Stalpi din beton pentru linii electrice aeriene MACON

Stalpi din beton pentru linii electrice aeriene MACON

Marca:
MACON
Produs furnizat de:

MACON

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MACON
Oferta grupului Macon cuprinde o gama sortimentala diversificata de stalpi din beton pentru linii electrice aeriene care respecta standardele calitative de nivel european.

Avantaje
- Calitatea produselor  - stalpii sunt fabricati in conformitate cu standardele europene SR EN 12843/2005 si poarta marcaj CE, produsele sunt agreate de ELECTRICA SA (Scrisoare de acceptare produs eliberata de ELECTRICA SA , Atestare ca partener ELECTRICA SA)
stalpii din beton MACON detin certificat de omologare tehnica feroviara emis de catre Autoritatea Feroviara Romana - AFER;
- Rezistenta la intemperii;
- Siguranta si durabilitate;
- Durata de viata garantata - 40 de ani de la data fabricatiei in conditiile respectarii normelor de manipulare, depozitare si transport stipulate in documentele producatorului si a respectarii normelor prevazute in normativul NTE 003/2004 pentru punerea in opera a stalpilor si exploatarea liniei;
- Nu necesita intretinere pe durata exploatarii.

Gama sortimentala
Stalpii din beton pentru linii electrice aeriene se produc in doua unitati de productie, respectiv in unitatea de productie MACON SRL de la Deva si in unitatea de productie SIMBETON SA de la Oradea. Tipurile de stalpi produse in fiecare unitate de productie sunt detaliate mai jos:

Stalpi centrifugati

Stalpii centrifugati din beton pentru linii electrice aeriene sunt elemente prefabricate liniare din beton armat sau precomprimat centrifugat cu sectiunea circulara, cu dimensiuni variabile in inaltime si cu miezul gol. Varful este inchis etans cu un capac de beton. Sunt prevazuti la varf si la baza cu borne de legare la pamant, cu goluri pentru prinderea consolelor.


Stalpi vibrati

Stalpii vibrati din beton pentru linii electrice aeriene sunt elemente prefabricate liniare din beton vibrat precomprimat cu sectiunea trapezoidala, cu dimensiuni variabile pe inaltime, cu un numar variabil de alveole strapunse in lungul elementului (in functie de sortiment) si cate o alveola nestrapunsa la baza. Sunt prevazuti la varf si la baza cu borne de legare la pamant, cu goluri pentru prinderea izolatorilor curbi si a ancorelor de varf, si cu agrafe pentru manipularea stalpilor in pozitie orizontala.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Stalpi din beton pentru linii electrice aeriene MACON
Contactează MACON și cere prețuri pentru proiectul tau.