Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Proiectele tale încep cu soluțiile Sika!

Istoria Sika a început în 1910, când Kaspar Winkler, fondatorul Sika, a inventat Sika-1, un impermeabilizant cu priză rapidă pentru mortar, folosit pentru a impermeabiliza Tunelul Gotthard, permiţând astfel companiei feroviare elveţiene să electrifice această legătură importantă între Europa de Nord şi Europa de Sud.
Proiectele tale încep cu soluțiile Sika!

Kaspar Winkler a recunoscut o nevoie viitoare, la nivel global, pentru aditivii săi „deschizători de drumuri” şi a deschis filiale în întreaga lume. Deja în 1930, 15 filiale Sika din Europa, SUA, Argentina, Brazilia şi Japonia stabileau noi pieţe de produse chimice pentru construcţii.

Astăzi Sika este lider tehnologic şi de piaţă la nivel mondial în produse chimice de specialitate pentru Construcţii şi Industrie, oferind sisteme complete şi soluţii la proiectele provocatoare din domeniul construcţiei şi industriei.

Astăzi, cu o prezenţă în peste 100 de ţări, Sika îşi continuă misiunea sa de a acorda suport arhitecţilor, specificatorilor, producătorilor şi profesioniştilor din domeniu, consolidându-şi reputaţia câştigată ca partener solid pe termen lung.

Cele sapte domenii de activitate

În calitate de lider de piaţă la nivel mondial în sectoarele produselor chimice pentru construcţii şi industrie, Sika foloseşte continuu noul potenţial de creştere pe toate pieţele sale, prin inovaţie, calitate şi servicii. Sika oferă clienţilor săi soluţii inovatoare care stimulează eficienţa, durabilitatea şi aspectul estetic al clădirilor, facilităţilor de infrastructură, instalaţiilor şi vehiculelor în timpul producţiei şi utilizării.

Conceptele complet integrate oferite de Sika abordează întregul ciclu de viaţă al unei instalaţii, de la construcţia iniţială până la momentul în care repararea, renovarea sau extinderea devin necesare. Prelungirea duratei de viaţă a unei instalaţii, prin întreţinerea şi modernizarea corespunzătoare este importantă atât din punct de vedere economic, cât şi ecologic.

Cele şapte pieţe Sika sunt:

- pardoseli si straturi de protectie
- betoane
- sigilari si lipiri
- impermeabilizari
- renovari
- acoperisuri
- industrie

Know-how

Produsele Sika nu sunt mereu uşor de identificat în cadrul construcţiilor finalizate, însă rezultatele şi performanţa se pot vedea cu ochiul liber.

Indiferent de mărimea proiectului, clienţii noştri vor beneficia de soluţii adaptate cerinţelor specifice şi vor avea suportul echipei noastre de consultanţi tehnici în fiecare etapă a proiectului.

Contribuind cu succes la realizarea proiectelor, prin expertiza sa tehnică şi consultanţa în procesul de aplicare, Sika aduce produsele şi soluţiile sale mai aproape de clientul său final, în lumea întreagă.

Experienţă noastră constituie acum câştigul tău!

 

Vezi mai jos Catalogul Produse și soluții Sika 2018

Proiectele tale încep cu soluțiile Sika!
Proiectele tale încep cu soluțiile Sika!
Proiectele tale încep cu soluțiile Sika!
Proiectele tale încep cu soluțiile Sika!
Proiectele tale încep cu soluțiile Sika!
Documente atasate:
    

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SIKA Romania
Lucru în România