Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!Tratament de impermeabilizare RADGUARD


Radguard este cel mai modern produs folosit pentru protectia materialelor de constructii expuse factorilor de mediu. Este un lichid bazat pe o so­lu­tie de alkil silan folosit la im­preg­narea su­prafetelor tra­tate, respingand astfel apa in timp ce permite structurii sa respire. Este ex­ce­lent pentru a fi folosit in suprafete verticale pentru pro­tec­tia betoa­ne­lor cat si a zidariilor din ca­rami­da sau piatra, im­potriva ploii cu vant si impo­triva patrunderii agen­tilor clorurati. Caracteristicile sale deosebite determina o reducere semnificativa a coroziunii si a riscului de exfoliere datorita ciclurilor de inghet/dezghet. In acelasi timp ajuta structura tratata sa respire.
Datorita compozitiei sale este folosit de specialistii din intreaga lume pentru a proteja cladirile, podurile, cheiurile (dane portuare), si constituie un substrat excelent pentru aplicarea de vopsele care contin silicati minerali.

Tratament de impermeabilizare
Vezi documentatia

Avantaje:
- Respingerea eficienta a apei;
- Reduce coroziunea si riscul de exfoliere datorat fenomenului de inghet/dezghet;
- Reduce conductibilitatea termica;
- Minimizeaza rata de carbonatare si aparitia sarurilor ce distrug suprafetele de beton sau piatra;
- Reducerea permeabilitatii fata de umezeala: > 85%;
- Reducerea ionilor de clor (infiltrarea sarurilor): > 90%;
- Adancimea tipica a patrunderii: 4-10 mm

Produsul este folosit in cazul:
- betoanelor, tencuielilor si mortarelor;
- pietrei (naturale sau artificiale);
- blocurilor de piatra, caramidei si pavelelor din beton sau piatra;
- teracotelor (cahle, mici placute ceramice);
si
- ca substrat pentru vopsele pe baza de silicati minerali.


Tratament de impermeabilizare RADFLOOR


Radfloorconsolideaza si intareste planseele de beton, parcarile auto si alte zone cu trafic intens. Lichidul bazat pe silicat de sodiu penetreaza si reactioneaza cu calciul existent pentru a forma compusi duri in porii din beton, compusii fiind inerti din punct de vedere chimic.
Radfloor este des utilizat impreuna cu Radcon Formula #7 in proiectele de construire a parcarilor unde impermeablizarea cu Radcon este necesara pentru suprafetele de deasupra iar Radfloor este utilizat pentru etansarea suprafetelor de dedesubt.

Tratament de impermeabilizare
Vezi documentatia

Avantaje:
-100% circulabil, durata foarte mare de viata a suprafetelor tratate;
- Non toxic si biodegradabil.

Produsul este folosit in cazul:
- parcarilor auto;
- planseelor din beton (turnate pe loc sau prefabricate);
- spatiilor de stocare si depozitare;
- soselelor;
- pistelor de incercare;
- platformelor betonate etc.Tratament de impermeabilizare EXPRESS POLY SYSTEM


Sistemul este caracterizat prin trei trasaturi unice, ce il fac sa reziste la presiunea hidrostatica negativa ca nici un alt produs din lume, si anume: memoria flexibilitatii, tehnologia de penetrare flexibila si flexibilitatea permanenta. Aceste trei proprietati unice permit acestor produse sa reziste la presiunea hidrostatica negativa ca nici un alt produs din lume.

Avantaje:
- Este perfect pentru hidroizolarea rosturilor de dilatare si tasare;
- Sistemul este foarte des folosit la parcari (subterane sau supraterane), pardoseli industriale, pardoseli pentru bucatarii, pardoseli medicale sau pardoseli pentru laboratoare medicale deoarece sunt foarte usor de sterilizat;
- Suprafetele tratate sunt 100% traficabile pentru intreaga viata mecanica a acestora;
- Sunt folosite cu success si pentru protejarea suprafetelor din lemn sau a suprafetelor metalice, in special a vapoarelor si ambarcatiunilor deoarece nu permit ca flora marina sa adere la aceasta suprafata si deasemena nu sunt sub nicio forma influentate de razele UV sau de actiunea salina a apei de mare (ex: Toate ambarcatiunile apartinand Pazei de Coasta din CANADA au fost protejate cu acest system)

Sistemul EXPRESS POLY inseamna de fapt utilizarea impreuna a doua produse pentru a asigura o hidroizolare perfecta atat pe suprafete interioare cat si exterioare:

1. Permanent Flexibility (Flexibilitate permanenta) - strat protector anticoroziv si de hidroizolare, aplicat sub forma lichida atat pe interior cat si pe exterior. Avantajul acestui produs este ca nu se va umfla, crapa, dezlipi, rupe datorita traficului de vehicule, expunerii la temperaturi ambientale extreme de pana la 120ºC, sau datorita presiunii hidrostatice negative.

