deck.


Deck Cube Plata Antique compozit, design inovator Magnet, 22x145x2200mm

Dimensiune: 2200 x 145 x 22 (mm)

Culoare: Gri, Argintiu

Grosime: 22 mm

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Embosat


Deck Cube Teka compozit, design inovator Magnet, 22x145x2200mm

Dimensiune: 2200 x 145 x 22 (mm)

Culoare: Cafeniu, Maro, Roscat

Grosime: 22 mm

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Embosat

DECK COMPOZIT GALA DLH
Deck-ul Gala este un deck compozit produs in Polonia de catre DLH.
Terasa din material compozit nu necesita a fi uleiata sau vopsita, precum cea din lemn natural, insa este recomandat ca terasa sa fie curatata in mod regulat cu detergenti speciali.
Deck-ul din material compozit nu este recomandat in spatii interioare și umede, neventilate, sau in locuri in care temperatura se modifica rapid și semnificativ (de exemplu in saune).
Dimensiune: 25x150x2400/4000 mm
Dimensiuni si tolerante acceptate:
- Grosime: 25mm (+/- 0,5 mm)
- Latime: 150mm (+/- 1,2 mm)
- Lungime: 2400 sau 4000mm (-/+5mm)

Greutate: 2,65 kg/ml (+/- 10%) = 10.6kg/buc la 4ml (+/- 10%)
Clasificare după reacția la foc: Bfl -s1
Compoziția lamelelor GALA:
- 45% faina din lemn de conifere
- 55% polimeri (PVC + aditivi)

DECK WPC DLH GALA, CULOARE GRAFIT,GGR-WPC, 25x150x2400/4000 mm

Grosime: 25 mm

Culoare: Gri

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat


DECK WPC DLH GALA, CULOARE GRI, GG-WPC, 25x150x2400/4000 mm

Grosime: 25 mm

Culoare: Gri

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat


DECK WPC DLH GALA, CULOARE MARO INCHIS,GM-WPC, 25x150x2400/4000 mm

Grosime: 25 mm

Culoare: Maro

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat


DECK WPC DLH GALA, CULOARE TEAK,GT-WPC, 25x150x2400/000 mm

Grosime: 25 mm

Culoare: Natur

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat

DECK COMPOZIT LUNA DLH
Deck-ul compozit Luna reprezinta unul dintre produsele de top din categoria sa, fiind dezvoltat in Polonia de catre DLH.
In compozitia acestui tip de material regasim fibre de bambus sau lemn, polietilena de inalta densitate (HDPE) si alti aditivi. Deck-ul din WPC este sigur, ecologic și nepoluant.
Instalarea se realizeaza usor, prinderea efectuandu-se pe baza unor cleme ascunse iar deck-ul poate fi dispus pe oricare din cele doua fete.
Pardoseala din material compozit nu necesita a fi uleiata sau vopsita, precum cea din lemn natural, insa este recomandat ca terasa sa fie curatata in mod regulat.
Deck-ul din material compozit nu este recomandat in spatii interioare și umede, neventilate, sau in locuri in care temperatura se modifica rapid și semnificativ (de exemplu in saune).
 
Tolerantele dimensionale sunt urmatoarele:
Grosime: 25 mm +/- 1 mm
Latime: 150 mm +/- 3 mm
Lungime: 2400 sau 2900 mm +/- 5 mm

DECK WPC DLH LUNA, CULOARE GRAFIT, G-WPC

Grosime: 25 mm

Culoare: Gri

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat

DECK WPC DLH LUNA, MARO INCHIS, MI-WPC

Grosime: 25 mm

Culoare: Cafeniu, Maro

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat


DECK WPC DLH LUNA, GRI DESCHIS, GD-WPC

Grosime: 25 mm

Culoare: Gri

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat


DECK WPC DLH LUNA, MARO DESCHIS, MD-WPC

Grosime: 25 mm

Culoare: Cafeniu, Maro

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat

DECK COMPOZIT FLOOR EXPERTS
Dimensiune: 2850 x 140 x 21 (mm)
Greutate: 18 kg/m2
Duritate Rockwell: 60 (HRR)
Compozitie: 60% fibra lemnoasa, 30% polimeri HDPE, 10% (aditivi liant, agent anti UV, colorant). Nu contine PVC sau alte elemente daunatoare sanatatii.
Finisaj: Periat (foarte apropiat de textura naturala a lemnului)
Utilizare: Placari terase, marginea piscinei, alei, chiar pavari fatade sau elemente de gard.
 
Deck-ul WPC de la Decolandia este un produs dintr-un compozit lemn-polimeri de o calitate superioara. Lemnul este provenit de la fabrici de parchet masiv fiind atat fibre de bambus cat si alte esente (stejar, fag, paltin etc.). Acestea au o granulatie mare, crescand rezistenta materialului.
 
Polimerii folositi in productia compozitului Decolandia sunt de tip HDPE, ceea ce face ca materialul sa fie mai prietenos cu mediul inconjurator decat alte tipuri de compozit care contin de pilda PVC.

Decking compozit WPC culoare cafeniu, cu gauri rotunde, DECWPC903 (EXTDEB-COF110)

Grosime: 21 mm

Culoare: Cafeniu, Maro

Tip prindere: Cleme ascunse

Finisaj particular: Riflat

Decking compozit WPC culoare coniac, cu gauri rotunde, DECWPC901 (EXTDEB-COG110)

Grosime: 21 mm

Culoare: Cafeniu, Maro

Finisaj particular: Riflat


Decking compozit WPC culoare gri, cu gauri rotunde, DECWPC904 (EXTDEB-GRE110)

Grosime: 21 mm

Culoare: Gri

Finisaj particular: Riflat

Accesorii

Accesorii disponibile, neincluse:
CAPACE DE CAPAT - WPC - GALA,DLH - Accesorii

CAPACE DE CAPAT - WPC - GALA,DLH

Clema pentru deck WPC (PZMPRI095) - Accesorii

Clema pentru deck WPC (PZMPRI095)

Clips WPC UPM Profi Deck,MARO TOAMNA cu surub, 63 mm lungime - Accesorii

Clips WPC UPM Profi Deck,MARO TOAMNA cu surub, 63 mm lungime

Clips WPC UPM Profi Terra gri, cu surub, 45 mm lungime - Accesorii

Clips WPC UPM Profi Terra gri, cu surub, 45 mm lungime

Coltar pentru deck cube, Magnet, 48x40x2200mm - Accesorii

Coltar pentru deck cube, Magnet, 48x40x2200mm

Element margine WPC cafeniu, 2900x40x40, DECWPC203 (EXTSBW-COF010) - Accesorii

Element margine WPC cafeniu, 2900x40x40, DECWPC203 (EXTSBW-COF010)

Element margine WPC culoare cafeniu, EM-CWPC 2900x60x50 - Accesorii

Element margine WPC culoare cafeniu, EM-CWPC 2900x60x50

Element margine WPC culoare teak, EM-TWPC 2900x60x50 - Accesorii

Element margine WPC culoare teak, EM-TWPC 2900x60x50

Element margine wpc DLH, diferite culori - Accesorii

Element margine wpc DLH, diferite culori

PLINTA INCHIDERE WPC, GALA - DLH, 5x60x2400 mm - Accesorii

PLINTA INCHIDERE WPC, GALA - DLH, 5x60x2400 mm

Plinta WPC UPM Profi Deck, gri, 4000x66x12mm - Accesorii

Plinta WPC UPM Profi Deck, gri, 4000x66x12mm

Plinta WPC UPM Profi Deck, maro castaniu, 4000x66x12mm - Accesorii

Plinta WPC UPM Profi Deck, maro castaniu, 4000x66x12mm

Plinta WPC UPM Profi Deck, maro toamna, 4000x66x12mm - Accesorii

Plinta WPC UPM Profi Deck, maro toamna, 4000x66x12mm

Profil de trapta pentru deck cube, Magnet, 58x145x2200mm - Accesorii

Profil de trapta pentru deck cube, Magnet, 58x145x2200mm

Profil treapta WPC UPM Profi Deck, gri, 28x68x110x4000 mm - Accesorii

Profil treapta WPC UPM Profi Deck, gri, 28x68x110x4000 mm

Profil treapta WPC UPM Profi Deck, maro castaniu, 28x68x110x4000 mm - Accesorii

Profil treapta WPC UPM Profi Deck, maro castaniu, 28x68x110x4000 mm

Profil treapta WPC UPM Profi Deck, maro toamna, 28x68x110x4000 mm - Accesorii

Profil treapta WPC UPM Profi Deck, maro toamna, 28x68x110x4000 mm

STRUCTURA SUPORT WPC-GRAFIT,GALA,GG-DLH, 30X50x2400-4000 mm - Accesorii

STRUCTURA SUPORT WPC-GRAFIT,GALA,GG-DLH, 30X50x2400-4000 mm

Substructura material compozit, DLH - Accesorii

Substructura material compozit, DLH

Substructura terasa WPC culoare cafeniu, 30x40x2200mm, K-CWPC - Accesorii

Substructura terasa WPC culoare cafeniu, 30x40x2200mm, K-CWPC

Substructura WPC UPM Profi Deck 4000x60x40 - Accesorii

Substructura WPC UPM Profi Deck 4000x60x40


111 imagini

4 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Deck compozit pentru placari terase, piscine, alei, elemente de gard Decolandia
Contactează Decolandia și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.