Botticelli BT A 650

Cum se seteaza automatizarea Botticelli BT A 650 sa nu inchida usa automat dupa un interval de timp? Respectiv cand deschid usa din telecomanda, aceasta sa ramana deschisa pana o inchid tot din telecomanda.
Buna ziua! Motorul Botticelli BT A 650 este echipat cu unitatea de comanda VENERE BT A ETD. Unitatea de control Venere BT A ETD permite functionarea usii de garaj in ambele moduri prezentate de dvs. Aceasta unitate de comanda permite modificarea parametrilor solicitati prin intermediul butoanelor si a afisajului LCD incorporat. In modul de programare se poate activa/ dezactiva functia de inchidere automata cat si reglarea timpului de inchidere automata. Ca sa obtineti modul de functionare dorit de dvs, va recomandam sa apelati serviciile unei firme colaboratoare specializate in instalarea si programarea acestor automatizari sau sa urmati pasii: Pentru activarea functiei de inchidere automata: - se apasa tasta OK pana cand pe afisaj apare mesajul ''t1''; - cu ajutorul tastelor (+) respectiv (-) se creste valoarea parametrului sau se scade; - in cazul in care se regleaza valoarea 0 ( zero ) functia de inchidere automata este dezactivata; - orice alta valoare in afara de 0 ( zero ) reprezinta timpul de inchidere automata ( de la 1% - 99% adica de la 1 secunda la 180 secunde ); - se apasa tasta OK pentru salvarea parametrilor. Speram sa va fi util raspunsul. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la 0241 582 242 - Tritech Group.
Multumesc mult! Mi-a fost de mare ajutor răspunsul dumneavoastră, am reușit setarea dorita. As mai avea o rugăminte: o carte tehnica a automatizării cu o descriere mai amănunțită dacă aveți, în limba romana, dacă nu e ok și în engleza. Mulțumesc anticipat!
Cu multa placere! Va rog sa imi lasati un mesaj la 0787 66 00 54 (inclusiv WhatsApp) cu o adresa de email. Zi frumoasa!
Lucru în România