Permanent Flexibility se utilizeaza pentru:
- hidroizolarea suprafetelor subterane
- eliminarea problemei prezentei radonului
- hidroizolare / reparare piscine
- acoperisuri
- pardoseli
- parcari
- protectie anticoroziva a metalelor
- aplicari pentru domeniul naval.

2. Liquid Rubber Base (Baza din Cauciuc Lichid) - membrana protectoare de hidroizolare care poate fi utilizata atat pe interior cat si pe exterior. Avantajul acestui produs este ca nu se va umfla, crapa, dezlipi, rupe datorita expunerii la extreme ale temperaturii ambientale respectiv ridicate sau coborate. In acelasi timp, va rezista la presiune hidrostatica extrema.

Liquid Rubber Base se utilizeaza pentru:
- repararea si umplerea crapaturilor
- membrana de acoperisuri cu durata nelimitata de viata
- rosturi de dilatare
- protectie si reparare rezervoare
- pardoseli
- parcari
- lipirea placilor
- hidroizolare
- strat de protectie
- strat suplimentar de protectie
- eliminarea problemei prezentei radonului
- piscine
- aplicari pentru domeniul naval
- pereti marini

Ambele produse se aplica pe suprafete bine pregatite din beton, lemn, aluminiu, otel si anumite suprafete din plastic ca si majoritatea celorlalte materiale standard de constructii.

Tratament de impermeabilizare AVITOP


Este un material de tip pasta termoreactiva pe baza de polimeri cu un continut ridicat de microsfere de sticla 3M destinat pentru izolarea termica a suprafetelor de interior; aplicabil pe diverse tipuri de material. Previne aparitia condensului si producerea mucegaiului prin aplicarea locala a Avitop-ului acolo unde nu este suficienta izolatie termica.

Avantaje:
- asigura atingerea confortului termic la o temperatura mica de incalzire si intr-un timp mai scurt;
- este permeabil, rezistent in timp si partial lavabil;
- inlatura cauzele producerii de condens si umiditate;
- creeaza un mediu ambient sanatos;
- nu este daunator pentru sanatate;
- este un produs ecologic;
- reduce consumul de energie necesar pentru atingerea comfortului termic cu pana la 50%;
- se poate folosi si la izolarea conductelor ce transporta agent termic.

