PENETRON ROMANIA
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

PENETRON ROMANIA

Compania ICS/PENETRON International Ltd. este recunoscuta drept un lider international in domeniul impermeabilizarii betonului, protectiei si intretinerii lui. In ultimii 20 de ani, produsele Penetron si-au castigat reputatia prin indeplinirea celor mai complicate cerinte, in intreaga lume, atat in regiunile semi-arctice din Norvegia si Rusia, cat si in zonele toride din Arabia Saudita. Cu sediul in Long Island, New York, compania a fost infiintata in 1979 de catre Robert J.Revera, un veteran in industria sigilarii betonului, care, datorita unei implicari hotarate, a dus ICS/Penetron la cele mai inalte standarde tehnice. Ca rezultat, formulele Penetron sufera imbunatatiri continue prin intermediul integrarii celor mai noi metode de cercetare a materialelor, cat si prin utilizarea acestora in domeniul constructiior profesionale.

 

PENETRON ROMANIA cu sediul central in Brasov, este reprezentatul Penetron in tara noastra. Specialistii nostri au urmat cursurile de pregatire in Grecia, alaturi de specialistii PENETRON HELLAS, si sunt in masura sa va ofere solutia optima la problemele dv. de izolatie hidro.

 

Misiunea PENETRON este sa furnizeze produse de inalta calitate impreuna cu suport tehnic, sa inoveze si sa imbunatateasca produsele in mod continuu, sa mentina grija pentru ecosistemul global, sa incurajeze creativitatea si evolutia personala, sa accepte provocarile si sa veda in ele oportunitati.

 

PENETRON se straduieste sa creasca si sa se dezvolte in intreaga lume si crede ca aceasta se poate realiza in armonie cu sistemul ecologic global. Numai o companie puternica si activa isi poate permite sa aiba o ideologie. Obiectivul nostru este sa punem omul pe primul loc si sa mentinem un puternic sens al valorii.

 

Produsele pentru hidroizolatii PENETRON ® sunt formule pe baza ciment, cuart, nisip (de un tip special) si multiple substante chimice de activare care ofera cel mai eficient sistem disponibil de impermeabilizare a betonului.

 

Produsele sunt CERTIFICATE de catre institutii abilitate din Europa, Statele Unite si de pe intreg globul.

Documentații tehnice

  Penetron - Protectia totala a betonului
  Catalog, brosura
  14 p | RO
  PENETRON - Durabilitatea betonului
  Catalog, brosura
  83 p | EN
   1 - 2 din 2 documentatii