Bandrabur Gheorghe-Dan

Membru din: 07-09-2018   |   Nivel:    |   Ultima autentificare: 23-07-2019, 02:17:00 PM

  3 posturi

   1 - 3 din 3 posturi
  Scris la data: 23 Jul 2019, 14:23
  Atribuita lui Coanda, inventia betonului lemn este mult mai buna decat pluta ! Putem construi folosind beton sau lemn, însă cel mai nou material de construcții apărut pe piață îmbină perfect cele două materiale. Structurile hibride care conțin ciment și beton devin din ce în ce mai căutate pe piața de construcții din întreaga lume. Inedita invenție a noului material se zice ca le aparține cercetătorilor suedezi [ar fi vrut ei...], care au reușit să creeze un material ce conține în mare parte lemn, dar și ciment. Construcțiile din lemn care au o fundație de beton sunt deja populare pe întreg mapamondul, dar suedezii s-au gândit că a venit momentul pentru un proiect mai ambițios [bine, ei au mereu ambitii si le si duc la bun sfarsit, spre deosebire de rumani. Da, rumani, asa cum ar fi corect sa ne numim !].
  Scris la data: 03 Dec 2018, 13:47
  Apreciez mult raspunsurile d-lui Serban Tiganus. De oameni ca el are tara nevoie. L-as intreba pe d-l Seban Tiganus ce parere are despre cladirile istorice afectate de cutremur, sau de vreme: sa fie consolidate, sau refacute? Cu deosebita stima si respect, prof.dipl.ing. Bandrabur Gheorghe-Dan
  Scris la data: 07 Sep 2018, 21:50
  Pentru un buldog frantuzesc, desi cheltuielile sunt ... inabordabile petru marea majoritate a iubitorilor de animale, ce te faci cu un ciobanesc german, sau si mai rau, cu unu Caucazian. Oricum, asta poate si cel mult o "resedinta de vara"...Iarna ingheata si apa si catelul. Una peste alta, imi place ideea !
   1 - 3 din 3 posturi