AVITOP se aplica la:
- locuinte;
- birouri si hale de productie;
- depozite;
- scoli si spitale.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Scara Viva - 18 Sep 2014, 13:02 (post nou)
Raspuns solutie
Proiectul nostru se numeste SCARA VIVA - echilibru intre forma, culoare si textura. Obiectivul nostru este reducerea decalajului dintre confortul personal si cel comun. Suntem interesati sa ne propuneti dumneavoastra produsele( raport calitate /pret) pe care le comercializati si care se preteaza ca fiind o varianta durabila si de bun gust la clasica faianta, teava sudata,..., pentru cele 4 milioane de apartamente. Propunerile dumneavoastra sunt incluse in propunerile pentru revalorizarea partilor comune ale asociatiilor de proprietari. Va invit sa fiti alaturi de noi in acest demers. Cu stima, Marius CARUNTU
Raspunde
baldo - 25 Apr 2014, 23:52 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua. Am construit la parterul unui bloc un balcon si dedesubt un beci. La o ploaie puternica am observat ca la imbinarea dintr-e peretele beciului si bloc se scurg pe perete picaturi de apa, si este o umezeala de 15 cm latime si 30 inaltime si o alta la imbinarea peretelui cu pardoseala tot betonata. Va rog sa-mi spuneti ce pot folosi pentru a impermeabiliza peretii si a etansa gaurile, pe interior . In beton nu am folosit nimic pentru impermeabilizare, grosimea peretilor este de 15 cm. Multumesc
Raspunde
Marian Dobre - 04 May 2014, 12:47 (post nou)
Raspuns solutie
Stimate domn, Pentru hidroizolarea suprafetelor de beton, in cazul dumneavoastra, puteti folosi doar RADMYX Readymade din care prin variatia cantitatii de apa obtineti RADMYX Mortar si RADMYX Slurry (pasta). Cu RADMYX Mortar veti repara to ce inseamna fisuri, goluri , segregari si rosturi iar cu RADMYX Slurry veti hidroizola intreaga suprafata. In atasament veti gasi documnetatia necesara iar daca aveti intrebari suplimentare va rog sa ma contactati telefonic la 0722 30 80 69. Cu stima, ing Marian DOBRE
Fisiere atasate
Raspunde
Adrin - 06 Aug 2013, 05:39 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Am 2 locuri ce necesita tratament de imprmeabilizare. va rog sa-mi spuneti ce materiele imi recomandati. 1. Camera la suprafata, pe caramida. Aici imi urca apa pe perete pana la cca 1,5 metri de la sol. 2. Subsol, pivnita din caramida. Multumesc anticipat
Adrin
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Marian Dobre - 07 Aug 2013, 10:28 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, 1. Din cele spuse de dumneavoastra recomand ruperea de capilaritate a peretilor de caramida sub nivelul pardoselii cu o substanta chimica care se toarna intr-un sir de gauri care perforeaza peretele. 2. O actiune mai complexa care presupune intai ruperea de capilaritate (cu solutia chimica mentionata la punctul 1) si apoi o hidroizolatie verticala (preferabil pe exterior daca se poate iar daca nu, pe interior) cu RADMYX Slurry (pasta) si RADMYX Mortar. Pentru detalii va rog sa ma contactati utilizand datele din acest site sau Logheaza-te sa vezi acest link
Fisiere atasate
Raspunde
24 p | RO
Solutii complete pentru hidroizolatii, stansari, curatare si protectie suprafete
 UNICO PROFIT
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
AVITOP, BIOSAL, EXPRESS POLY SYSTEM...
3 p | RO
Aplicabilitatea produselor
 UNICO PROFIT
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
RADCON FORMULA #7, RADFLOOR, RADGUARD...
2 p | RO
Glet-Vopsea-Tencuial a termoizolanta activa
 UNICO PROFIT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
AVITOP
vezi in biblioteca
Fisa W1 cu detalii de proiectare si executie pentru bazine de inot suspendate UNICO PROFIT
Denumiri comerciale:
RADCON FORMULA #7
Fisa P1 cu detalii de proiectare si executie pentru parcari UNICO PROFIT
Detaliu de montaj
Denumiri comerciale:
RADCON FORMULA #7
Fisa B1 cu detalii de proiectare si executie pentru poduri rutiere si feroviare UNICO PROFIT
Detaliu de montaj
Denumiri comerciale:
RADCON FORMULA #7
vezi in biblioteca
Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare -... | Lucrari, proiecte | BIOSAL (49 foto)
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 1
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 2
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 3
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 4
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 5
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 6
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 7
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 8
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 9
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 10
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 11
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 12
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 13
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 14
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 15
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 16
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 17
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 18
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 19
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 20
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 21
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 22
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 23
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 24
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 25
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 26
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 27
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 28
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 29
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 30
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 31
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 32
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 33
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 34
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 35
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 36
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 37
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 38
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 39
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 40
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 41
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 42
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 43
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 44
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 45
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 46
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 47
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 48
 • Aplicarea tratamentelor de impermeabilizare - Imobil privat UNICO PROFIT - Poza 49

Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare -... | Lucrari, proiecte (27 foto)
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 1
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 2
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 3
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 4
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 5
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 6
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 7
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 8
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 9
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 10
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 11
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 12
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 13
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 14
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 15
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 16
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 17
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 18
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 19
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 20
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 21
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 22
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 23
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 24
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 25
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 26
 • Hidroizolare strapungeri instalatii sanitare - Complex rezidential str Fetesti UNICO PROFIT - Poza 27

Prepararea betonului hidroizolat in toata masa | Prezentare produs | RADMYX (20 foto)
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 1
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 2
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 3
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 4
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 5
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 6
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 7
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 8
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 9
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 10
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 11
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 12
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 13
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 14
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 15
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 16
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 17
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 18
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 19
 • Prepararea betonului hidroizolat in toata masa UNICO PROFIT - Poza 20

vezi in biblioteca