Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Hidroizolatia unui subsol - stoparea infiltratiilor si eliminarea umiditatii

Hidroizolatia unui subsol - stoparea infiltratiilor si eliminarea umiditatii

Locul pe care s-a construit casa in Stupini, Brasov, are o panza freatica foarte ridicata, la aproximativ 1,2 m sub nivelul solului. Din cauza conditiilor din santier si a apei sub presiune permanenta, si pentru ca solutia de hidroizolatie aleasa inainte s-a dovedit ineficienta, beneficiarul a reusit sa elimine infiltratiile doar aplicand Penetron pensulabil pe suprafete umede, alaturi de un aditiv pentru impermeabilizarea betonului si a sapelor.

 

Rezultatul final obtinut in urma aplicarii sistemului Penetron a fost terminarea lucrarii intr-un timp relativ scurt. Proprietarul imobilului a declarat ca dupa multe incercari si solutii de hidroizolatie ineficiente, solutia propusa de specialistii Penetron a avut rezultate peste asteptari.

 

 

Grupul PENETRON este un producator de frunte cu produse de specialitate pentru constructii, hidroizolare si impermeabilizare beton, reparatii structuri de beton si sisteme de pregatire a pardoselilor.  Grupul opereaza printr-o retea globala, oferind sprijin pentru proiectare in comunitatea de constructii prin birourile sale regionale, reprezentanti si canale de distributie. 

Pentru mai multe informatii despre solutiile de impermeabilizare Penetron, va rugam sa vizitati www.penetron-romania.eu sau Facebook.

 

 

PENETRON ROMANIA

tel.mobil: +40 (0)742 454 382 
tel/ fax:     +40  (0)368 734 003

office@penetron-romania.eu
www.penetron-romania.eu

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva