Tratamente de impermeabilizare pentru suprafete din beton UNICO PROFIT

Tratamente de impermeabilizare pentru suprafete din beton UNICO PROFIT

Marca:
UNICO PROFIT
Produs furnizat de:

UNICO PROFIT

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
UNICO PROFIT

Tratament de impermeabilizare pentru beton - Unico Profit RADMYX™

Radmyx reprezinta un sistem complet, eficient si performant folosit pentru protejarea structurilor din beton de actiunea apei. Impermeabilizarea cu acest produs este garantata 10 ani, insa testele au aratat ca nu mai sunt necesare operatiuni suplimentare de protectie a suprafetelor pe toata durata de viata mecanica a betonului. Mai mult, pentru constructori utilizarea Radmyx-ului ca aditiv in betonul proaspat preparat inseamna executarea a 2 operatiuni (turnarea propriu-zisa si hidroizolarea in TOATA MASA BETONULUI) intr-una singura ceea ce inseamna o importanta economie de resurse financiare si timp. De aceea mai este denumit Radmyx - ''o data pentru totdeauna''. Bariera continua de cristale insolubile care se formeaza blocheaza trecerea apei dar permite, in acelasi timp, trecerea aerului si a vaporilor de apa, astfel incat structura de beton poate ''respira''


Radmyx este la fel de eficient impotriva presiunii pozitive sau negative a apei si poate fi utilizat ca un aditiv sau aplicat pe suprafata ca o pasta/mortar pe partea sa interna sau externa. Utilizat ca aditiv in betonul proaspat preparat Radmyx ramane latent in masa de beton iar in momentul aparitiei unor fisuri cu infiltratie de apa acesta se reactiveaza inchizand fisurile nou aparute stopand astfel infiltratia de apa.


Avantaje:
Folosit ca aditiv in beton:
- Asigura o hidroizolare distribuita uniform in toata masa betonului tratat cu aproape 100%;
- Imbunatateste proprietatile betonului, reducand riscul de segregare, reducand gradul de contractie cu 10,5% la 56 zile si sporind maturarea acestuia cu aproximativ 18% la 28 zile;
- Genereaza economii foarte mari de timp si bani pentru ca se executa doua operatiuni (turnarea betonului si hidroizolarea) intr-una singura iar hidroizolarea are loc la statia de betoane in momentul prepararii betonului, putand ca imediat dupa decofrare sa se treaca la refacerea umpluturii;


Folosit ca Slurry (pasta pentru reparatii) se poate aplica atat pe partea cu presiune pozitiva cat si pe partea cu presiune negativa a apei realizand hidroizolarea betonului;


Produs ecologic certificat ca Non Toxic pentru contactul cu apa potabila - calitatile de compatibilitate cu apa potabila sunt certificate de numeroase laboratoare din diverse tari ale lumii.


Produsul este folosit in cazul structurilor care nu sunt supuse la amplitudini termice mari:
- fundatiilor turnate din beton
- puturilor de lift
- radierelor din beton cu miez plin, armate
- tunelelor
- rezervoarelor
- barajelor


Tratament de impermeabilizare pentru beton - Unico Profit RADCON FORMULA #7

Radcon Formula #7® este solutia care asigura impermeabilizarea suprafetelor pe termen lung si ridica duritatea betonului. Avand in vedere timpul redus de aplicare, neprotejarea si neimobilizarea suprafetelor dupa aplicare, un alt rezultat al folosirii acestui produs sunt economiile de resurse financiare si de timp. De asemenea, garantia acordata in cazul aplicarii Radcon Formula #7® este de 15 ani. 

Este o solutie de silicat modificata biochimic care patrunde in beton si reactioneaza cu calciul liber si apa, formand un gel complex de silicat de calciu in crapaturi, pori si capilaritati. Acest gel formeaza o bariera, pe o adancime de 2 cm sub suprafata betonului, impotriva patrunderii apei si a altor substante poluante, cum ar fi ionii de clor. Radcon Formula #7® ramane reactiv in masa de beton pe toata durata de viata mecanica a acestuia iar atunci cand este in contact cu apa asigura ''autovindecarea'' pentru viitoarele mici crapaturi evolutive.
Produsul este folosit atat pentru aplicatii tipice cat si pentru aplicatii deosebite.

