Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Eşti utilizatorul unui echipament BFT? Informații care te pot interesa

Tritech Group este importator principal al echipamentelor de automatizări porți, uși de garaj și bariere automatate marca BFT din Italia.
Eşti utilizatorul unui echipament BFT? Informații care te pot interesa

Ai o întrebare despre produsele BFT? Consultă lista de întrebări frecvente!
Vrei mai multe informații? Ia legătura cu noi folosind formularul de contact!

Întrebări frecvente

1. Unde se produc automatizările BFT? Automatizările BFT se produc în Italia la Schio. Partenerii de distribuție ai Tritech Group au în fiecare an șansa să viziteze sediul BFT din Italia în baza unei competiții anuale bazate pe volumul de vânzări. Dacă vrei să devii distribuitor BFT ca partener Tritech Group ia cât mai curând legătura cu noi prin formularul dedicat

2. Găsesc la BFT automatizare pentru ușă de garaj? Da. În gama BFT se regăsesc echipamente de automatizări pentru uși de garaj, atât pentru uz rezidențial cât și pentru uz industrial.

3. Unde găsesc manual automatizări BFT? La Tritech Group - importator principal al produselor BFT pe baza completării formularului dedicat.

4. Cum montez fotocelulele la o automatizare BFT? Montarea fotocelulelor la o automatizare BFT poate fi privită din punct de vedere mecanic, dar și electric. Partenerii de distribuție ai Tritech Group beneficiază de asistență de la departamentul tehnic. Contactează-ne! 


5. Unde găsesc o carcasă BFT Deimos? Tritech Group, în calitate de importator principal al BFT, comercializează și instalează și piese de schimb pentru automatizările BFT. Contactează reprezentantul de vânzări de la Tritech Group.

6. Găsesc produse BFT pe emag.ro? Da. O parte din produsele BFT sunt listate spre vânzare și pe emag.ro. 

7. Cum reglez viteza porții la o automatizare BFT Deimos? Pentru reglare viteză la o automatizare BFT Deimos poți solicita manualul de instalare la Tritech Group folosind formularul dedicat sau ne poți contacta pentru a te pune în legătură cu un partener agreat BFT din zona ta.

8. Ce prețuri au automatizările BFT? Dacă te interesează prețuri automatizări BFT ai ajuns pe pagina corectă. Cere-ne o ofertă folosind formularul sau, dacă vrei prețuri de distribuție, hai să vezi ce îți oferim în calitate de importator principal automatizări BFT pe pagina dedicata.

9. De unde pot să cumpăr o placă de bază pentru un BFT Phobos? Tritech Group, în calitate de importator principal al BFT, comercializează și instalează și piese de schimb pentru automatizările BFT. Ia legătura cu noi prin formularul de contact.

10. Cum pot să rezolv probleme la o automatizare BFT? În primul rând îți recomandăm să consulți manualul de utilizare al echipamentului BFT pe care îl folosești. Pentru a-l primi apelează cu încredere la Tritech Group - importator principal al produselor BFT. Dacă preferi să găsești pe cineva cu experiență care să îți asigure reparație automatizare BFT, poți lua legătura cu noi, deoarece avem o rețea de peste 200 de parteneri în toată țara și în mod sigur te putem pune legătura cu un specialist din zona ta.

11. Cine instalează automatizări BFT în Constanța? Tritech Group are două direcții în activitatea de importator principal al automatizărilor BFT. Una este partea de distribuție către peste 200 de parteneri din întreaga țara, iar a doua direcție este instalarea de echipamente BFT direct la beneficiari prin propria echipă tehnică ce activează preponderent în județul Constanța.

12. Cine poate să facă o programare de automatizare BFT? Îți recomandăm să iei în calcul în primul rând instalarea de către o firmă partener Tritech Group. Clienții noștri au experiență în lucrul cu echipamentele BFT și îți pot oferi și garanție. Dacă totuși vrei să realizezi programare de automatizare BFT pe cont propriu îți propunem să ne contactezi pentru a-ți pune la dispoziție manualul în limba română.

13. De unde pot să cumpăr un întinzător lanț pentru un produs BFT Botticelli? Tritech Group, în calitate de importator principal al BFT, comercializează și instalează și piese de schimb pentru automatizările BFT. Ia legătura cu noi prin formularul de contact.

14. Cum funcționează BFT Kustos A40 Smartphone? Kustos A40 este unul dintre produsele BFT care îți permit să acționezi automatizarea cu ajutorul telefonului inteligent. O exemplificare video găsești pe canalul de Youtube al Tritech Group.

15. Ce preț are kit BFT Phobos BT A40? Partenerii de distribuție ai Tritech Group beneficiază de prețuri preferențiale. Vrei să devii distribuitor? Completează formularul dedicat. Te interesează o automatizare pentru la tine acasă sau la sediul firmei tale? Cere ofertă pe pagina noastră dedicată

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TRITECH GROUP