Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa renovata si transformata intr-un paradis verde

La parter, in volumul nou construit a fost amenajata zona de acces cu vestibul si grup sanitar, din care se face trecerea in zona de zi, caracterizata printr-un spatiu deschis care contine bucataria, locul de luat masa si zona de discutii.

 

Tot din vestibul se trece in zona de parter a vechii case, unde arhitectii au amenajat dormitorul matrimonial cu dressing si baie proprie. O scara deschisa, in doua rampe asigura accesul la etaj, spre o zona comuna destinata spatiului media din care se intra in cele doua camere care impart o baie comuna.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România