Avantaje:
- Etansare totala a fisurilor de pana la 2 mm precum si reetansarea viitoarelor crapaturi de pana la 0.2 mm;
- Permeabilitatea apei este redusa cu 70% pana la 5(x 10-12 m/s) la 10Kg/cm2
- Reduce coeficientul de difuzie a clorului cu 89% la 3,5 (10-12 m2/s).
- Reduce exfolierea in medii cu inghet/dezghet cu 89% la 50 cicluri
- Creste duritatea suprafetei de la 6 la 8 pe scala Moh
- Permite 84,1% permeabilizare la evaporarea umezelii
- Potrivit pentru aplicatiile de pastrare a apei (presiune hidrostati­ca pozitiva) - testat la 400 metri adancime (coloana de apa)
- Produs ecologic certificat ca Non Toxic pentru contactul cu apa potabila - calitatile de compatibilitate cu apa potabila sunt certificate de numeroase laboratoare din diverse tari ale lumii;
- Genereaza economii foarte mari de timp si bani prin timpul redus de aplicare, neprotejarea si neimobilizarea suprafetelor dupa aplicarea acestuia.


Aplicatii tipice: 
- puturi de lift
- parcari auto
- platforme auto si de poduri
- peroane si cheiuri portuare (dane)
- piste de aeroport
- structuri de retentie a apei
- autostrazi

Aplicatii deosebite: 
- suprafete placate (cu exceptia celor din teracota sau portelanate)
- suprafete protejate impotriva averselor (tigle, olane etc.)
- fatade
- elemente si panouri prefabricate


Tratament de impermeabilizare pentru beton - Unico Profit IMPERMAX

Produs lichid de hidroizolatii care, dupa polimerizare formeaza o membrana elastomerica de natura poliuretanica, ce rezista la radiatii UV si este capabila sa faca fata la miscari si deformari severe ale substratului. Aplicat foarte usor pe suprafete diferite, Impermax asigura o membrana continua ce rezista expunerii exterioare si are o aderenta excelenta la substrat.

Impermax este un produs 100% hidroizolant (o membrana lichida din rasina poliuretanica monocomponenta, care dupa polimerizare formeaza o membrana elastomerica continua) care permite insa difuzia vaporilor prin el. Adera excelent la majoritatea tipurilor de suprafete si permite traficul pietonal direct pe produs, fara a mai fi nevoie de o protectie speciala. Avand in vedere ca este rezistent la apa, agenti chimici si variatii mari de temperatura, un alt rezultat al folosirii acestui produs sunt economiile de resurse financiare si de timp.

Avantaje:
- Asigura o elongatie de pana la 421%;
- Rezistenta la variatii de temperatura. Membrana IMPERMAX isi pastreaza caracteristicile intr-o gama de temperaturi intre - 50 ºC si + 100 ºC.;
- este rezistent la radiatii UV
- Adera excelent la majoritatea tipurilor de suprafete;
- Impermax este 100% hidroizolant, dar permite difuzia vaporilor prin el;
- Rezistenta mare la agenti chimici (produse de curatare etc.);
- Rezista la impact si abraziune;
- Rezistenta excelenta la apa si la micro-organisme;
- Rezista la miscari si fisuri in substraturi;
- Rezistent la apa. Poate fi in contact permanent cu apa deoarece nu se emulsioneaza. Acest produs este certificat pentru a fi folosit in contact cu apa potabila pentru consum uman.


Impermax se aplica la:
- balcoane, terase.
- bai (dusuri), bucatarii si locuri cu acces dificil.
- pardoseli cu trafic pietonal.
- scari, stadioane, tribune.
- canale si rezervoare de apa. 


