Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Impermeabilizare și protecție pardoseli cu trafic intens - spălătorie auto Satu Mare

Aproximativ 220 de metri patrati de beton s-au turnat pentru rampele unei spalatorii self service din Negresti-Oas, judetul Satu Mare. Betonul a fost tratat cu material Penetron Admix cu adaugare direct in masa, in momentul dozarii. Astfel s-a eliminat manopera, iar suprafata va fi impermeabilizata si protejata permanent.
Impermeabilizare și protecție pardoseli cu trafic intens - spălătorie auto Satu Mare

Penetron Admix reactioneaza cu umiditatea betonului proaspat si cu produsele secundare hidratarii cimentului pentru a mentine suprafetele cu trafic rutier intens uscate. Betonul devine etansat permanent impotriva penetrarii apei sau a lichidelor provenite din orice directie. Betonul este de asemenea protejat impotriva deteriorarii datorate conditiilor meteo, materialele fiind rezistente la ciclul inghet-dezghet.

Penetron Admix este rezistent la presiune hidrostatica extrema atat pe suprafata pozitiva, cat si pe cea negativa a dalei de beton, autorepara fisuri de pana la 0,4 mm, devine parte integranta si permanenta a structurilor din beton tratate, rezistenta ridicata la atac chimic, permite betonului sa respire si este prietenos cu mediul.

Vezi continuarea articolului aici. 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România