Locuinta unifamiliala - Parter + partial Mansarda - Ianca / Braila

Locuinta se dezvolta pe parter si partial o mica mansarda. Interiorul putin inalt al casei, primeste lumina dinspre sud, si ofera un living generos de 41 mp, loc in care se intalnesc membri familiei. Din zona de zi se pot accesa discret bucataria, baia si cele doua dormitoare. Dormitorul copilului este prevazut cu un birou la mansarda, accesat din dormitor pe o scara din lemn tip vapor.


Terasa din lemn si acoperisul terasei pornesc din zona accesului si ajung catre intrarea principala in casa. Intrarea este protejata de ploaie si zapada, fiind umbrar pe timp de vara. Accesul secundar din exterior in bucatarie realizeaza legatura cu anexa existenta. Aici intalnim depozitari, camara si crama.


[poza]Cele doua cladiri sunt unite la nivelul parterului cu ajutorul unei terase, loc pentru petrecerea timpului liber in exteriorul locuintei.


Sistem constructiv: fundatii continue din beton armat, structura portanta - zidarie de caramida. Finisaje exterioare: invelitoare din tabla, finisaj pereti fatada - tencuiala impermeabila decorativa alba si lemn, terasa si invelitoare terasa - finisaj lemn aparent.

- Suprafata totala: 137 mp

- Suprafata utila: 111 mp.

Locuinta unifamiliara - Parter - Ianca - Braila  Braila AsiCarhitecturaLocuinta unifamiliara - Parter - Ianca - Braila 03.1  Braila AsiCarhitecturaLocuinta unifamiliara - Parter - Ianca - Braila 03.2  Braila AsiCarhitecturaLocuinta unifamiliara - Parter - Ianca - Braila 03.4  Braila AsiCarhitecturaLocuinta unifamiliara - Parter - Ianca - Braila 03.5  Braila AsiCarhitectura