Tratament de impermeabilizare pentru beton - Unico Profit BIOSAL

Este o solutie ce se utilizeaza pentru stoparea fenomenului de infiltratie prin capilaritate ascensionala (apa care se ridica in pereti) ce duce la formarea igrasiei si la deteriorarea peretilor in zona pardoselilor. Aceasta solutie formeaza in interiorul peretului, sub nivelul pardoselii, o membrana chimica ce duce la ruperea capilaritatii ascensionale. 


Avantaje:
- Operatiunea de asanare a peretilor este realizata relativ usor, fara operatiuni complicate si foarte costisitoare
- Operatiunea de asanare se poate realiza atat dinspre interior cat si dinspre exterior
- Odata realizata, operatiunea de asanare a peretilor, ramane activa pe toata durata de viata mecanica a peretilor


Biosal se aplica la:
- pereti din caramida
- pereti din piatra bruta
- pereti din beton


Tratament de impermeabilizare RADGUARD

Radguard este cel mai modern produs folosit pentru protectia materialelor de constructii expuse factorilor de mediu. Este un lichid bazat pe o so­lu­tie de alkil silan folosit la im­preg­narea su­prafetelor tra­tate, respingand astfel apa in timp ce permite structurii sa respire. Este ex­ce­lent pentru a fi folosit in suprafete verticale pentru pro­tec­tia betoa­ne­lor cat si a zidariilor din ca­rami­da sau piatra, im­potriva ploii cu vant si impo­triva patrunderii agen­tilor clorurati. Caracteristicile sale deosebite determina o reducere semnificativa a coroziunii si a riscului de exfoliere datorita ciclurilor de inghet/dezghet. In acelasi timp ajuta structura tratata sa respire.
Datorita compozitiei sale este folosit de specialistii din intreaga lume pentru a proteja cladirile, podurile, cheiurile (dane portuare), si constituie un substrat excelent pentru aplicarea de vopsele care contin silicati minerali.

Avantaje:
- Respingerea eficienta a apei
- Reduce coroziunea si riscul de exfoliere datorat fenomenului de inghet/dezghet
- Reduce conductibilitatea termica
- Minimizeaza rata de carbonatare si aparitia sarurilor ce distrug suprafetele de beton sau piatra
- Reducerea permeabilitatii fata de umezeala: > 85%
- Reducerea ionilor de clor (infiltrarea sarurilor): > 90%
- Adancimea tipica a patrunderii: 4-10 mm

Produsul este folosit in cazul:
- betoanelor, tencuielilor si mortarelor;
- pietrei (naturale sau artificiale);
- blocurilor de piatra, caramidei si pavelelor din beton sau piatra;
- teracotelor (cahle, mici placute ceramice);
si 
- ca substrat pentru vopsele pe baza de silicati minerali.


Tratament de impermeabilizare RADFLOOR

Radfloor™ consolideaza si intareste planseele de beton, parcarile auto si alte zone cu trafic intens. Lichidul bazat pe silicat de sodiu penetreaza si reactioneaza cu calciul existent pentru a forma compusi duri in porii din beton, compusii fiind inerti din punct de vedere chimic.
Radfloor este des utilizat impreuna cu Radcon Formula #7 in proiectele de construire a parcarilor unde impermeablizarea cu Radcon este necesara pentru suprafetele de deasupra iar Radfloor este utilizat pentru etansarea suprafetelor de dedesubt.

Avantaje:
-100% circulabil, durata foarte mare de viata a suprafetelor tratate
- Non toxic si biodegradabil

Produsul este folosit in cazul:
- parcarilor auto
- planseelor din beton (turnate pe loc sau prefabricate)
- spatiilor de stocare si depozitare
- soselelor
- pistelor de incercare
- platformelor betonate etc


Tratament de impermeabilizare EXPRESS POLY SYSTEM

Sistemul este caracterizat prin trei trasaturi unice, ce il fac sa reziste la presiunea hidrostatica negativa ca nici un alt produs din lume, si anume: memoria flexibilitatii, tehnologia de penetrare flexibila si flexibilitatea permanenta. Aceste trei proprietati unice permit acestor produse sa reziste la presiunea hidrostatica negativa ca nici un alt produs din lume.

Avantaje:
- Este perfect pentru hidroizolarea rosturilor de dilatare si tasare
- Sistemul este foarte des folosit la parcari (subterane sau supraterane), pardoseli industriale, pardoseli pentru bucatarii, pardoseli medicale sau pardoseli pentru laboratoare medicale deoarece sunt foarte usor de sterilizat
- Suprafetele tratate sunt 100% traficabile pentru intreaga viata mecanica a acestora
- Sunt folosite cu success si pentru protejarea suprafetelor din lemn sau a suprafetelor metalice, in special a vapoarelor si ambarcatiunilor deoarece nu permit ca flora marina sa adere la aceasta suprafata si deasemena nu sunt sub nicio forma influentate de razele UV sau de actiunea salina a apei de mare (ex: Toate ambarcatiunile apartinand Pazei de Coasta din CANADA au fost protejate cu acest system)

Sistemul EXPRESS POLY inseamna de fapt utilizarea impreuna a doua produse pentru a asigura o hidroizolare perfecta atat pe suprafete interioare cat si exterioare:

1. Permanent Flexibility (Flexibilitate permanenta) - strat protector anticoroziv si de hidroizolare, aplicat sub forma lichida atat pe interior cat si pe exterior. Avantajul acestui produs este ca nu se va umfla, crapa, dezlipi, rupe datorita traficului de vehicule, expunerii la temperaturi ambientale extreme de pana la 120ºC, sau datorita presiunii hidrostatice negative.

Permanent Flexibility se utilizeaza pentru:
- hidroizolarea suprafetelor subterane
- eliminarea problemei prezentei radonului
- hidroizolare / reparare piscine
- acoperisuri
- pardoseli
- parcari
- protectie anticoroziva a metalelor
- aplicari pentru domeniul naval

2. Liquid Rubber Base (Baza din Cauciuc Lichid) - membrana protectoare de hidroizolare care poate fi utilizata atat pe interior cat si pe exterior. Avantajul acestui produs este ca nu se va umfla, crapa, dezlipi, rupe datorita expunerii la extreme ale temperaturii ambientale respectiv ridicate sau coborate. In acelasi timp, va rezista la presiune hidrostatica extrema.

Liquid Rubber Base se utilizeaza pentru:
- repararea si umplerea crapaturilor
- membrana de acoperisuri cu durata nelimitata de viata
- rosturi de dilatare
- protectie si reparare rezervoare
- pardoseli
- parcari
- lipirea placilor
- hidroizolare
- strat de protectie
- strat suplimentar de protectie
- eliminarea problemei prezentei radonului
- piscine
- aplicari pentru domeniul naval
- pereti marini

Ambele produse se aplica pe suprafete bine pregatite din beton, lemn, aluminiu, otel si anumite suprafete din plastic ca si majoritatea celorlalte materiale standard de constructii.


Tratament de impermeabilizare AVITOP

Este un material de tip pasta termoreactiva pe baza de polimeri cu un continut ridicat de microsfere de sticla 3M destinat pentru izolarea termica a suprafetelor de interior; aplicabil pe diverse tipuri de material. Previne aparitia condensului si producerea mucegaiului prin aplicarea locala a Avitop-ului acolo unde nu este suficienta izolatie termica.

Avantaje:
- asigura atingerea confortului termic la o temperatura mica de incalzire si intr-un timp mai scurt
- este permeabil, rezistent in timp si partial lavabil
- inlatura cauzele producerii de condens si umiditate
- creeaza un mediu ambient sanatos
- nu este daunator pentru sanatate
- este un produs ecologic
- reduce consumul de energie necesar pentru atingerea comfortului termic cu pana la 50%
- se poate folosi si la izolarea conductelor ce transporta agent termic

AVITOP se aplica la:
- locuinte
- birouri si hale de productie
- depozite
- scoli si spitale

1334 imagini

11 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tratamente de impermeabilizare pentru suprafete din beton UNICO PROFIT
Contactează UNICO PROFIT și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.